Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geri Çekiliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek fazla sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorunla da karşılaşmayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda önünüzü görmek isteyebilirsiniz. Bir kitabı okumaya sonundan başlarsanız öncesinde olacaklara karşı önyargılarınız ya da farklı fikirleriniz olabilir. Buradan yola çıkarak yaptığınız her işin, geçtiğiniz her aşamanın size katacaklarını benimseyerek ilerlemeye çalışmalısınız.

25 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak kendinizi biraz hassas hissedebilirsiniz. İçsel dünyanızla ilgili düşünceler ve duygular derinleşebilir. Kendinizi daha düşünceli ve analitik bir şekilde hissedebilirsiniz. İnsanlarla iletişiminizde daha dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü bugün söylediklerinizin daha büyük bir etkisi olabilir. Fiziksel olarak enerjik olabilirsiniz, bu yüzden yapmanız gereken işleri hızla halledebilirsiniz. Ancak, gelecek planları yaparken acele etmek yerine daha sağlam bir temel üzerine inşa etmeye özen gösterin. Bugün içinizdeki yoğun hislerle başa çıkmak için biraz zaman ayırmak iyi olabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, parlak fikirlerin yöneticilerinin gözünden de kaçmayacak. Başarının karşılığını maddi olarak göreceksin. Bir süredir arkadaş ortamında seni rahatsız eden olaylar yaşanıyor olabilir. Arkadaşlık ilişkilerini gözden geçirmeye karar vereceksin. Biraz kendini geri çekip gözlem yapmanda fayda var.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi hayal kırıklığına uğratan insanlardan sonra birine/birilerine güvenmek zor olabilir. Sırf bu yüzden yaşayabileceğiniz iyi anlardan kendinizi mahrum bırakmamalısınız. Hayat düştüğünüz yerden değil, kalktığınız yerden devam eder.

25 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili reform niteliğinde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için heyecan duyacağınız yeni işlere başlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde bürokratik engellerle karşılaşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizde düzenleme yapmanız gerekebilir. İstediğiniz hızda ilerlemeyen işlerinizi fazla zorlamamanızda fayda var.

25 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar dikkatinizin aşk konusunda olacağı şu günlerde bir takım beklenmedik gelişme ve sürprizler de yaratabilirsiniz. İş konusunda kıskanılıyorsunuz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tuttuğunu koparan bir yapın var ama neyi kopardığına dikkat etmen gerekiyor. Etrafındaki insanları zorlayarak bir şeyleri elde etmek yerine kendi sınırlarını zorlayarak neler yapabileceğini görebilirsin bugün. Etraftan bir şeyler beklemek yerine bazı şeyleri kendi başına çok daha kolay halledebileceksin.

25 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün günlük yaşamın daha sıkıcı, daha sıradan meselelerinden kaçmaya ihtiyacınız var. Benzersiz veya farklı fikirlere ve insanlara yöneliyorsunuz. Rutinin dışına çıkabilirseniz ruh haliniz yükselme eğilimi gösterir. Değerlerinizi sevgilinizle paylaştığınız veya bakış açılarınızın tamamlayıcı olduğu duygusu hem rahatlatıcı hem de heyecan verici olabilir. Bugün ilerleyen saatlerde, başkaları veya özel projeler hakkında şüpheler aklınıza girebilir ve karışık sinyaller bol miktarda olabilir. Bazen eylemsizlik, olumsuz eylem kadar sinir bozucu olabilir. Çok fazla şey üstlendiğinizi düşünüyorsanız, hayal kırıklığı da yaşayabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha rahat bir hayat istiyorsan tarafsızca karar vermeli ve işine yaramayanlardan kurtulmalısın. Bir durumdaki espriyi gör ve duyarlı bir yaklaşım takip et. Ayrıca etrafındakilere daha fazla vakit ayır. Zorluklarla kibarca ve anlayışla uğraşabilirsin. Senin için düşünceli ve yaratıcı bir gün.

25 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

25 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finans, sağlık, yurt dışı, eğitim, hukuk alanlarında krizsel gelişmeler gerçekleşebilir ancak sonuç sizin için güzel gelişmeler sebep olabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sıcak ve kalıcı bir aşk ilişkisine başlamanız ve ilerisi için genel hayatınızla ilgili bazı yeni ümitlere kapılmanıza sebep olacak şeylerle karşılaşmanız mümkün. İş hayatında tecrübenin her zaman yeterli olmadığının farkındasınız. Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Fakat çok gerekli olmayan olaylara müdahale etmeniz, zaman, zaman başınıza işler açabiliyor. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının.

25 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>