Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Önemli Konular Gündeminde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olursa olsun, ilişkinize yönelik adımlar atmanız daha doğru bir tercih olmaya başlıyor.

Ufak tefek problemleri gözünüzde çok fazla büyütmemelisiniz. Başarı olarak adlandırdığınız nokta aslında çok da uzağınızda değil. Kontrol sizde olduğu sürece kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmanızın aslında çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Yine de elinize geçen parayı daha iyi değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat herkes için eşit koşullarda gibi görünse de bu eşitliği bozan koşulları nasıl değerlendirdiğimizdir. Kendinize sunulan imkanları, fikirleri nasıl işlediğinize odaklanmaksınız. Bir statü ve etki alanı oluşturmak için planlar yapabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal yoğunluk yaşayabilirsiniz. İlişkilerde derinleşme ve bağlılık arayışı içerisinde olabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Özelliklehayatında bağımsızlığınızı koruyarak başarı elde edebilirsiniz. Maddi konularda ise dikkatli olmanız gerekebilir, ani harcamalardan kaçının. Sağlık konusunda da dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir, stres yönetimine özen gösterin.

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kamu sektöründe çalışan bir Akrep burcuysan, yazışma ve konuşmaların yoğunluğu içinde kendine zaman ayırmakta zorlanabilirsin. Yakın çevrendeki ciddi konularla ilgilenmek durumunda kalacaksın. Sessiz kalmanda fayda var. Gün içinde dengede kalmaya ihtiyacın olan zamanlar olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisin.

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ait olduğunuzu yeri bulmak, bulunduğunuz yeri aidiyet duygusuyla donatmakla ilgili gündemleriniz olabilir. Bildiğinizin ve güvendiğiniz alanların dışına çıkmak sizin için zor olsa da bu değişikliklere sıcak bakmalısınız. Ailenizle ilgili konularda üzerinize sorumluluklar düşebilir.

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi oluşturabilir. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilir ve onaylanma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek daha kolay olabilir. Bu da sizi olaylara karşı daha iyimser yapabilir. Hayat felsefeleriniz ve inançlarınız hakkında konuşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin kalmalı ve kendinizi nezaketle ifade edebilmelisiniz. İletişim yeteneklerinizi kullanmayı asla ihmal etmemelisiniz. Daha içe dönük olmayı tercih edebilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok dikkat isteyen önemli konular için aceleci davranmamalısın. Bazı şeyleri öğrenmek ve ona göre hareket etmek biraz zaman alabilir. Bugün aceleci olursan eğer yanlış kararlar alabilirsin.

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, güne iç gözlemsel olarak başlayabilir ve duygusal gücünüzü geri kazanmaya odaklanabilirsiniz. Şimdi çok fazla gözlemlemek yerine, dışarı çıkmak ve hayata daha aktif bir şekilde dahil olmak ilginizi çeker. Bugün bilge ve anlayışlı kişiliğinize sahip birini çekmek için iyidir. Karizmanızın ve yaratıcılığınızın büyülü bir niteliği var. Benzersiz ve arzu edilir biri olarak öne çıktığınız için popüler bir zaman olabilir. Bu aynı zamanda daha yüksek bir boyuta uyumlanırken son olayları, çevrenizdeki insanları ve kendinizi daha iyi anlamanın zamanıdır. Hobiler, yaratıcı çalışmalar veya yeni etkinlikleri artık hayatınızı iyileştirebilir.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç dünyanızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmaktan kaçınmayacaksınız. Belirsizlikleri ortadan kaldırmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak olması da önemli. Her konuda kendinize güvenmeli ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmelısınız.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün seyahat, yurt dışı, eğitim, hukuksal konularda destekleneceksiniz ancak iletişime dikkat. Gününüz güzel geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda çok zor dönemler geçirmiş ve ilişkiyi sona erdirmeyi bile düşünmüşsünüz. İlişkinizin onarılmaya ihtiyacı var. İlişkiniz yanlış değil, fakat bu ilişkinin canlandırılması gerekiyor. Bugün işinizle ilgili yapacağınız girişimler ve her türlü yeni başlangıç başarısız olabilir. Böyle bir durum ilk önce sizi, sonra da yakın çevrenizi olumsuz yönde etkiler. Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>