Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkiniz Ön Planda Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hayal gücünüzdeki artışı birlikteliğinize yansıtma ihtimaliniz var. Sezgileriniz size fazlasıyla yardımcı olmaya başlayacak. Kişisel girişimlerinizden yana sorunlarla karşılaşmayacak olmanız da önemli. İstediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Enerjiniz bir hayli yüksek ve bu da istediğiniz adımları atabileceğiniz anlamına geliyor. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Yaratıcılığınızdan da istediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve olabilecek her türlü olumsuzluğun da önüne geçmeye çalışmalısınız. Tadınızı kaçırabilecek harcamalar gerçekleştirmelisiniz. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşinizi büyütmek adına görüşmeler, araştırmalar yapabilirsiniz. Kendinizi neye odaklarsanız onunla ilgili sonuçlar alacaksınız. Bugün bunun bilincinde olarak hareket etmeyi ve bunu rutinleştirmeyi deneyin.

29 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir dalgalanma içinde olabilirsiniz, Akrep. İçsel dünyanızdaki yoğun duyguları dışarı yansıtmak isteyebilirsiniz. Ancak, bu duygusal patlamaların ilişkilerinizi etkileyebileceğini unutmayın. Olayları sakin bir şekilde ele almak ve dikkatlice iletişim kurmak, tartışmaların önüne geçebilir. Ayrıca, bugün maddi konularda da dikkatli olmanız gerekebilir. İhtiyaçlarınızı gözden geçirerek, gereksiz harcamalardan kaçınabilirsiniz. Kendinizi rahatlatmak için biraz zaman ayırmayı unutmayın. Hayatınızdaki zorlayıcı durumlarla başa çıkmak için içsel gücünüzü kullanabilirsiniz.İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

29 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızın hakkınızda söylediklerine çok şaşırabilirsiniz. Bunca yıllık emeğinizin boşa gittiğini düşünüyorsunuz. Uzun zamandır akınızda olan diziye bugün başlayabilirsiniz. İlişkisi olan bir Akrep burcuysanız, partnerinizin sahiplenici tavrı size güven verebilir. Romantik bir plan yapabilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tanıştığınız insanların sizekonusunda bazı destekleri olabilir. Ancak, bu durumun sizi herkesi potansiyelkaynağı olarak görmeye yönlendirmemesi için esnek olmalısınız. Kullandığınız ifadelere dikkat etmeniz, trafikte ve toplum içinde sorun yaşama olasılığınızı azaltacaktır.

29 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda değişimler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Hırs yaptığınız konuları daha fazla gündeme getirme eğiminde olacaksınız. Üstlerinizle birlikte yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Toplum önünde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları göz ardı etmemenizde fayda var.

29 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda yapmak isteseniz de cesaret edemediğiniz işler hususunda yeniden bir değerlendirme ve gerçekçi bir planlama size yardımcı olabilir.

29 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha farklı ve daha yeni şeylere başlamak için hevesli olabilirsin. Arkadaşlarınla birlikte yeni projelere başlamak, yeni fikirler hakkında üretken olmaya çalışmak senin için önemli olabilir. İçindeki heyecanı koruyup başladığın şeyi devam ettirmek de bir önem kazanabilir.

29 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maalesef hayat bir kılavuzla gelmiyor ve kimse ne yaptığını bilmiyor. O yüzden "nasıl" ve "neden" sorularına takılıp kalmayın. Her seferinde yalnızca ufak bir adım atmaya odaklanın ve bu yolun siz ilerledikçe kendini ortaya çıkaracağına güvenin. Neyse ki, bu dansı tek başınıza yapmıyorsunuz. Yanınızda sizinle hareket eden özel biri var, bu da zorlukların daha da yumuşak görünmesini sağlıyor. Evrenin şu anda bilmenizi istediği şey, başınıza gelecek en iyi şeyin henüz gelmediğidir! Biraz daha sabredin. Nihayet çabalarınızın karşılığını aldığınızda buna değdiğini göreceksiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Kimseye güvenmiyor, kazançlarınızı kendiniz takip etmek istiyorsunuz.

29 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

29 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanların sizin hakkınızda söylediklerinize çok fazla takılı kalmamaya çalışacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Attığınız ve atacak olduğunuz adımların her açıdan önemli olabileceğini unutmayın. Kendinize olan güveninizi net olarak ortaya koyabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Ayrıca, amaçlarınızın da dışına çıkmamaya çalışın.

29 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizi yaşama geçirirken olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili son derece sevindirici yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz.

29 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 05" R
Ay
Koç
28° 18' 56" R
Merkür
Başak
18° 45' 29" R
Venüs
Terazi
26° 31' 59" R
Mars
Yengeç
09° 00' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 31"
Satürn
Balık
15° 06' 51"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 24"
Lilith
Terazi
09° 10' 45"
True Node
Koç
06° 37' 17"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>