Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Arabuluculuk Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmelisiniz. İlişkinize karşı ihmalkar davranışlar ortaya koyduğunuz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tüm sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturma şansınız var. Atacak olduğunuz adımları daha dengeli atmalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabildiğiniz sürece herhagi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlarınızın dışında bir gündeminiz olabilir. Daha önce düşünmediğiniz ya da gerek görmediğiniz durumların şu anda önemli olduğuna kanaat getirebilirsiniz. Kendiniz için farklı bir dönemin başladığını hissediyorsanız bunun üstünü örtmeyin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Tabii ki, Akrep burcunun günlük burç yorumunu paylaşabilirim. Bugün duygusal yoğunluk yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızda biraz dalgalanmalar olabilir ama bu sizi daha güçlü kılacak. İlişkilerde derinlik arayışınız artabilir ve daha fazla samimiyet isteyebilirsiniz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız bir proje veya hedef için yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Ancak, riskleri ve sonuçlarını dikkatlice değerlendirmekte fayda var. Önemli kararlar almadan önce iyice düşünmek önemlidir. Sağlığınızı ihmal etmemenizi ve fiziksel ihtiyaçlarınıza dikkat etmenizi öneririm. Kendinizi dengede tutmak ve stresi yönetmek için meditasyon veya gevşeme teknikleri uygulayabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende yaşanacak tartışmalara şahit oluyorsun. Tarafları sakinleştirmek ve orta yolu bulmak için elinden gelen çabayı göstereceksin. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, çocuğunun bir spor dalıyla ilgilenmesi için onu teşvik edici konuşmalar yapacaksın. Onun sosyal bir birey olmasını istiyorsun.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkunun ecele faydası yoktur ve siz bunu reddettikçe hayatınız zorlaşacaktır. Bugün kendinize bir milat koyun ve artık sizi esiri haline getiren bu duyguyu dönüştürün. Söylentiler ve yanılsamalar yerine gerçekleri konuşmayı, araştırmayı tercih etmek içinizi rahatlatacaktır.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Ani değişimlere ayak uydurmaya çalışın. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Akrep'ler için bebek sahibi olma durumu söz konusu olabilir. Doğurganlık ve yaratıcılık sizler için oldukça ön planda olabilir. Sürprizlere hazır olun.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni hobiler edinebilirsin. İlginin artacağı konularda büyük bir yeteneğin olduğu da ortaya çıkabilir. Kendini çok daha iyi ifade edebileceğin ve seni mutlu eden konularla ilgilenebilirsin bugün.

29 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sizi keyif almanız ve bazı ilginç bilgiler edinmeniz için iyi bir konuma getiriyor. Kendi fikirlerinizi harekete geçirebilecek bakış açılarıyla ilgileniyorsunuz. Beyin fırtınası faydalı olabilir ve geri bildirim, bir duruma gözlerinizi açarak size güzel faydalar sağlayabilir. Aynı şeyleri yapmakla ilgilenmiyorsunuz ve konuşmalarınızda sınırları biraz zorluyor olabilirsiniz. İlgi alanlarınızı ilerletmek için yaratıcı yollar buluyorsunuz. Ayrıca hayatınızdaki özel biri hakkında daha fazla bilgi edinmek veya bir bağlantının tadını çıkarmak ve takdir etmek için de iyi durumdasınız. Kendinizi ifade etmenin farklı ve daha tatmin edici yollarını keşfetmenin zamanı geldi. Seçeneklerinizi iyileştirmenin ve genişletmenin yollarını arıyor ve buluyorsunuz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerden çok fazla şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Bugün olayların arkasındaki nedenler üzerinde durmalısınız.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ve partnerinizle ilgili ani sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Sezgilerinize güvenmiyorsanız, ani kararlar vermeyin. Yeni bir ilişkiye başlamak için bir süre daha beklemeniz doğru olacaktır. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlamaktan kaçının. İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz

29 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>