Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sosyalsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmanız gerekmekte. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz.

Mesleki açıdan kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Sınırların yeniden belirlenmesi için doğru zamandasınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmanız gerekiyor. Sınırlara uygun hareket etmenizin daha uygun olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize güvenerek ekonomik adımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Problemlerinizle yüzleşmek ve destek aramak, daha sağlam adımlar atmanıza yardımcı olabilir. Yeteneklerinizi kullanarak yeniplanlarıyla hem ihtiyaçlarınızı karşılayabilir hem de ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne enerjik ve kararlı başlayacaksınız. Bugün hedeflerinize odaklanacak ve gereken adımları atmak için motivasyonunuzu yüksek tutacaksınız. İletişim konularında başarılı olabilirsiniz ancak dikkatli olmanızda fayda var, bazı durumlarda yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Sevdiklerinizle paylaşacağınız zamanlar size iyi gelecek. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, bu yüzden açık ve net bir iletişim kurmaya çalışın. Kişisel gelişiminize odaklanacağınız bir gün olabilir. Algılarınızı açık tutarak fırsatları değerlendirebilirsiniz.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının tekdüzeliğinden sıkılıyorsun. Hayatını değiştirmek için kendine yeni hobiler araştıracaksın. Katılacağın aktivitelerde yeni arkadaşlıklar edinebilirsin. Hayatının bir anda hızlanması seni mutlu ediyor. İlişkisi olan Akrep burcuysan, sevgilinle uzun zamandır planlığınız tatili artık netleştiriyorsunuz.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklıfikirlerinize destek bulamayabilirsiniz. Ne olduğu ve olacağı konusunda emin olmadan insanların bir işe atılması mümkün olmayabilir. Bunu kendinize karşı bir tehdit ya da önyargı olarak görmek yerine, çevrenize başka açıdan düşünecekleri sebepler verin.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde farklı konularda sorumluluklar almanız gerekebilir. Birlikteliklerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkide yaşananlarla ilgili farkındalıklarınız artabilir. Kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklar ve harcamalarınız la ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Maddi konularda bereketinizin artacağı ve işte sözünüzün geçeceği bir süreçte olacaksınız.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir kenarda oturup beklemek istemeyeceksin. Halledilmesi gereken işler için kolları sıvayabilirsin. Bazı konuları tek başına halletmek sana daha iyi gelecek. Hayatında düzeltilmesi gerektiğini düşündüğün konulara odaklanabileceksin.

3 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün insan odaklısınız ve hikayenin diğer tarafını görmeye hazırsınız. Gün, bir şeyleri gereğinden fazla düşünmeyi bırakmayı daha kolay bir hale getirir; daha kabul edici bir enerji sizinle. Sanatın, müziğin, eğlencenin ve hobilerin iyileştirici güçleri odakta olabilir. Başkalarıyla bağlantı kurmak beklenmedik fırsatlar getirebilir. İnsanlar fikirlerinizi destekler, anlattıklarınızdan keyif alır. Siz hayatınızdaki insanlara uyum sağladıkça ilişkileriniz de buna bağlı olarak gelişir. İster başkalarının çalışmalarından keyif alıyor olun ister kendiniz bir şeyler yaratıyor olun, sanatsal uğraşlar için harika bir zamandır.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Çevrenizdeki değişik kişilerin ilgisi sizi şımartabilir. Ayak ve bacak kaslarınızı güçlendirmelisiniz.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinleriniz, evcil hayvanınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeki ve kavrayıcı zekanızı ön plana çıkarmasını iyi bildiğiniz için, bugün de orijinal yönlerinizle arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz. Ortak çalışmalar içinde bulunduğunuz dostlarınız arasında duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>