Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Önlem Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Daha sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda biraz daha kontrollü olun. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden beklentilerin olması bazı sorumlulukları almanız ya da daha iyi yerine getirmeniz için bir fırsat olabilir. Hazır olup olmadığınızı, bir sürecin içine girdiğinizde anlayabilirsiniz. Eğer böyle bir sürecin içinde değilseniz bugün kırıcı konuşmalardan ya da gereksiz mesafelerden uzak durmanızda fayda var.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz. İlişkilerinizde daha derin bağlar kurmaya yönelebilir, partnerinizle daha derin ve anlamlı konular hakkında konuşabilirsiniz. Bu süreç sizin için duygusal anlamda tatmin edici olabilir. Ancak zaman zaman kendi iç dünyanızla baş başa kalmak isteyebilir ve kişisel zamanınıza ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu zamanı kendinize ayırmak sizi dengede tutabilir. Özellikle bugün, sezgilerinize güvenerek adımlar atmaktan çekinmeyin. Keyifli ve anlamlı bir gün geçirmenizi dilerim.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür, Ateş burcunda geri gidiyor. Bugün teknolojiyle ilgili birtakım aksaklıklar yaşayabilirsin. Aksaklıkların seni olumsuz etkilememesi için telefonundaki ve bilgisayarındaki bilgileri yedeklemen seni bir adım öne geçirebilir. İlişkisi olan Akrep burcuysan, partnerinden gelen çiçeklerle günün güzelleşiyor.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza hangi konularla, hangi insanlarla devam edeceğinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Sizi memnun eden durumları ayırt etmekte zorlandığınızda, sakin kalmayı ve geçmişi bu kez yapıcı bir şekilde düşünmelisiniz. Bu yapıcılığı devreye sokmadığınızda her şeyin başa saracağını, geçmişte de bu yüzden sorun yaşadığınızı unutmayın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ve aileye dair konular öne çıkıyor. Günü evde tek başınıza kafanızı dinleyerek geçirmek isteyebilirsiniz. Planladığınız temizlik, düzenleme veya tadilat işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz. Bu konularda size yardımcı olacak enerjiler var. Taşınmaz mülklerinizle ilgili yeni gelişmeler gözüküyor. Aceleci davranmayın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi geçinebileceğiniz ve duygusal ilişki yürütebileceğiniz kişinin hayatınıza girmesi ve arkadaşlık odaklı başlayarak devam eden güzel ve duygusal bir ilişki kurmanız olası.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öneml belgeler ve sorumluluklar günün büyük bir kısmını alabilir. Bazı konularda daha dikkatli olman gerekecek. Özellikle yasal konularda dikkatini arttırmak daha sonra başının ağrımasını engelleyebilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün birisiyle sohbet etmenin tadını çıkarabilirsiniz ve söylenenlerin ayrıntıları, kelimelerin ardındaki ruh kadar önemli değildir. Her şey duyguyla ilgili ve siz bunu hissediyorsunuz! Yine de bugün erken saatlerde, bir arkadaşlık meselesi sizi sinirlendiriyor olabilir veya zihniniz o konuya takılıp kalmış ve dikkatiniz dağılmış olabilir. Bugün bazı hayranlarınız olabilir ve kaotik bir atmosferin ikilemini çözdüğünüzde, bağlantı kurmanın hoş hislerinden keyif alma olasılığınız daha yüksektir. Gün ilerledikçe doğal olarak huzursuzluk da ortadan kalkıyor. Cazibenizartar ve gün, duygularınızı benzersiz şekillerde ifade etmeniz için size ilham verir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Yaratıcılığınız kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak ve çevrenizi yönetmek isteyeceksiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha coşkun enerjiler alıyorsunuz. İç dünyanızdaki problemleri ortadan kaldırmak için gerekli olan enerjiye sahipsiniz. Sınırların yeniden belirlenebileceği bu süreci en doğru şekilde değerlendirmeniz gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlayan gönül macerası sizi düşündürüyor. Karşınızdaki kişinin bu ilişkiden ne beklediğini anlamaya çalışarak, kendi beklentilerinizle karşılaştırın. Partnerinizin isteklerine ilgi gösterin ve ona karşı sevecen olun. İşinizde yükselmenizi sağlayacak, aklınızdan geçen birçok proje var. En akla yakınını hayata geçirmek için uğraşırsanız daha gerçekçi olabilir. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor. Sağlık konularını abartıyorsunuz.

3 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 10" R
Ay
Akrep
09° 58' 22" R
Merkür
Aslan
28° 20' 48" R
Venüs
Terazi
11° 38' 02" R
Mars
Yengeç
01° 56' 42" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 23"
Satürn
Balık
16° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 53"
Lilith
Terazi
07° 49' 41"
True Node
Koç
06° 41' 55"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>