Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Açık Sözlüsün Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki olumsuz düşüncelerden olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz sürece ilişkinizdeki sorunları da tamamen ortadan kaldırabileceğinizi unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Daha sabırlı olmanız gerekiyor. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukların ortadan kalkması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her türlü sorunu ve sıkıntıyı da geride bırakabileceğinizi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman bazı insanların gerçek yüzünü göstermek için sizi yaralayacak gelişmeler getirebilir. Burada hayata ya da verdiğiniz emeğe karşı durmak yerine size bunu yaşatan kişilere karşı durmalısınız. Gözden geçirin, değerlendirin ve "değer"in rastgele verilecek bir şey olmadığını kabul edin.

30 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızda bazı derin düşüncelere dalabilir ve duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Bu nedenle, kendinize zaman ayırın ve hisleriniz üzerinde çalışın. Diğer insanlarla ilişkilerinizde ise güvensizlik hissi yaşayabilirsiniz. İletişimde açık ve net olmaya çalışın ve diğer insanların duygularını anlamaya çalışın. Bugün, sakin ve dengeli olmak için çaba sarf etmek iyi olabilir. İyi haber ise, içsel gücünüzü kullanarak sorunları çözebileceğiniz ve daha sağlam ilişkilere sahip olabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Sabırlı olun ve olumlu düşünmeye devam edin.

30 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende küs ya da kırgın olduğunuz birileri varsa açık sözlülüğünle düşüncelerini net bir şekilde karşı tarafa iletebilirsin. Dengeli ve kritik noktalara dair yapacağın konuşma karşı tarafın kendisiyle yüzleşmesini sağlayacaktır. Yüzünde küçük estetik dokunuşlara sıcak bakabilirsin.

30 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayat herkes için eşit koşullarda gibi görünse de bu eşitliği bozan koşulları nasıl değerlendirdiğimizdir. Kendinize sunulan imkanları, fikirleri nasıl işlediğinize odaklanmalısınız. Bir statü ve etki alanı oluşturmak için planlar yapabilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. Rutin işlerinizi tamamlamanız daha iyi olabilir. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için uygun bir gün olmayabilir. Sabırlı davranmanızda fayda var. Duygusal olarak zorlanacağınız şeyler yaşayabilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikletemelli konularda bir şeyler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bu süreç endişelenmenize ve kendinizi güvensiz hissetmenize neden olabilir.

30 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayattan istediğin şeyleri elde etmek için türlü türlü yollar üretebilen bir burçsun. Ancak hayattan istediğin şeyi belirlemede kafan bazen karışabiliyor. Bugün kendine zaman ayırmalı ve geleceğin ile alakalı daha güzel planlar yapmalısın.

30 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün başkalarına aynı anda ilham verme, onları etkileme ve rehberlik etme konusunda harika bir yolunuz var. Son derece beceriklisiniz, bir fırsatı görüyorsunuz ve onu hızla değerlendiriyorsunuz. Başkalarıyla iyi anlaşmanıza rağmen artık bağımsızsınız. Özellikle entelektüel veya mekanik türden problemleri çözmek normalden daha rahattır. Ortaklıklar ve arkadaşlıklar ilerici, doğrudan, uygulamalı ve aktif bir yaklaşımdan yararlanır. Bir meydan okumaya hazır görünüyorsunuz ve bir miktar ekstra cesaret, bir meseleyi ileriye taşımanıza yardımcı oluyor ve bu da hoş bir rahatlama olabilir. Aynı zamanda büyüdüğünüzü, geliştiğinizi ve geleceğin parlak göründüğünü hissetmenin de zamanıdır!

30 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Etrafınızdaki insanlara karşı gereğinden fazla sinirli ve ani tepkiler verebilirsiniz. Düşünmeden hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her türlü olumsuzluğu geride bırakabileceğinizi de unutmamanız gerekiyor. Aktif adımlar atmak için uygun zamandasınız.

30 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

30 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili konularda sorunlar gündeme gelebilir. Aile içinde önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizde, kendinizle dürüst hesaplaşmaları gerektiren bazı rahatsızlıklar var. Kendisinin kurguladığını düşündüğünüz kıskançlıkların arkasının pek de boş olmadığını düşünüyor. Çalışma hayatında esnek biri olmanıza rağmen, bazen aşırı takıntılı olabiliyorsunuz. Oysa ki, bu tür şeylerin sizi germekten ve gününüzü, performansınızı kötü şekilde etkilemekten öte hiç bir işe yaramadığını da bilmeniz gerekiyor. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor, kemerleri sıkmaya başlayın

30 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 29' 25" R
Ay
Boğa
09° 02' 45" R
Merkür
Başak
20° 05' 56" R
Venüs
Terazi
27° 24' 49" R
Mars
Yengeç
09° 25' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 08"
Satürn
Balık
15° 03' 40"
Uranüs
Boğa
27° 06' 05"
Neptün
Balık
28° 30' 57"
Plüton
Oğlak
29° 44' 45"
Chiron
Koç
22° 15' 38"
Lilith
Terazi
09° 15' 33"
True Node
Koç
06° 37' 44"
Son Güncelleme : 21/09/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>