Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kontrollü Davranıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve sorumluluklarını yerine getirmek için elinizden geleni yapmalısınız. Çok daha bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda kendinizi frenlemeye çalışın. Elinize geçen maddi gücü daha iyi değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze set çekildiğini düşündüğünüz bir gün olabilir. Bunların nedenlerine, kaynaklarına odaklanarak artık bir çözüm bulmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ekonomik faktörlerin hayatınızda olumsuz belirleyici olmaması adına sorumluluklarınıza gereken zamanı ayırdığınızdan emin olun.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcu için duygusal ilişkilerde derin konuşmalar yapabilirsiniz. Kendinizi daha hassas hissedebilir ve çevrenizdekilere duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Ayrıca, bugün kendinize zaman ayırmak ve duygusal olarak beslenmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda savurgan davranman yakın çevren tarafından eleştiri almana neden olabilir. Daha kontrollü hareket etmek isteyeceksin. Sosyal medya paylaşımlarında düzenleme yapmak sana iyi gelecek. Eski fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırmak isteyebilirsin. Sosyal medya temizliği yapıyorsun.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizin düzeni ve rahatlığını herhangi bir şeye değişmek istemeyebilirsiniz. Bunu sürdürmek adına yenilikler yapmak isteyebilir, bazı düzenlemelere girişebilirsiniz. Hayatınızı emek emek kurmaya dair fikirler edinirken çevresel faktörlerin etkisinin olmayışı sizi rahatlatabilir.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı getiren olayları kabullenerek onlardan kurtulabilirsiniz. Ticari konularda ön göremediğiniz koşullar gündeme gelebilir. İlişkilerinizi iyi yönetmekte zorlanabilirsiniz. Fırsatları kaçırdığınızı düşünebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçen aşkla alakalı niyetlerin gerçek olacağı zamanlardasınız.. Partnerinizi tanıyorsunuz ve huyuna nasıl gideceğinizi de biliyorsunuz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eşyalarının kaybolma ihtimali daha fazla olabilir. Her şeyin yerli yerinde durduğundan emin olmalısın. Senin için duygusal bir anlamı olan eşyalara gözün gibi bakmalısın. Yaşadığın ortamı temiz tutmak ve düzenli bir yaşam alanına sahip olmak bu konuda seni rahatlatabilir.

5 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sorunlara herkesi memnun edebilecek çözümler bulmak için iyi bir zaman. Kendinize ayırdığınız zamanın tadını çıkarırken, başkalarıyla olan sorunları çözmek de ödüllendirici olabilir. Sezginize güvenmeye devam ederken, hassas konuları kolaylıkla ve incelikle açabilirsiniz. Bugünün enerjileri yaratıcı ifade için güçlü ve geçmiş kalıpları görmek, hayatınıza yeni bir perspektif kazandırmanıza yardımcı olabilir. Büyüme ve değişime heveslisiniz ve yakın bir arkadaşınızla veya partnerinizle fikirlerinizi paylaşmak teşvik edici olabilir.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayal dünyanızın geniş olması nedeniyle, kazançlarınız konusunda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Mantığınızın sesini dinlemelisiniz. İlişkinizi sorgulayacak konuşmalardan uzak kalmayı başarırsanız, durumu kavrayabileceksiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner, evlilik, ortaklık veya mahkeme konularında ve aşk, tatil, çocuklarınızla ilgili şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

5 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün maddi konularda yeniliklere açık olacaksınız. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin sözlerine özellikle dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmadıklarını söylemeye çalışıyor. Eğer, sigara içiyorsanız mutlaka bırakmalısınız.

5 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>