Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Destek Oluyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinize karşı daha istekli tavırlara sergileyeceksiniz. İlişkinize yönelik adımlar atmanın aslında çok da zor olmayacağını biliyorsunuz. Tercihlerinizin her açıdan belirleyici ve önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

Sizi başarıya ulaştıracak adımlar atmakta zorlanmayacaksınız. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalma ihtimali var. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddi anlamda biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Enerjinizin size daha fazla para harcatma ihtimali var. Daha bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konulardaki kafa karışıklığınızın sebeplerini anlamaya başlayabilirsiniz. Bugün cesaret gösterip ertelediğiniz konuşmaları yapmak isteyebilirsiniz. Doğru kelimelerin ve empatinin size her zaman fayda sağlayacağını unutmadan hareket etmelisiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün biraz daha özgür hissetmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki maceracı ruh harekete geçebilir ve yeni deneyimlere açık olabilirsiniz. İletişim becerileriniz yüksek olacak, bu yüzden insanlarla olan ilişkilerinizde başarılı olabilirsiniz. Ayrıca, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek ve yeni projelere dahil olmak için cesaretli adımlar atabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak için biraz zaman ayırmanız iyi olabilir. Kendinizi yenilemek, enerji depolamak ve hedeflerinizi gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak hayatınıza renk katmayı deneyebilirsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir evliliğinde problem yaşayan bir Akrep burcuysanız, eşinizin işiyle ilgili zor günlerden geçtiğini öğrenebilirsiniz. Ona göstereceğiniz destek ve ilgi aranızdaki bağı güçlendirecektir. Çalışan bir Akrep burcuysanız, yöneticinizin otoriter ve baskın tavırlarından sıkılabilirsiniz. Tepkinizi göstermekten çekinmeyeceksiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızı öylece bırakmak yerine bunlardan dersler çıkarmalı ve devam etmelisiniz. Devam etmek konusundaki eksikliğinizin farkında olmak bunu aşmanızı kolaylaştıracaktır. Kendinize yeni uğraşlar bulun, alışkanlıklar oluşturun ve hayatınızı bu kavramlar üzerine şekillendirin.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşanan süreçleri takip etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizde aksamalar olabilir. Günün ikinci yarısı keyfinizi yerine getiren olaylar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. İşten gelen paralar söz konusu olabilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik gelişiminizi fark ederek kendinizi taktir edebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olmaktan ziyade mantığınızla hareket etmeyi tercih edebilirsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini bile anlamakta zorlanabilirsin, bırak etrafında olan biteni... O yüzden kendini ekstra strese sokmadan rahat bir gün geçirmek daha iyi olacak. Kendini fazla zorlamaman en iyisi.

6 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün işlerinizi halletmeyi ve güvenilirliğinizi göstermeyi destekliyor. Sadakatiniz ve azminiz için takdir ediliyorsunuz. Şu an kendinizi korumaya odaklandığınız için insanların daha derin bir düzeyde nasıl hissettiğini bilmesine izin vermiyor olabilirsiniz. İnsanlar sizin bilgeliğinizden ve desteğinizden keyif alıyorlar. Bugün önemli konularda başkalarıyla hoş bir iletişim hissedebilirsiniz ve yapılan anlaşmalar kalıcı olma eğilimindedir. İşe ve rutine her zamankinden biraz daha heyecanla yaklaşıyorsunuz. Bir planlama sıkıntısının üstesinden gelmeniz gerekebilir ancak bunun moralinizi bozmasına izin vermeyecek kadar motivasyona sahipsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyorsunuz; bu da sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor. Siz yine de tedbiri elden bırakmayarak, gelişmeler karşısında soğukkanlılığınızı korumayı unutmayın.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Sizi bu alanda engelleyen her ne varsa geride bırakmaya çalışın. Hata yapmadığınız sürece her şeyin genel olarak istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Sınırlarınızın bilincinde olmayı başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Koşullara uygun adımlar atmanız gerekiyor.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size bir şey kazandırmaz. Aksine sizden çok şey alıp götürür. İş yerinde yaşadığınız sorunları,hayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yanlış yerlerde çözümler arıyorsunuz. Siz zaten çok çalışkan bir insansınız. Çalışarak her şeyi kolayca elde etmeniz mümkün. Birtakım borçlarınız bütçenizi sarsıyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

6 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 26" R
Ay
Boğa
03° 29' 38" R
Merkür
Başak
19° 24' 09" R
Venüs
Terazi
26° 57' 23" R
Mars
Yengeç
09° 12' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 47"
Satürn
Balık
15° 05' 19"
Uranüs
Boğa
27° 06' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 33"
Lilith
Terazi
09° 13' 03"
True Node
Koç
06° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>