Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini Geliştiriyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, birlikteliğiniz olsun ya da olmasın her açıdan daha iyi hissedeceksiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Mesleki olarak daha etkin adımlar atabilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz, tüm sorunları ortadan kaldırmanızı sağlayabilir. Harekete geçmeden önce her şeyi daha yakından takip etmeye çalışın.

Maddi anlamda daha kararlı olmalısınız. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da beklenmedik harcamalar yapabileceğiniz anlamına gelmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulunduğunuz konumdan ya da yaptığınız işten yana bazı kaygılarınız olabilir. Nasıl bir çözüm bulmanız gerektiğine dair fikirler geliştirebilir, imkanlarınıza göre yapabileceğiniz yeni bir şeyler ortaya çıkarabilirsiniz. Hislerinize aklınızla ve donanımınızla yön vereceğiniz bir gündesiniz.

7 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aileniz ve çocuklarınızla alakalı beklentilerinizin istediğiniz yönde karşılanabileceği bir gün. Özel hayatınızla alakalı şanslısınız. Ailevi konuları çok fazla takıntı yapıp içerlenmek yerine duygusal zekanızı kullanıp problemlerin kaynağına inebilirsiniz.

7 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştirmek için dil kursuna başlamak isteyebilirsin. İnternet üzerinden maddi olarak seni zorlamayacak online kurslar araştırmaya başlıyorsun. Yoğun bir haftayı geride bırakıyorsun. Akşam eve geldiğinde yorgunluğunu atmak için kendine güzel bir bitki çayı hazırlıyorsun.

7 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emek verdiğiniz için bırakamadığınız konularda emek vermeye devam edip edemediğinize bakmalısınız. Boşa kürek çektiğinizi gördüğünüzde bunu değiştirmeye çalışmak yerine uğraşlarınızı ve yönünüzü değiştirmeyi deneyin. Mutlu olmak için birçok neden varken bir tanesine sıkışıp kalmamalısınız.

7 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

ugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar çıkabilir. Siz olayları idrak etmeye başlayabilirsiniz. Bu durumları kabul etmek sizi olgunlaştırabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha keyifli. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

7 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dingin ve size huzur veren yerlerde bulunmayı bilinçli olarak tercih edebilirsiniz. Yaşamsal faaliyetlerinizi plana koyarak eğlenceye vakit ayırabilirsiniz.

7 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün değişim konuları tekrar gündemde olabilir. Hayatında değişmesini istediğin konulara daha dikkatle odaklanabilirsin. Yeni konulara odaklanmak ve farklı ortamlara girmek sana daha iyi gelecek bugün.

7 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün güveni, paylaşmayı, başkalarıyla bağ kurmayı öne çıkarıyor. Gün, arzuları harekete geçirir ve yeni bir başlangıç, ​​ve sorumluluk alma ihtiyacı getirir. Bir partnerle daha yaratıcı bir şekilde ilişki kurma, güven sorunları üzerinde çalışma ve güç dinamikleriyle mücadele etme şansınız var. Bu aynı zamanda borçları ödemek veya duygusal nitelikte bir destek aramak için de iyi bir zamandır. Son sözü söyleme arzusu güçlüdür ancak muhtemelen bu çabaya değmez. Odaklanmanız gereken daha önemli şeyler var!

7 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızlabirliği içinde olmanız, sizi oldukça mutlu edecek. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği bir günde olmanız, sizi istediğiniz gibi mutlu edecek. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.

7 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

7 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda bazı sorunlar çocuk, aşk hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Karşılaştığınız sorunlar karşısında bireysel düşündüğünüz için yanlış anlaşılma olasılığınız yüksek. Bugün kazançlarınızdaki artış, kariyerinizle paralel ilerleyecek.

7 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>