Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aşk Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda karşınıza çıkabilecek tüm problemleri ortadan kaldırmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmayı başarabilirsiniz sürece kendinizi daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. Meslek hayatınıza vermiş olduğunuz önemi net olarak belli etmeye çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız.

Parasal kaynakların çözümü konusunda daha sabırlı olmalısınız. İstenmeyen sorunların önüne geçebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal açıdan hareketli bir gün olabilir. Bu biraz sizin tercihinize kaldığında, kenarda beklemeyi ve kendi kendinize düşünmeyi değil sorumluluklarınıza, arkadaşlarınıza zaman ayırmayı seçmelisiniz. İstediğiniz şeyler için adım atmanın keyfinden kendinizi mahrum bırakmayın.

2 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. Kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz ve bu durum çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var çünkü kelimelerinizin etkisi büyük olabilir. İş hayatınızda önemli kararlar almadan önce detaylı bir şekilde düşünmeye zaman ayırmanız gerekebilir. Kendinizi enerjik hissettiğiniz spor veya egzersiz yaparak stresinizi atabilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde ise öfkeli veya kontrolcü bir tutum sergilemek yerine anlayışlı olmayı tercih etmelisiniz. Bu dönemde yakın çevrenizle daha iyi bir iletişim kurmak için çaba sarf edebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi daha dengelemiş hissetmek için içsel çalışmalara zaman ayırmak size iyi gelebilir. Farkındalık meditasyonu veya yoga gibi aktiviteler iç huzurunuzu artırabilir.Umuyorum ki bu bilgiler size yardımcı olur. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, yakın bir arkadaşın vasıtasıyla yeni bir kişiyle tanışabilirsin. Bu kişiyle karakterleriniz her ne kadar zıt olsa da aranızda anlam veremediğin bir çekim olacak. Maddi anlamda güçlü çevrelere dahil olman, büyük avantajları da beraberinde getirebilir. Evine yeni bir eşya satın alabilirsin.

2 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodu, gerçeği yansıtmayan bilgiler aklınızı bulandırabilir. Katıldığınız ortamlar, konuştuğunuz insanlar ve uğraştığınız işler tam olarak bu yüzden önemlidir. Parasal kaygılarınızı büyütmek yerine bunlara nasıl çözümler getireceğinizi düşünmelisiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne çıkarmak isteyebilirsiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz bu haberi sosyal çevrenizde paylaşmak sizi gururlandıracak. Ancak bu arada sağlığınızı bir hayli ihmal ediyorsunuz.

2 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Elindeki koşulları daha da iyileştirmek isteyebilirsin. Bu gayet doğal bir şey. Ancak bu konuda aceleci olmak kaygıyla karar almana sebep olabilir. Buna fırsat vermemek için iyi konulara iyi zamanlarda odaklanmalısın.

2 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tüm aksiyonun ortasında olabilirsiniz çünkü başka hiç kimse insanları sizin gibi yönlendirme görevine sahip olamayacak. Lider olmak için sabırsızlanıyorsunuz ve buna olmaya hazırsınız. Hızlı çalışan zihniniz, sınırsız enerjiniz ve doğrudan konuşma tarzınız insanları düşündüğünüzden daha fazla etkiliyor. Onlara ne yapacaklarını, nasıl yapacaklarını söylemenizi bekliyorlar. Zalim bir lider yerine nazik bir lider olun. İnsanlara ilham verme yeteneğine sahipsiniz, bu yüzden enerjinizi boşa harcamayın. Bu, planlar peşinde koşturup mason gerekmeyen bir gün olabilir.

2 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanızdan kaynaklanan yeni bir ortama gireceksiniz. Her zamanki inceleme huyundan yola çıkarak, bazı detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirsiniz.

2 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Büyük bir hızla gerçekleşen olaylar var. Seçeneklerini dikkatlice tart lütfen. Yaratıcı çözümler sana geliyor. Akıllı, kararlı, idealist ve yorulmak bilmez bir savaşçısın sen. Kendini güçlü hissettiğinde farklı bir yol dene. Gücünü toplamak için çakralarını aç ve doğaya çık bugün.

2 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Güçlü kararlar alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

2 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, her şeyi boş vermiş gibi olan tavrınızdan kurtulmanızı bekliyor. Çabasının ve sevgisinin karşılığını görememek hayal kırıklıkları yaşamasına neden oluyor. Biraz emekle tüm sorunların üstesinden gelmeniz mümkün. Ailenizi mutlu etmek istiyorsanız, biraz daha fazla zaman ayırmalısınız. İş hayatında yenilikleri takip etmeniz başarılarınızın artmasına neden olacak. Para sıkıntıları yine gündemde! Sıkıntıları içinize atmayın, geçmiş ağrılarınız tekrarlayabilir.

2 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 29" R
Ay
Koç
27° 08' 27" R
Merkür
Başak
18° 36' 45" R
Venüs
Terazi
26° 26' 15" R
Mars
Yengeç
08° 58' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 13"
Satürn
Balık
15° 07' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 36"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>