Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aşk Kapıda! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha yapıcı olmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Mesleki olarak biraz daha dengeli olmaya çalışın. Her şey için doğru zamanı beklemeniz gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda daha tutumlu olmalısınız. Önceliklerinizi belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişin yükünü bırakmayı öğrenmekle bunu uygulamak farklıdır. Bugün hala etkisinde olduğunuz duyguları ve olayları düşünerek bu farkı daha net görebilirsiniz. Yeni bir günü eski günlerin gölgesinde bırakmayın.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak oldukça derin bir gün geçirebilirsiniz. İçsel düşünceleriniz ve duygularınızla meşgul olmak isteyebilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde daha fazla derinlik arayabilirsiniz. İçinizdeki yoğun duyguları ifade etmek ve paylaşmak için uygun bir zaman olabilir. Ancak dikkatli olmanızda fayda var, çünkü duygusal tepkileriniz biraz aşırı olabilir. Güvendiğiniz insanlarla iletişim kurmak ve hislerinizi paylaşmak size rahatlama sağlayabilir. Ayrıca, bugün kendinize zaman ayırıp içsel dengeyi korumak da önemli olacaktır. Kendinizi dinlemek, ruhsal ve duygusal iyileşme için önemli bir adım olabilir. Kendinizi iyi hissettiğiniz aktivitelere zaman ayırmak, sizi daha huzurlu ve dengede tutabilir. Bugün çevrenizde olup bitenlere kısa sürede tepki verme eğiliminiz olabilir, bu nedenle kararlarınızı verirken biraz daha dikkatli olmanızda fayda var.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan beklenmedik bir anda kendini yeni bir aşkın kucağında bulabilirsin. Özel sektörde çalışanlardansan,arkadaşlarınla aranızda bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Kendini sadece işine odaklamaya karar vereceksin. Sırt ve bel ağrıların artabilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz. Kendinizi baskı altında bırakmak yerine bir rutin oluşturacağınız seçenekler üzerinde durmalı, gerekirse uzman desteği almalısınız. Bulunduğunuz yerden ayrılma, taşınma, farklı gündemlerle ilgilenme konusunda önyargıyla bakmayı bırakmanızda fayda var.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla birlikte işler yürütebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Kadınlardan alacağınız destek sizi gün içinde daha ileriye taşıyabilir. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile ufak gezi planları size iyi gelecek. Uzun zamandır bunu hayal ediyorsunuz. Arzu ve isteklerinizi sıralamanın tam zamanı.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlgi duyduğun alanları takip etmeye devam etmen gerekebilir bugün. İleride tutkuya dönüşebilecek bir hobiye odaklanman olası çünkü. Bu hobi sayesinde kendini ifade etmek senin için daha da kolaylaşabilir. Öğrenmek için zihnini ve algılarını açık tutmalısın.

3 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarlafikirlerinizi paylaşmaktan veya bir arkadaşınızı desteklemekten hoş bir tatmin alabilirsiniz sevgili Akrep. Bugün başkalarıyla iletişim genel olarak destekleyicidir. İnsanların genellikle işbirlikçi olduklarını ve özellikle talepkâr ya da yargılayıcı olmadıklarını göreceksiniz. Uzun vadeli projeler ve geleceğe olumlu bakmak için iyi enerji yanınızda. Aslında, tamamen plan yapmaya meraklı olabilirsiniz ve bu konuda da oldukça ileri görüşlü olabilirsiniz. İyi bir ruh hali ve geleceğe dair olumlu duygular, bugün üretkenliğinize katkıda bulunur ve inandığınız bir şey için çalışmaya istekli olursunuz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek; bir takım sürümcede olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Aile içi sorunlar gündem kazanacak. Onların fikirlerine saygı göstermelisiniz.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanmaya çaışmalısınız. Kendinizi biraz olsun yenilenmiş hissedeceksiniz. Üzerinizdeki olumsuz baskıdan bir an önce kurtulmaya çalışın. Kendiniz için doğru olan ne ise, bu süreçte mutlaka ona yönelmeniz gerekiyor. Önceliklerinizi belirlemeniz gereken bir gün.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, yurt dışı konuları ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizle beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk belki belli şeylerden ödün vermenizi gerektirebilir fakat emin olun kazandıklarınız daha fazla olacaktır. Korkularınızdan uzaklaşın. Birine bir hediye verin. Eğer bir arkadaşınız kendini kötü hissediyorsa, ona yardımcı olmaya çalışın. Kendinizle onur duyun ve istediklerinizi satın almaya çalışın. Bugün sizin için harika ve enerji dolu geçecek. Yaşam için gerekli fiziksel ve beyinsel enerjinin hepsine sahipsiniz. Parasal çalışmalarda başarılı olabilmek için sabırlı davranın. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

3 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 12" R
Ay
Koç
27° 04' 05" R
Merkür
Başak
18° 36' 12" R
Venüs
Terazi
26° 25' 54" R
Mars
Yengeç
08° 57' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 12"
Satürn
Balık
15° 07' 13"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 17"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 36"
Lilith
Terazi
09° 10' 12"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>