Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararlarının Arkasındasın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde sonlandırmaya çalışmalısınız. Problemler üzerindeki etkinliğiniz sayesinde ilişkinizin gidişatını da değiştirme şansınız var. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir gün.

Dengeleri zorlamaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Başarıya giden yolda emin adımlar atmanız gereken bir gün. İstediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Parasal konularda biraz olsun dikkatli olmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz koşullar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz için istediklerinizi başkaları için de isteyebilirsiniz. Bu durumu bir misyona dönüştürdüğünüzde, aklınızdaki olumsuz yargıların kaybolduğunu fark edebilirsiniz. Önyargı ve şüpheden daha güçlü ve yapıcı duygular hissettiğinizde, bugüne kadar yaşadığınız eksikliği kapatabilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sıkışık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Yaşamsal konularda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Kendinizi doğru ifade etmeyi başarabildiğiniz sürece her türlü sorunun da üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan olabildiğince uzak durmaya çalışın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Akrep burcuysan, eşinle hiç beklemediğin konularda tartışmalar yaşayabilirsin. Partnerini alttan almak yerine bu sefer kendi kararlarının arkasında duracaksın. Yaşam alanında daha minimal düzen isteyebilirsin. Fazla eşyalarından kurtulmak için odanda derin bir temizliğe girişiyorsun.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bildiklerinizin dışında bir şeyler öğrendiyseniz bunları kullanmaktan çekinmeyin. Hem işte hem de aile yapınızda bunun ne kadar önemli olduğunu fark edeceksiniz. Size hizmet edebilecek durumlara, alışkanlıklara sırtınızı dönmeyin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi kişisel alanda ve ailevi konularda daha hareketli kılıyor. Duygularınızı ifade etmek yönünde şaşırtıcı olabilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ilişkilerinde etik anlayışı benimseyerek başarılı bir şekilde ilerleseniz de özel hayatınızdaki iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişilerden alacağın haberler seni şaşırtabilir. Hiç beklemediğin bazı gelişmeler ile içinde bulunduğun durumları baştan düzene sokman gerekebilir. Bu durum, daha önceden gözünden kaçan şeyleri ortaya çıkaracak.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün kişisel ilginize, çalışmalarınıza özel önem göstermeniz açısından güçlü bir gün. Başarılı olmanıza yardımcı olacak küçük şeylerle ilgilenmekten büyük keyif alabilirsiniz; sabır iyidir. Üzerinizde çok az baskı vardır ve konuşmak, yazmak ve ders çalışmak rahatlamanın ve gevşemenin mükemmel yolları olabilir. Sizin için önemli olan bir şeye her şeyi dahil etmekten keyif alırken, aynı zamanda dağıtmanız gereken muazzam bir iç görü ve deneyime de sahipsiniz. Bir konuyu daha net anlıyorsunuz. Değerli bilgiler almak için harika bir zaman. Şu anda başkalarıyla odak noktanız entelektüel arkadaşlık ve ilişkiler üzerinde olma eğiliminde.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizde aşırıya kaçabileceğimiz bir gün. Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilir; bilmediğiniz fakat öğrenmek istediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilir; yeni keşifler içinde olabilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz ancak aile hayatınızda bazı aksilikler gerçekleşebilir. Partner veya ortağınızla ilgili ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı içinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileme yolunu seçin. Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyor olabilirsiniz. Bugün bütün dikkatinizi işinize yöneltebilir, ne yaptığınızı, neler istediğinizi ve neler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ancak, yine de bu durum sizi pek huzursuz etmeyecek. Fakat, çok farklı duygu ve istekler duyabilirsiniz. Parasal konulara yönelik meydana gelen gelişmeler size itici güç verecek.

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>