Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Olayları Farklı Açıdan Bakıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmalısınız. Hızlı hareket etmek, hata yapmanıza neden olabilir.

Maddi anlamda kendinizi biraz daha toparlamaya çalışın. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sorumluluklarınızın gereklerini yerine getirmek sizi zorlayabilir. Hayatınızı bir mecburiyetin içinde gibi düşünmek yerine yaptığınız işlerin, attığınız adımların getirilerine odaklanmalısınız. Kişisel isteklerinize zaman ayırmak, bugün kendinize molalar oluşturmak bu konuyu daha iyi düşünüp kavramanıza yardımcı olabilir.

2 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İçsel olarak derin düşüncelere dalabilir ve geçmişteki olayları tekrar değerlendirebilirsiniz. Ancak, gereksiz endişelerden kaçınmanız ve olayları fazla abartmamanız önemlidir. Biraz adım atıp risk almak sizin için daha iyi olabilir. İlişkilerinizde derinlemesine bir bağ kurmak isteyeceksiniz. İnsanların iç dünyalarını keşfetmek ve paylaşmak sizin için önemli olacaktır. Duygusal anlamda kendinizi tatmin etmek için doğru eşleşmeyi bulmalısınız. Bugün akışa kendinizi bırakarak içsel dünyanızı keşfetmek ve olumlu ilişkiler kurmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmak yerine, geleceğe umutla bakmalısınız.

2 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla yaptığın fikir alışverişleri olaylara farklı bir pencereden bakmanı sağlıyor. Kimseyi tek taraflı değerlendirmemen gerektiğini öğreniyorsun. İnterneti daha verimli kullanmak için sosyal medya detoksu yapmak isteyebilirsin. Seni olumlu etkileyecek hobiler araştırıyorsun.

2 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nasıl bir insan olduğunuzu anlatmak yerine olduğunuz gibi davranabilirsiniz. Bu sayede kendinize, işinize ve çevrenize daha iyi vakit ayırabilirsiniz. Gereksiz detaylar ve tartışmalar yerine faydalı işler üzerine çalışmak daha iyi bir seçenek olacaktır.

2 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi daha fazla göstermek isteyeceğiniz ortamlarda olmak sizi iyi hissettirecektir. Gün içinde objektif olmaya özen gösterin. İlişkilerde tartışmalardan kaçınmalısınız. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

2 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantık çerçevesi içerisinde yeni kararlar alıyorsun. Bu nedenle organizasyonlara katılıyor vekonusunda ilerleme kaydediyorsun. Akılcı, kararlı, idealist ve yorulmak bilmez bir insansın. Hayatında büyük hızla gerçekleşen olaylar var. Seçeneklerini dikkatlice değerlendir ve bunun için kendine yeterince zaman ayır.

2 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara yardım etmen gereken bir gün olacak. Bazı konularda sadece kendini değil, çevrendekileri de hesaba katman gerekebilir. Bu konularda bazı şeylere ön ayak olabilir ve etrafındaki insanlara destek olabilirsin.

2 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal ihtiyaçları ön plana çıkarıyor. Birçok yönden nasıl hissettiğiniz konusunda daha netsiniz; tempoyu belirlemeyi ve duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyi tercih ediyorsunuz. Yine de bağımsızlık ihtiyacınızı, en tanıdık ve güvenli olana bağlı kalma konusundaki güçlü arzunuzla bütünleştirmek zor olabilir. Neyse ki bir duruma alternatif bir bakış büyüleyici olabilir. Bu yaratıcı ve sabırlı enerji tedavi edicidir, gevşemenize ve eğlenmenize yardımcı olur. Kendinizi belirli bir durumun veya sorunun ayrıntılarından uzaklaştırıp, sezgilerinizin sizin için çalışmasına izin vermek isteyebilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinmeyenler üzerinde keşifte bulunmakta zorlanmayacaksınız. İlginizi çekebilecek her türlü gelişmeyi yakından takip etmelisiniz. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da istediklerinize ulaşma konusunda gerekli olan adımları atabileceğiniz anlamına geliyor. Harekete geçmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

2 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

2 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz ancak aile hayatınızda bazı aksilikler gerçekleşebilir. Seyahat, eğitim alanlarında şanslı olacaksınız. Gününüz güzel geçsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hemhem de aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu. Son derece aktif bir sosyal hayatınız olabilir ve çok hoş organizasyonlara katılabilirsiniz. Tanıştığınız kişilerle aranızdaki ilişkilerin sıcak olması, yeni fırsatların çıkmasına neden olabilir. İşinizle ilgili sürpriz kazanç ve kayıplar yaşayabilirsiniz. Sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın, kendinize düşünmek için zaman tanımaya çalışın. Atacağınız yanlış bir adım, bir miktar para kaybınıza neden olabilir.

2 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>