Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Örnek Alınıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ifade gücünüzden dilediğiniz gibi yarar sağlayabilecek ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanın yollarını arayacaksınız. Olumlu gelişmeler için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Mesleki açıdan kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Sezgilerinizin size her açıdan yardımcı olabileceğini de unutmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. İş hayatınıza doğrudan etkisi bulunacak yeni gelişmeler de gündeme gelebilir.

Maddiyatla ilgili yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz. Sorunlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli fazla. Kolay para harcamadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhsal ve bilinçaltı konularında eski kalıpları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İçinizde halledemediğiniz konuları gündeme getirebilir, muhataplarınızla görüşmek isteyebilirsiniz. Sorunu çözüp artık kurtulmayı hedeflemiyorsanız, sadece hesaplaşmak içinse bu düşünceden vazgeçmelisiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha fazla odaklanma ve derinlik arayışı içinde olabilirsiniz. Yanıltıcı etkilerden uzak durmaya çalışın ve gerçekleri görmeye özellikle dikkat edin. İçsel dünyanızla ilgili derinlemesine düşüncelere dalabilir, kendi duygularınızı daha iyi anlama fırsatı bulabilirsiniz. Kararlarınızı net bir şekilde vermek için zaman ayırın ve etrafınızdaki kişilerle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Hayatın derin ve gizemli yönlerini keşfetmek için bugün uygun bir gün olabilir.

9 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ara verdiğin spora tekrar tekrar başlamak isteyebilirsin. Hareket ettikçe kendini daha iyi hissedeceksin. İlişkisi olan Akrep burcuysan, partnerinin her anlamda seni tamamladığını düşünüyorsun. Partnerinle arandaki ilişki çevrendeki birçok kişiye örnek oluyor.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dini ve insani değerlere kafa yorabilirsiniz. Bazı sorularınıza cevap bulmak adına araştırmalar yapabilir, doğruyu yanlışı anlamaya çalışabilirsiniz. Bir yol seçmeden, bir karar vermeden önce tüm soru işaretlerinden, olumsuz etkilerden uzaklaşmak adına bugünü bilgiyle ve bilgili insanlarla geçirmek iyi hissettirecektir. 

9 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlığınıza biraz özen gösterin sevgili akrepler. Kafanıza gereğinden fazla taktığınız konular, fiziksel sağlığınızı fazlasıyla etkiliyor. Kendinize dönün. Huzuru dış etkenlerde aradığınız sürece bulamayacaksınız.. Gizli saklı konulardan uzak durmalısınız.

9 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda sizden beklenenden farklı bir tutum sergileyebilirsiniz. Toksik ilişkisi olan Akrep'ler yürümeyen ilişkiyi bitirecek güç ve cesarete sahip olabilirler.

9 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadıklarınızın sonucu olarak hayatınızda bazı gerçeklerle yüzleşebilir ve bunları geliştirebilirsiniz. Bugün geliştirdiğiniz bu tecrübeler başkasının hayatına da ışık tutabilir. Ailenizin/eşinizin yaşadığı sıkıntılı durumlar karşısında üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmek olası başka sorunların da önüne geçebilir.

9 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, güne ilişkilere odaklanarak başlıyorsunuz ve muhtemelen diğer konularda biraz molaya ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün, güzel anıları paylaşmak ve bu süreçte bir ilişkiyi güçlendirmek için güçlü bir gün. Zaman zaman duygu patlamaları yaşanabilir ve her zaman anın ötesini göremeyebilirsiniz. Neyse ki telaşlı bir tempoya ayak uydurmakta zorlanmıyorsunuz. Kendi iyiliğiniz için bir şeyden vazgeçmek daha çok aklınıza yatıyor. Olumsuz olaylara baktığınızda bile altında yatan daha fazla katmanı görürsünüz, bu da bir huzur duygusu kazanmaya yardımcı olur. Ayrıca, doğru kaynakları kendinize çekmek ve gelen bilgilerden faydalanmak için mükemmel bir formdasınız.

9 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ani değişimlere hazır olmalısınız.

9 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir kendinizi bunalımlı hissedebilirsiniz ancak şifa da sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay, bilinçaltınızı etkiliyor. Kazançlarınızı sorgulamak yerine, enerjinizi yükseltecek, yeni çalışma alanlarını keşfetmelisiniz. Siz, madde ve kariyer gücünüzü birlikte kullandığınız zaman, duygusal anlamada daha tatminkar oluyorsunuz.

9 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>