Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mesafelisin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda aldığınız ve alacak olduğunuz kararları mutlaka uygulamaya çalışmalısınız. Doğru adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaya çalışın. Hırslı olduğunuz bir süreçten geçiyorsunuz ve bundan doğru yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyi lehinize çevirme şansınız da var. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alacaksınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da bir hayli fazla. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınıza ve ilişkilerinize dair bakış açınız değişebilir; yeni arkadaşlıklar ve sorumluluklar edinebilirsiniz. Bu yeni ilişkilerdeki detayları ve karar süreçleri daha iyi inceleme mekanizması gerektirebilir. Hukuksal ve sosyal sorunlar gündeme gelebilir; tüm seçenekleri göz önünde bulundurmakta fayda var.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, içsel huzurunuzu yeniden keşfetmek ve duygusal dengeyi sağlamak için uygun bir zaman olabilir. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Kendinize vakit ayırarak ruhsal dengeye kavuşabilir ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Bugün, iç sesinizi dinlemek ve sezgilerinize güvenmek önemli olabilir. Sağlık konularına dikkat etmek ve dinlenmeye zaman ayırmak da bugün size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir akrabanın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar seni rahatsız ediyor. Bu kişiyle arana mesafe koymak isteyebilirsin. Evli Akrep burcuysan, mahremiyetine çok büyük önem veriyorsun. Yakın çevrenin özel hayatınla ilgili sorduğu soruları net bir dille geri çevireceksin. Bu konuda çizgilerini çok net çiziyorsun.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kuralına göre, olması gerektiği gibi ilerletmek istediğiniz süreçler hakkında danışmanlıklar alabilirsiniz. Bilmediğiniz durumlara karşı sizi bu endişeden kurtaracak profesyonellere güvenmelisiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kadın yöneticilerinizle aranızı iyi tutmaya çalışın. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal alanda beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz karşılanmadığını görmek de moralinizin bozulmasına neden olabilir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zorluklarla iyimser şekilde yüzleşin. Heyecan verici bir şey deneyin, ama dalkavukluk yapmayın. Fiziksel teşebbüslerden zevk alın, ama kendinizi zorlamayın. Risk almayı seviyorsunuz, ama enerjinizi dikkatle harcayın.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünkü gelişmeler sizi daha görünür ve çağrıda olan biri yapıyor. Önünüzdeki süreçve kariyer meseleleri, önemli kavşaklar ve yaşam yolları hakkındaki kararlar odak noktasında olabilir. Her zamankinden daha hedef odaklı ve sorumluluk almaya hazır hissettiğiniz için genel yaşam planınızı hazırlamak veya iyileştirmek mantıklıdır. Ufukta yeni sorumluluklar veya yeni bir pozisyon veya proje olabilir. Kurallara uymanız veya hayatınızın bir alanını düzeltmeniz gerekebilir ve bu da sizi bir amaç duygusuyla doldurur. Profesyonel hayatınızda bir adım yukarı çıkmak istiyorsanız, bunu yapmak için gerekli araçlara sahip olduğunuzu yakında hissedeceksiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda yeniliklere ihtiyacınız var. Rutin ilişkilerden sıkılıyor ve olaylara farklı bir şekilde bakıyorsunuz. Duygusal konularda ani çıkışlarınız partnerinizi bir çok konuda şaşırtıyor. Olumlu ve hareketli bir gün.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer,hayatınızdaki konular ikili ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sosyal ilişkilerinize ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere iyi niyetle yaklaşacak ve onların duygusal problemlerine çare bulmaya çalışacaksınız. Hedeflerinize yaklaşırken, çevrenize kendinizi sevdirmeyi iyi biliyorsunuz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>