Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Planlısın! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda yaşanabilecek ufak tefek sorunları gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçınmalısınız. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da hatırlayın.

Mesleki olarak ufak tefek zorluklar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerektiğini unutmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Parasal sınırları lehinize çevirme şansınız bir hayli yüksek. Aksaklıkları tamamen ortadan kaldırmayı başaracaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın geri dönüşleri canınızı sıkabilir. Bugün eleştiriye açık olmadığınızı ifade ederek süreci ve ilişkilerinizi zorlaştırmamalısınız. İşlerin her zaman planladığınız gibi olmaması olumsuz tepki göstermenizi değil, bunun neden kaynaklandığını bularak çözüm üretmenizi gerektirir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygularınızın derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İçsel dünyanızla ilgili keşifler yapabilir, duygularınızı daha iyi anlayabilirsiniz. İlişkilerinizde samimiyet ve derinlik arayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak iç sesinizi dinlemek ve duygularınızı hissetmek için uygun bir gün olabilir. Sevdiklerinizle anlamlı ve derin konuşmalar yapabilir, ilişkilerinizi derinleştirebilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle! ?‍?✨?

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne sert bir kahve içerek başlıyorsun. Bugün gününü planlayarak hareket edeceksin. Yatırım planlarını gelecek konusundaki belirsizlikler yüzünden ertelemek isteyebilirsin. Bugüne kadar yaptığın birikimlerin boşa gitmesini istemeyeceksin. Attığın her adımın sonrasını düşünerek hareket edeceksin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir, kadınlardan destek alabilirsiniz. Duygusal zorluklar yaşasanız da bu durumlar size fayda sağlayabilir. Hukuksal konularda dikkatli olun, parayla ilgili konularda ani kararlar vermeyin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek. Eğitim konularında yeni farkındalıklarınız olabilir. Çözemediğiniz iletişim problemlerinin bugün üstesinden gelebilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinse oldukça çekici geleceğiniz ve onlarla derin sohbetler yapabileceğiniz bugünlerde duygusal konularda sevildiğinizi görmek sizlere son derece iyi hissettirebilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortaklıklar konusunda kesin ve peşin hükümleriniz, kanun sayılabilecek kurallarınız olabilir. Bu sizi belli bir aşamaya kadar getirse de oradan ileriye götürmeyebilir. Bugün işinizin ve hayatınızdaki insanların beklentilerini bilerek kendinizde bazı güncellemelere, değişikliklere gitmelisiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, gerçek ile kurguyu birbirinden ayırmak kolay değil sevgili Akrep. Bir arkadaşlık veyameselesi ile ilgili olarak havada kalmış veya belirsiz bir şey hissedebilirsiniz. Aşırı düşünmekten veya durumları aşırı analiz etmekten vazgeçmeyi hedefleyin. Nitekim gün ilerledikçe, yoğun ve belki de ilham verici bir zaman olabilir. Özellikle hırslarınızı takip etmek için motive olursunuz. Hayatınıza karşı cömert ve açık fikirli bir yaklaşım ödüller getirir. Gizli veya alışılmadık bir kaynaktan gelen destek olabilir. Şu anda büyüdüğünüzü ve geliştiğinizi hissetmek istersiniz ve size bu hissi veren aktiviteler veya geri bildirimler ararsınız. Bugün ve yarın gerçek bir lider olarak görülebilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değer gördüğünüzü hissettiğiniz bir gün. İnsanların ilgisini çekiyor ve güçlü hissediyorsunuz. Gelecek planlarınızı düşündükçe motivasyonunuz artıyor. Adım atmadan önce iç sesinizi dinleyin. Güvendiğiniz kişilerle birlikte hareket edin, fikir alışverişi yapın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızı ve komşularınızı derin bir anlayışla karşılayarak ruhsal yönünüzü geliştirin. Herkesin içindeki ruhu görmeye çalışın. Hayatınıza daha fazla anlam vermek için bir guru gerekmez. Kendinizi derinden incelemek için bu zamanı iyi kullanın.

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>