Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yalnızlığa Alışıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı net olarak ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Dengeli olabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Daha kontrollü olmanız gereken bir süreçtesiniz.

İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Kararlılık ortaya koyabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları mutlaka net olarak değerlendirme altına almanız gerekmekte. Doğru olduğunu düşündüğünüz şeyler için harcama yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Koyduğunuz hedefler tutmadığında kendinizi başarısız ilan etmeyin. Her zaman denemenin yolu ve imkanı vardır. Bugün kendinizi suçladığınız için yarın daha aydınlık ve selim düşünmenizi engelleyebilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularınızı kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz. İletişimde sakin ve anlayışlı olmak, sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Bugün dikkatinizi dağıtacak faktörler olabilir ancak kararlılığınızı koruyarak hedeflerinize ilerlemeye devam etmelisiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal anlar yaşanabilir. Enerjinizi doğru yönlendirerek kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün olabilir. Keyifli ve verimli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

6 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Merkür Retrosu başlıyor. Artık eskisi kadar kalabalıkta vakit geçirmekten hoşlanmadığını fark ediyorsun. Yanında az ama öz insanlar olmasını isteyeceksin. Yakın zamanda tatile gidecek Akrep burcuysan, tatil için ihtiyaç listeni çıkarıp alışverişe çıkmak isteyebilirsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza farklı pencerelerden bakmak isteyebilirsiniz. İçinizden gelen enerjiyi bastırmak yerine nerelerde kullanabileceğinizi araştırmak iyi bir fikir olabilir. Hem psikolojik hem de ekonomik açıdan sizi yükseltecek alışkanlıklar edinmek fiziksel olarak da daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Kendinizi öne çıkarmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda başarı için çok çaba sarf edebilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için fırsatlar çıkabilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam muhteşem. Olumlu düşünmenin gücüyle başar. İlham verici bir zafer geliyor. İstikrarlı ve verimli olabilirsin. Bir durumun sorumluluğunu üstlen.

6 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kör hırs ilişkileri zorlar. Fiziksel gerilim de muhtemeldir, çünkü her şeyin mümkün olduğunu hissediyorsunuz. Yavaşlayın! Siz yalnız yeteneğiniz ölçüsünde birşeyleri gerçekleştirebilirsiniz. Kendinizden son derece emin olacaksınız, ancak sınırlarınızı ve işbirliğine olan ihtiyacınızı unutmayın.

6 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde arkadaşlıklar bazı sorunlar içerebilir. Ayrıca, borçları ve yükümlülükleri gözden geçirmeniz veya bir ilişkiyi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınız ve gruplarla olan ilişkilerinizde,gelirlerinizde veortaklarınızla etkileşimlerinizde normalden daha dikkatli olmanız akıllıca olacaktır. Bu döngü sırasında eski bir arkadaşınızla bağlantı kurmanız mümkün. Uzun vadeli hedeflerle ilgili olarak yakın zamanda ektiğiniz tohumların bir kısmının muhtemelen gözden geçirilmesi veya revize edilmesi gerekecektir. Neyse ki, bu geriye dönüp bakmak ve şeyleri farklı görmek için mükemmel bir dönem.

6 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevrenizle birlikte hareket etmek güvende hissetmenize sebep oluyor. Bugün detaylı bir şekilde düşünerek gelecek planları yapabilir, kazancınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. İşbirliği yapmayı küçümsemeyin. İç sesinizi dinleyin. Sezgilerinizin peşinden gidin.

6 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

6 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin sorunlarına isteseniz bile duyarsız kalamıyorsunuz. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Bugün geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz. Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir gün.

6 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>