Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ön Plandasın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gergin yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızın açılmasına neden olabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her türlü yaklaşımdan uzak durmalısınız. Olumsuzlukları gerdie bırakmalısınız.

Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın her açıdan daha yararlı olabileceğini unutmamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Olumsuzlukları geride bırakmak istiyorsanız, ona göre kararlar almanız gerektiğini de unutmamalısınız. Olumsuzlukları geride bırakmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmanız gereken bir gündesiniz. Duygularınızın, çabalarınızın görülmemesi bir haksızlık gibi görünse de aslında kendinize sınır koymanız adına önemli bir deneyim olabilir. Sizi harekete geçirmesini beklediğiniz konuların, esasında enerjinizi sömürdüğünü fark edebilirsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcundaki kişiler için duygusal ilişkilerinde tutkulu ve romantik bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak sevdiklerinizle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dünyanızı keşfetmek ve duygusal dengeyi sağlamak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projeler üzerinde çalışabilir ve kendinizi ifade etme konusunda cesur adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılığınızın ve tutkunuzun keyfini çıkarın!

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde yaşanan ve gerilimi yüksek olan olaylarda biraz geri planda kalmak isteyeceksin. Hayatında artık başkalarının pürüzleriyle uğraşmak istemiyorsun. Uzun süre bilgisayara baktığın için gözlerinle ilgili birtakım sorunlar yaşayabilirsin. En yakın zamanda alanında uzman bir doktordan randevu alacaksın

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaygılarınız adım atmanızı engelleyebilir. Kendinize bir rota çizmek konusunda aceleci olmayın. Beklemeyi bilenin her şey ayağına gelir. Bugün size gelecek fırsatları anlamak için, zihninizin "başlama" enerjisinde olmasına özen gösterin. 

1 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. Kimi zaman koşullar tahmin ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Kardeşlerinizle zaman ayırabilirsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı affedici olmanız ve güzel anların tadını çıkarmanız size iyi gelebilir. Arkadaşlarınızla olmak ya da herhangi bir etkinliğe katılmak iyi gelebilir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün misafir ağırlayabilirsin. Etrafında normalden daha fazla insan olabilir. Bu kişileri mutlu etmek için onların karnını güzel şeylerle doyurabilirsin. Keyifli ve neşeli bir gün seni bekliyor.

1 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hoş bir şekilde meydan okunmuş ve motive olmuş hissedebilirsiniz. Büyüme, gelişme ve ilerleme arzunuz ön planda olabilir. Ruhsal gelişim ve esenlik odak noktasında olabilir. Bir akıl hocası rolünü üstlenebilir, birini daha iyi bir zihinsel alana yönlendirebilirsiniz. İfade edici, ileriye dönük ve öğrenme faaliyetleri için iyi bir konumdasınız. Katkıda bulunmak ve bağlantı kurmak doğal gelir ve oldukça ödüllendirici olabilir. Bir hikayeden veya bakış açısından ilham alabilirsiniz. Yaratıcı bir enerjiyle dolusunuz ve ortaklık kurmak, anlaşmaya varmak ve kariyer meseleleri için iyi bir forma sahipsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün Çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde, kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandıracaktır.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir ayrıca ruhsal olarak şifalanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Kapasitenizin üstünde performans göstererek, parasal konularınızın üstesinden gelmek istiyorsunuz. Gizli yatırımlar söz konusu. Sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

1 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>