Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2024, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Olumsuzlukları geride bırakmak istiyorsanız, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmelisiniz. Anlaşılabilir adımlar atmanın ne kadar önemli olduğunu da unutmamalısınız.

Sabırlı olmanın yollarını aramalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Kontrollü ve planlı olmaya çalışın.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var. Dengeli ve kararlı olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizdeki kişilerle görüşebilirsiniz. Sadece güzel vakit geçirmekle kalmayıp, işe, projeye veya akıma dönüştürebileceğiniz konulara da yer vermek isteyebilirsiniz. Bu konuların altyapısının ve süreçlerinin sağlam olması için hızlı olmak kadar nitelikli olmaya da özen göstermelisiniz; bunun gerekli olduğunu unutmayın.

30 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özgüveniniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanacaksınız. Kendinize olan inancınız sayesinde karşınıza çıkan engelleri aşabileceksiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanlara ilham verecek ve destekleyici bir rol üstleneceksiniz. Kişisel gelişiminize odaklanmak için harika bir gün olabilir. Balığa karşı dikkatli olmanızda fayda var, hayal gücünüzü kontrol altında tutmaya özen gösterin.

30 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aksattığın hobilerine daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin. Çevrende yaşanan olayların içinde kaybolmaktansa kendini hayatının merkezine alacaksın. Herkesten önce kendini düşünmeye başlıyorsun. Stresli günleri geride bırakacaksın.

30 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda daha özgür ve yenilikçi yaklaşımlar benimseyebilirsiniz. Partnerinizle veyaortağınızla birlikte yeni projeler planlamak ve ortak hedefler belirlemek için bugün yapacağınız konuşmalar etkili olabilir. İlişkilerde bireysel özgürlüğe ve esnekliğe önem verin.

30 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Aynı sosyal çevreden kişilerle görüşebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yeni görevler eklenebilir. Gün içinde değişen olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinize yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz konulara yönelebilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda temkinli olmanız gereken ve partnerinizi daha sık anmanız gereken bir gündesiniz. Bu da size hem rahatlama hem de başarı getirecek.

30 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların sözlerine çok fazla takılmamalısın bugün. Kendi işine odaklanmak ve olaylara kendi bakış açından yaklaşmak sana daha iyi gelebilir. Bazı insanların, bir şeyleri senden daha iyi bildiği yanılgısına kapılmamalısın bugün.

30 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün heyecanlı ve kıpır kıpır uyandığınız bir enerjiye sahipsiniz. Adeta parlıyorsunuz. Bu heyecanlı ruh halinde maddi konulara özen göstermeniz gerekebilir. Yaz coşkusuyla harcamaların çoğalmış ve siz bunu henüz fark etmemiş olabilirsiniz, hala geç değil. Enerjini yüksek tutmayı başarırsanızsizi oldukça iyi teklifler karşılayabilir. Bunları değerlendirirken yakın çevrenizden yardım isteyebilirsiniz, vereceğiniz kararlar size bolca maddi kazanç da getirecektir.

30 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizde yaşadığınız sorunlar karşılıklı iletişimi kaybetmenizden kaynaklanıyor. Bu hafta yeniden her şeyi konuşmayı denemelisiniz.. Sindirim sisteminizin doğru çalışması için aşırı yemek yeme huyundan vazgeçmelisiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

30 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir ancak sağlık ve finansal konulardaki sorumluluklarınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızla ilgili olumlu çıkış yapmak üzeresiniz. Mesleki başarılarınızı arttırma çabası içinde olmanız, herkesin dikkatini çekiyor. Bugün, görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakmanız sizi her anlamda mutlu edecek.

30 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>