Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Karar Aşamasındasın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Kendinizi daha duygusal hissedeceksiniz. Etkin yaklaşımlar ortaya koyma arzunuz var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmanız gerekiyor.

Zekanızdan doğru anlamda yarar sağlayabilecek ve elinizden geleni yapacaksınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçtesiniz. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gün.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendiremediğiniz takdirde her şey daha da karmaşık olabilir. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Emin olmadığınız için dahil olamadığınız konular hakkında kötü senaryolar üretmemelisiniz. Denemeden, şans vermeden sizi olumsuz etkileyen durumlara karşı tek çözümünüz bu konular hakkında araştırmaya, çalışmaya başlamaktır. Pes etmenin ya da keyif yapmak adı altında bunu gizlemenin bir faydası olmayacaktır.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcunun insanları için iletişim konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. Değişikliklere hızlı uyum sağlayabilir, yeni fırsatları yakalayabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda güçlü bir enerjiyle hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda, diğer insanlarla olan ilişkilerinizde daha anlayışlı ve karşılıklı saygı çerçevesinde iletişim kurmak önem kazanacaktır. Bugün, sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilir, duygusal anlamda daha dengeli bir gün geçirebilirsiniz. Her zamankinden daha fazla kendinize özen göstermeye çalışın. Hayırlı bir gün geçirmeniz dileğiyle!

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayat standartlarını iyileştirmek istiyorsun. Kendi mesleğinin yanı sıra farklı alanlara yönelmek isteyebilirsin. Daha fazla kazanç elde edeceğin alanlar araştıracaksın. Birikimlerinden yatırım yapmak için tecrübesinden güvendiğin bir kişiden yardım almak isteyebilirsin. Emeklerinin boşa gitmemesi için en az risk alacağın şekilde hareket etmek istiyorsun.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar ve yaratıcı girişimler için ideal bir gündesiniz. Enerjiniz yüksek, kendinizi güçlü hissedebilir, bireysel çalışmalarınızı sunabilir, yeteneklerinizi geliştirerek bir alanda uzmanlaşabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin, ancak sorumluluklarınızı ihmal etmemeye ve ölçülü davranmaya dikkat edin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda öngörülü davranmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşlerinize yenilik katabilirsiniz. Bazı konuların netlik kazanması gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda harcama yapabilirsiniz. Değişik fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha olgun bir ilişki yürütmeyi isteyebilirsiniz bu da mevcut ilişkinizi problem içerisine sokabilir. Bekar olan Aslan'lar yeni biri ile tanışmak konusunda şanslı olacaklar.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnandığın şeyleri savunmak ve kendi fikirlerini ifade etmek için geri durmamalısın bugün. Kendini istediğin gibi rahat bir şekilde ifade edebilmelisin. Bugün kelimelerle aran çok iyi olacak. Bu güzel yeteneği seni sıkan mevzular için kullanarak çözüm üretebilirsin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi üretken bir ruh halinde bulabilirsiniz, sevgili Aslan. Sizden daha enerjik birinin veya bir fikrin peşinden gitmeye istekli olabilirsiniz. Ayrıca yeni bir ilişki kurmayı seçebilir veya bir konuda öncülük edebilir, kendi yaratıcı yolunuzda ilerleyebilir ancak başkalarının tavsiyelerini de dikkate alabilirsiniz. Herhangi bir grup oluşması durumunda, artık bir lidersiniz. Aynı zamanda, öncelikleriniz veya uzun vadeli hedeflerinize odaklanırsınız. Gerçekten önemli olan veya uzun vadeli potansiyeli olan projeler üzerinde çalışmak için iyi bir zaman. Yeniden yapılandırma ve organize etme çabaları karşılığını verebilir ve hayatı biraz daha düzenli hale getirmek için gerekli çabayı göstermek istersiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için motive olursunuz. Sabır, kazanır.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün istediğiniz gibi takdir görememek, onay alamamak özgüveninizi zedeleyebilir, kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz. Aşırı yemek yemekten kaçının. Maddi konularda önünüzü görmediğiniz konulara dalmayın. Çocuklarla vakit geçirmek bugün iyi gelebilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün iş, kariyer veya ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Ancak sağlığınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşünüyorsunuz. Bugün duygusal bazlı çalışmalar içinde olacak ve yaratıcılığınızı çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 29" R
Ay
Yengeç
25° 42' 25" R
Merkür
Akrep
15° 38' 04" R
Venüs
Yay
07° 20' 23" R
Mars
Yengeç
25° 42' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 55" R
Satürn
Balık
13° 08' 10"
Uranüs
Boğa
26° 12' 32"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Terazi
12° 54' 11"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>