Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kontrolcüsün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, attığınız ve atacak olduğunuz her adımın önemli olabileceğini unutmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Duygularınızdaki yoğunluk, istenmeyen sorunlarla karşılaşmanıza neden olsa da üstesinden gelebilecek adımlar atabilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki koşullar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Aktif adımlar atmanızın çok da zor olmayacağı bir gündesiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını mutlaka aklınızda bulundurmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. İstediklerinize hızlıca ulaşmak istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekmekte. Dengeli ve kararlı olmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelirinizi ve kendinizi geliştirmeye odaklanacaksınız. Fikirlerinizi hayata geçirmek ve hayat standartlarınızı yükseltmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sağlığınıza ve ilişkilerinize dikkat etmeniz ve yasal konularda yardım almanız gerekebilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etrafınızdaki insanları motive etmek ve liderlik yapmak için doğru zamandasınız. İçinizdeki yaratıcı enerjiyi dışa vurarak başkalarına ilham verebilir ve projeleri hayata geçirebilirsiniz. Kendinize olan güveninizi arttırarak hedeflerinize daha kolay odaklanabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir gün olabilir. Eğlenceli aktiviteler planlayarak stresinizi azaltabilir ve ruhunuzu besleyebilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Aslan burcuysan kalbini artık aşka açmak istiyorsun. Ani bir buluşmaya gidebilirsin. Yeni tanışacağın bu kişi gerek zekası gerekse dış görünüşüyle seni bir hayli etkileyecek. Eğitim hayatı devam eden bir Aslan burcuysan farklı alanlarda eğitimler alabilirsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutininizde veortamınızda düzenlemeler yapmak durumunda kalabilirsiniz. İyi bir organizasyon becerisi sergilemeli, kendinizi ve beraberinizde olan kişileri desteklemelisiniz. Bedeninizi dinlendirmeyi ihmal etmeyin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlar kovalayabilirsiniz. Kendiniz için yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. Özgürlük hissi içinde olacağınız zamanlar var. Beklenmedik konuşmaların içinde kalabilirsiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle buluşma planlayabilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda etrafınızı besliyor, onlara iyi geliyorsunuz. Onlardan da alıyor ve böylelikle alış-veriş dengesini tutturabiliyorsunuz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun vadeli planlar hazırlamak için iyi bir gündesin. Farklı konuları gündeme getirmek ve geleceğini kontrol altına almak seni mutlu edecek. Yeni şeylere odaklanmak ve bunlar için hazırlık yapmak enerjini artırabilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde kesin bir seçim yapmak zor olabilir ancak gün ilerledikçe kararlılık daha kolay bir hale gelir. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve belki de özel biriyle tanışmak için mükemmel bir zaman. Gün, uzmanlığınızı başkalarıyla paylaşmayı, bir şeyi başarmak için işe koyulmayı veya uzun süredir devam eden bir hayalin peşinden gitmeyi destekler. Bu, ilham verici olmak ve ilham almak için bir zamandır. Ayrıca planları veya fikirleri harekete geçirmeyi her zamankinden daha rahat bulabilirsiniz. Hızlıca ateşlenebilir ve duygusal olarak bir davanın veya hareketin arkasında durabilir, derin bir tutku ve bağlılık duygusu hissedebilirsiniz. Şu anda kendi yolunuza gitmeniz doğal gelse de işbirliği de kolayca gelir ve insanlar destekleyici görünür.

26 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı hayata geçirmek için uygun bir gün. Özel hayatınızla alakalı pozitif gelişmeler var. Heyecanınızı kontrol edin, daha dengeli ilerleyin. Kalp ve tansiyon sorunları tetiklenebilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji birçok aktiviteyi başlatabilir. Evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyecek ve hoş sohbetlerin yapılacağı bir gün geçireceksiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>