Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mesajlar Alıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışın. İlişkinize odaklanma şansınız da bir hayli fazla. Beklentilerinizin genel olarak karşılık bulma ihtimali de var.

Ufak tefek belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin tam da istediğiniz gibi olma ihtimali var.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olun. Hata yapmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinde çalıştığınız ya da çalışmanız gereken konuları ertelememelisiniz. Bugün tamamlamasanız bile tamamlamaya dair planlarınızın olmasına, bunları uygulanabilir hale getirmeye odaklanın. Hiçbir şey mutluluğunuzdan ve keyfinizden önemli değil ama bu mutluluk ve keyfi de sorumluluklarınızla büyüteceğinizi unutmamalısınız.

1 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için enerjik ve kararlı bir gün olabilir. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanmak için motivasyonunuz artabilir. İş hayatında liderlik becerilerinizi ortaya koyabilir ve projelerinizde başarılı olabilirsiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanları etkileyebilir ve destek alabilirsiniz. Kişisel ilişkilerde ise romantik ve tutkulu bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek ve sevdiklerinizle daha derin bağlar kurmak için fırsatlarınız olabilir. Kendinizi ifade etmek için cesur ve açık olmanız size avantaj sağlayacaktır. Bu enerjiyi iyi değerlendirerek bugün işlerinizde ve ilişkilerinizde başarılı olabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

1 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, evrenden bazı mesajlar alabilirsiniz, spiritüel konulara ilginiz artabilir. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysanız, orijinal fikirlerinizi somutlaştırma yolunda ilk adımlarınızı atmak isteyeceksiniz. Tecrübeli kişilerden fikir almayı ihmal etmiyorsunuz. İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız, partnerinizle birlikte romantik bir akşam yemeği organize edebilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelip geçici heveslere zaman ve emek harcamamalısınız. Heyecanınızı, çalıştıkça büyüteceğiniz ve büyüttükçe kazanacağınız işlere aktarın. Hem ilişkilerde hem de gelecek beklentilerinizde, ne istediğinizi doğru bir şekilde ifade etmeye çalışın.

1 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni aldığınız işlere yön vermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda baskı altında hissedebilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki herkesi korumak istiyorsunuz. Herkese iyi davranmak ve yardım etmek sonrasında pişman olacağınız durumlar yaşayabilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içindeki anlaşmazlıklardan uzak durmak daha iyi olabilir bugün. Mecburen içinde bulunduğun ortamın seni gereksiz yere üzmesine izin vermemelisin o yüzden. İnsanların seni kendi çukuruna, acizliğine çekmesine müsaade etmemek kendini daha iyi ve rahat hissetmene yardımcı olacak.

1 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, pratik hedeflerinizin bugün daha fazla gücü var. Kişisel gelişim çabaları yoğun ve olumlu bir odak noktası olabilir; ev ve aileyle ilgili faaliyetler de öyle. Aile meseleleri düzeliyor gibi görünüyor ve işleri halletme konusunda daha kararlı hissedebilirsiniz. Eğer sosyal hayatınızda bir hoşnutsuzluk hissediyorsanız, bunu bugün erken saatlerde daha yoğun hissetmeniz muhtemeldir. Yine de bugün kendinizi tanımamak sizi ilişkilerinizde gerçeklerden kaçınmaya yöneltebilir. Şimdilik belirsizliği kabul edip yola devam etmek muhtemelen daha iyidir.

1 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Çevrenizle fikir birliği içindesiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

1 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ani gelişen fırsatlar ruhunuzu şifalandırabilir. İlham melekleriniz sizinle olacak. Çalışma hayatınızda veya aşk hayatınızda iletişime ise dikkat etmeniz tavsiyedir. Gününüz güzel geçsin.

1 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişi yaşamındaki huzursuzlukları sizinle paylaşmak istiyor ve zaman zaman kapris yapıyor. Sevgilinizle iletişim zorluğu yaşayacağınız bugün, kelimelerinizi dikkatli seçin. Çalışma hayatında ayrıntılar üzerinde daha çok durmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin hislerine ve gereksinimlerine karşı ilgisizlik duymanız her şeyi altüst edebilir. Parasal durumunuz pek iyi değil. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Sağlığınızla ilgili küçük sorunlar sizin için önemli olmamalı

1 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 26" R
Ay
Boğa
03° 29' 38" R
Merkür
Başak
19° 24' 09" R
Venüs
Terazi
26° 57' 23" R
Mars
Yengeç
09° 12' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 47"
Satürn
Balık
15° 05' 19"
Uranüs
Boğa
27° 06' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 33"
Lilith
Terazi
09° 13' 03"
True Node
Koç
06° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>