Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendinize Odaklanıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İçsel sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı tamamen geride bırakmalı ve ilişkinize yönelmelisiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmanız gereken bir gün.

Mesleki amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Aksi halde, başarıya ulaşmanız pek de mümkün olmayacak.

Harcamalar konusunda kendi kendinizi engellemeye çalışın. Abartılı harcamalar ortaya koymaktan kaçınmalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi sorumlulukların ardından kendinize, özel hayatınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Biraz dinlenmek, kendi halinizde kalmak, günübirlik bir plan dahilinde ilerlemek motivasyonunuzu tazeleyebilir. Geniş bir yelpazeden bakmak daha uzun vadeli adımlar atmanızı sağlayacaktır.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi olduğunuzdan daha özgüvenli ve enerjik hissedebilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için güçlü bir motivasyon ve kararlılık hissiyle dolusunuz. İnsanları etkileme kabiliyetiniz yüksek olacak ve liderlik vasfınızı ortaya koyabileceksiniz. Ancak, bu enerjiyi abartmamaya ve başkalarının fikirlerine ve bakış açılarına da saygı göstermeye dikkat etmelisiniz. Ayrıca, finansal konularda da dikkatli olmanız gerekmektedir. Harcamalarınızı kontrollü bir şekilde yapmalı ve ihtiyaçlarınızı önceliklendirmelisiniz. Kendinizle ilgili dikkat çekme ihtiyacı hissedebilirsiniz ancak egonuzu kontrol altında tutmalı ve başkalarının da fikirlerine değer vermelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir, bu durumu sakin ve anlayışlı bir şekilde çözmeye çalışmalısınız.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Aslan burcuysanız, evliliğinizin yakın akraba, aile gibi dış etkenler tarafından müdahale edildiğini fark edeceksiniz. Herkesle aranıza mesafe koymayı düşünebilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden bir Aslan burcuysanız, yabancı dil eğitiminize daha fazla yatırım yapmak isteyeceksiniz. Fazla kilolarınız gözünüze batmaya başlıyor!

11 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işe bazı müdahaleler olabilir. Özellikle ailenizden ya da akrabalarınızdan gelebilecek önerileri kabul etmekte zorlanabilir, kendi planınıza göre hareket etmekte diretebilirsiniz. Karşınızdaki insanın niyetinden emin olun; bu size ısrarcı olmanız gereken duygunun ne olduğunu daha iyi gösterecektir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konulara daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. Bazı konularda değişiklik yapmak ve karar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara da zaman ayırmalısınız. İşlerinizde gizli kalan koşullarla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk, çocuklar, yaratıcılıkla ilgili konular gündeminizi belirleyebilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer planlaması çizerken fikirlerinizin net olmaması sebebiyle kaybedebilirsiniz. Aşk konusunda iyi bir partner olmanız partnerinizi size daha da yakınlaştırıyor.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar senin hakkında çok fazla konuşmaya başlayabilir. İlgileri üstünde toplamayı sevsen de negatif şeylere odaklanmamayı öğrenmen gerekecek. Dik durup insanlarla arana sağlıklı mesafeler çizmen çok daha iyi olabilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi ister iç ister dış düzeyde, destek ve güvenlik duygularınızı güçlendirmeye odaklanmak önemlidir. Bugün, meselelere objektif bir bakış açısı getirmek için iyi. Ayrıca bir konuyu sözlü olarak ifade ederseniz veya onun üzerinden konuşursanız, olayları daha net görebilirsiniz. Artık tatmin edici ve karşılıklı yarar sağlayan anlaşmalara varabilirsiniz. Dikkatinizi özel bir projeye odaklamak faydalı olabilir. Ev yaşamınızda, ailenizde ve işinizde huzuru bulma arzunuzun artması, anlaşmalara ve uygun koşullara yol açabilir. Sorunları çözmek ve başkalarıyla iyi ilişkiler kurmak için iyi enerji yanınızda.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanırken, ilişkinizi ve kendinizi sorgulamaya başlayacaksınız. Bugün çevrenize destek ve yardım etme isteği içindesiniz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, eğlence, çocuk veya hobinizle ilgilenebilirsiniz. Hızlı kararlar alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz. Onun söylediklerinizi duymazdan gelmeniz aranızda uçurum açabilir. İş yerinde yaşanan ciddi sorunlarla ilgili çözüme yönelik düşüncelerinizin ciddiye alınmaması, sizi işyerinize karşı soğutuyor. Masraf yapmak hoşunuza gidebilir ama harcamalarınızda hesabınızı aşmayın. Aileden biri maddi yardım isteyebilir. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

11 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 57" R
Ay
Boğa
02° 21' 27" R
Merkür
Başak
19° 15' 38" R
Venüs
Terazi
26° 51' 48" R
Mars
Yengeç
09° 09' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 31"
Satürn
Balık
15° 05' 39"
Uranüs
Boğa
27° 06' 30"
Neptün
Balık
28° 31' 42"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 45"
Lilith
Terazi
09° 12' 33"
True Node
Koç
06° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>