Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Anlaşılmadığınızı Hissediyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hoşunuza gidecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gündesiniz.

Daha sabırlı olmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Gereğinden fazla abartılı davrandığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Dengeleri çok fazla zorlamamanız gerekiyor.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Fırsatları lehinize çevirmek isterken istenmeyen sorunların da gündeme gelebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayattan neler beklediğinizi sorgulayabilirsiniz. Emek verip karşılığını alamamakla ilgili sorunlar karşısında takındığınız tavırları değiştirerek bu sorgulamayı iyi bir yöne çekebilirsiniz. Parasal konular, ilişkiler ya da sağlıkla ilgili gündemleriniz varsa emin olmadan bir karar almamaya, kendi bildiğinizde diretmemeye özen göstermenizde fayda var.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için enerjik bir gün olacak. İçsel gücünüzü ortaya çıkarmak için harika bir fırsatınız var. Yaratıcılığınızı kullanarak projelerinize odaklanabilir ve hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. İnsanlarla iletişim açısından da başarılı olacaksınız ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için motivasyonunuzu yüksek tutacaksınız. Özgüveninizi koruyun ve başarıyı hakettiğinizi unutmayın. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz ilişkisine yeni başlamış bir Aslan burcuysanız partnerinizin arkadaş çevresiyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bu yıl başlayan bir ilişkiniz varsa evlilik konusunda acele etmek istemeyeceksiniz. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysanız ekibinizdeki yeni üyelerle güzel bir etkileşim yakalayabilirsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgiyi kaybettiğinizi düşünerek yeni bir hamle yapmak isteyebilirsiniz. Bunu hırsla değil, gerçek bir tutku ve niyetle yaptığınızda istediğiniz iyi sonuçları elde edebilirsiniz. Bugün daha önce yapmadığınız bir şey yapın, kaygılarınızı değil hedeflerinizi düşünerek iyi bir yol haritası oluşturun.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili doğru kararlar alamayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almanız daha uygun olur. Gün içinde kişisel yeteneklerinizle işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarına bilgi vermeniz söz konusu. İş hayatınızda işlerinizi toparlamak için yardım alabilirsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gölge içerisinde bırakmak zaman içerisinde samimiyetsizlik hissi yaratabilir. Yakınlarınıza veya seçtiğiniz kişilere karşı daha sevecen olabilirsiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için harika geçebilir. Eğer gerçekleşmesini istediğin şeyler varsa bugün bunlar için doğru fırsatlar eline geçebilir. Bir anda birden fazla konuda daha iyi gelişmeyle karşılaşabilirsin. Gerçi sen bunu hissetmiştin, o yüzden şaşırmaman da olası.

6 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün sizi konforunuza, evinize enerji ve dikkat yatırmaya teşvik ediyor. Sevdiğiniz bir şeyi sürdürmek odak noktası olabilir. Bu etki huzuru destekler ve ödüllendirir. Size yardımcı olan insanlarla veya bilgilerle bağlantı kurabilirsiniz. Alçakgönüllü olmanın, dinlemenin ve doğrulanmış yöntemlere dikkat etmek oldukça yararlı olabilir. Bilgelik ve sabırdaki güzelliği görmenin zamanıdır. Şimdi aile ve ev meseleleri daha sorunsuz yürür. İnsanlar bugün öngörülebilirliğinizi ve sadakatinizi takdir ediyor ve kendinizi güvende hissettiren durumlara yöneliyorsunuz. Bugün ilerleyen saatlerde kendinize çok fazla baskı uygulamaktan kaçının. İlişkilerde yinelenen kalıplardan veya aynı eski sorunlarla yüzleşmekten memnun değilseniz, bu yaklaşımınızı değiştirmenin zamanı gelebilir.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, iyi takip etmelisiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlukları yavaş yavaş geride bırakma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşıklık yaratacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Enerjinizi en doğru şekilde kullanmaya çalışmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken herhangi bir sorunla karşılaşacak olursanız da pes etmeyi aklınızdan geçirmeyin. Dik durmanız gereken bir gündesiniz.

6 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize daha da yakınlaşmak, problemlerinizi paylaşmak istiyorsunuz. Sabırlı olun, önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var. İşinizi de ilgilendiren çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun! .

6 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 50" R
Ay
Boğa
03° 35' 49" R
Merkür
Başak
19° 24' 55" R
Venüs
Terazi
26° 57' 54" R
Mars
Yengeç
09° 12' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 49"
Satürn
Balık
15° 05' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 32"
Lilith
Terazi
09° 13' 06"
True Node
Koç
06° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>