Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Evinizle İlgileniyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, düşündükleriniz doğrultusunda hareket ederken birlikteliğinize zarar vermekten de kaçınmalısınız. Yenilikçi düşüncelerinizi birlikteliğinize yansıtmak istiyorsunuz ancak bunun için dengeli olmanız gerektiğini de unutmayın.

Mesleğinizle ilgili konularda belirsizlikler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlar sizi sandığınızdan daha fazla etkilemekte. Zihinsel ve fiziksel olarak rahatlamaya çalışmalısınız.

Maddi amaçlarınıza uygun adımlar atmaya çalışmalısınız. Sizi engelleyebilecek her ne varsa ondan uzaklaşmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde olup ilgi duyduğunuz birine duygularınızı açmak isteyebilirsiniz. Bu size ilk adımı sadece karşı tarafa değil kendinize de atma fırsatı verecektir. Sıkışıp kaldığınız, daha iyisinin olamayacağını düşündüğünüz her şeyin kapının diğer tarafında olduğunu bilirseniz, sahip olduğunuz duygu ve cesareti daha iyi kullanabilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi enerjik ve coşkulu hissedeceksiniz. Kendinize güveniniz yüksek olacak ve cesur adımlar atmak için motive olacaksınız. İş hayatında liderlik yeteneklerinizi göstereceğiniz bir gün olabilir. Kişisel ilişkilerinizde de dikkat çekici ve çekici bir etki yaratabilirsiniz. Ancak, ego ve kendini beğenmişlik gibi olumsuz özelliklere dikkat etmek önemlidir. Ayrıca, başkalarının fikirlerine de değer vermek ve onları önemsemek, ilişkilerinizi daha sağlam hale getirebilir. Kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı kullanmak için uygun bir gün olabilir. Yoğun bir günün ardından, dinlenmek ve gevşemek için zaman ayırmayı unutmayın.

7 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu yıl içerisinde başlayan bir ilişkiniz varsa kendinizi evliliğe hazır hissedebilirsiniz. Evli bir Aslan burcuysanız, kendinizi evin tasarım ve dizayn gibi ince detaylı konuları hayal ederken bulacaksınız. Artık kendinizi daha özgür hissediyorsunuz. Belki de bunun sebebi bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanızdır.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir değişim yapmak isteyebilirsiniz. Büyük kararlar vermekten korksanız da arka planda iyi bir hazırlık yapmak bu korkunuzu azaltacaktır. Yaşananlar, gereken dersleri çıkarmadığınızda tekrar eder. Bir şeyler önünüze yeniden geldiğinde aldığınız ve almadığınız dersleri düşünün.

7 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken zamanlar var. Gün içinde yeteneklerinizi daha fazla kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi göstermek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların beklemediğin karakteristik yönlerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Kendiniz ve hayatınıza dair radikal kararlar almaktan keyif alacağınız bir gündesiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda yaşayacağın yoğunluk seni tamamen hayattan koparmamalı, hele de bugün. Mola vermekten kaçınmamalısın. Ara ara da olsa dikkatini başka şeylere yöneltmek zihnini daha iyi çalıştırabilir. Kendini daha iyi hissetmek adına çabaların olabilir.

7 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi iyi hissettiren bir azimle uyanıyorsunuz. Kendiniz olmak, yeni fikirler keşfetmek ve bir şeyler paylaşmak konusunda kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Ayrıca etkileşimleriniz şu anda büyümeyi ve iyileşmeyi vurgulayabilir. İnsanlar benzersiz vizyonunuzdan ve kişisel felsefenizden keyif alırlar. Birinin iyileşmesine ve ilerlemesine yardımcı olmanın ayrılmaz bir parçası olabilecek fikirlerinizi veya sanatınızı ifade etmek için iyi bir zaman olabilir. Güveninizi artırmanıza yardımcı olacak durumları kendinize çekiyor gibisiniz. Farklı olmaktan korkmuyorsunuz ve kendi yolunuzdan çıkmıyorsunuz. Bu, harika bir gün!

7 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, kardeş, eğitim, seyahat konularında kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

7 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bu aralar fikir ayrılığına düşebilirsiniz. İnsanlar aranızı gerebilirler. İyimser düşünerek yapıcı davranmaya çalışın. Birbirinizin düşüncelerine saygı göstermelisiniz. İşle ilgili duygularınızı bu kadar abartmayın. Birdenbire karşılaşacağınız olaylar düşüncelerinizde değişikliğe neden olabilirler. Hemen karar vermemeniz sizin yararınıza olacak. Yakın bir arkadaşınızla para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat edin

7 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 01' 44" R
Ay
Boğa
02° 02' 50" R
Merkür
Başak
19° 13' 19" R
Venüs
Terazi
26° 50' 17" R
Mars
Yengeç
09° 09' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 26"
Satürn
Balık
15° 05' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 32"
Neptün
Balık
28° 31' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 48"
Lilith
Terazi
09° 12' 24"
True Node
Koç
06° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>