Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mükemmeliyetçisiniz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak ön planda olmaktan kaçınmayacak ve her şeyi dengelemeye çalışacaksınız. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. İçsel sorunlarınızı meslek hayatınıza yansıtmamanız gereken bir gün. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Kontrol tamamen sizin elinizde olmalı.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızla ilgili konular alışkanlıklarınızda belirleyici olabilir. Parasal koşullarınızın ya da çalışma sisteminizin değişmesi durumunda bu alışkanlıkları sürdürememek size zarar verebilir. Bugün kendinize bu konuda yeni kriterler belirleyebilir, önceki tecrübelerinizden pay biçerek gündelik yaşantınızda bazı değişikliklere gidebilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için enerjik bir gün olabilir. İçsel tükenmişlik hissinizin üstesinden gelmek için biraz zaman ayırmanız önemli olabilir. İçsel motivasyonunuzu yükseltmek için yapabileceğiniz bir aktiviteye odaklanmanız faydalı olabilir. Çevrenizdeki insanlarla iletişimde olmak ve sosyal etkinliklere katılmak da moralinizi yükseltebilir. İş veya kariyer konularında ise özgüveninizi ortaya koymanız gerekebilir. Kendinize olan inancınızı kaybetmeden hedeflerinizi gerçekleştirmek için cesur adımlar atmaktan çekinmeyin. Sevgi dolu ve coşkulu bir tavrınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirerek, bugünün keyfini çıkarabilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Aslan burcuysanız, sabit fikirli olmaktansa farklı fikirler üretmeyi tercih etmeniz yöneticilerinizin dikkatini çekecek. Yeni fikirlerinizle bir adım öne çıkıyorsunuz. Henüz yeni evlenen bir Aslan burcuysanız, evinizde eksik olan eşyaları tamamlamak için harekete geçeceksiniz. Her şeyin dört dörtlük olmasını istiyorsunuz.

8 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde çalıştığınız ya da çalışmanız gereken konuları ertelememelisiniz. Bugün tamamlamasanız bile tamamlamaya dair planlarınızın olmasına, bunları uygulanabilir hale getirmeye odaklanın. Hiçbir şey mutluluğunuzdan ve keyfinizden önemli değil ama bu mutluluk ve keyfi de sorumluluklarınızla büyüteceğinizi unutmamalısınız.

8 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle plan yapmak size iyi gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda aksamalar yaşayabilirsiniz. Ticari konular, zekanızı kullanacağınız işler daha fazla gündeme gelebilir. Kadınlarla ilgilibirliklerinizde dikkatli olmalısınız.

8 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol altında tutmak isteyebilir ve realistik hedeflere yönelmeyi tercih edebilirsiniz. Kırgınlıklarınız ve geçmişe takılmamaya çalışmalısınız.

8 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün turnayı gözünden vurabilirsin. İş konusunda beklenmedik ve bir o kadar da iyi gelişmelerle karşılaşman söz konusu. Eğer yeni birarayışındaysan bu arayış tamamen sona erebilir. İletişim kanallarını açık tutman sana fayda sağlayacak.

8 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok fazla sabrınız olacak, dolayısıyla bu, onu her zaman test eden biriyle konuşmanın tam zamanı! Eğer korktuğunuz bir yüzleşme ya da zor bir konuşma olduysa, bugün nihayet bunu gerçekleştirmenin günüdür. Sabır size perspektif kazandırır ve bu perspektif size eksik olduğunuz cesareti verecektir. Nitekim bu günün en iyi yanı, yakında korkacak hiçbir şeyin olmadığını keşfedecek olmanızdır. Uzun vadeli düşünmek konforunuz için çok faydalı olacaktır. Maddi olarak kendinizi garanti altına almak için birkaç adım atmak, birçok endişeyi henüz ortaya çıkmadan dahi söndürebilir.

8 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Harcadığınız çabanın, değerinizin karşılığı olmayabilir. Partner adayınızın bazı sırlarına tanık olabilirsiniz. Aşkınızı gizli gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınız gittikçe derinlik kazanmaya başlıyor. İç dünyanızda istikrarı sağlamanız oldukça zor olacak.

8 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

8 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, kardeş, eğitim, seyahat konularında kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Ancak çalışma hayatınızda veya sağlıkla ilgili konularda iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlayan ilişkinizle ilgili karar vermeniz için henüz çok erken. Bu ilişkinin geleceğini belirlemek şu anda imkansız gibi. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Zihin karışıklığından kaynaklanan gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu durumdan sağlığınızın olumsuz etkilenmemesi için mantıklı hareket etmeye gayret gösterin

8 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 33" R
Ay
Boğa
02° 15' 15" R
Merkür
Başak
19° 14' 52" R
Venüs
Terazi
26° 51' 18" R
Mars
Yengeç
09° 09' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 29"
Satürn
Balık
15° 05' 41"
Uranüs
Boğa
27° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 31' 42"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 46"
Lilith
Terazi
09° 12' 30"
True Node
Koç
06° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>