Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Maddi Zorluk Çekmek İstemiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sağlam adımlar atma şansınız var. İstenmeyen problemleri tamamen ortadan kaldırmayı başarabileceksiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber daha rahat hissedeceksiniz. İstediğiniz doğrultuda adımlar atma şansına sahipsiniz.

Maddiyatla ilgili bazı problemler gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. Ödemeler konusundaki önceliklerinizi tekrar tekrar gözden geçirmeniz de gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yazmak ve üretmek adına verimli bir gün olabilir. İlerleyeceğiniz yönü bulduğunuzda, önünüzde bir engelin olması size aşmanız gereken yeni bir yol gibi gelecektir. Kendinize öncülük edin, bereketli etkileri yakalayın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve hevesli bir gün geçireceksiniz. Kendinizi olduğunuzdan daha iyimser ve cesur hissedebilirsiniz. Yaratıcı projelere odaklanmak için mükemmel bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve başkalarını etkilemek için güçlü bir iletişim yeteneğiniz olacak. Bu nedenle, toplantılar, sunumlar veya sosyal etkileşimler için harika bir zaman. Önemli kararlar almadan önce detaylara dikkat etmek önemli olacak. Ayrıca, fazla risk almamaya da özen göstermelisiniz. Daha fazla özveri ve sabır gerektiren konularla ilgili zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Dengenizi korumak için biraz zaman ayırıp dinlenmek önemli olabilir. Genel olarak, bugün size fırsatlar sunacak ve kendi potansiyelinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak bir gün olacaktır. Kendinizi başkalarıyla rekabet içinde bulursanız, kendinize güvenin ve kendi yolunuzda ilerleyin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayat standartlarını daha üst seviyeye taşımak isteyebilirsin. Maddi olarak zorluk çekmemek için ekyapmak isteyebilirsin. İlişkisi olan Aslan burcuysan, ilişkinin tek düzeliğinden sıkılabilirsin. İlişkinizi hareketlendirmek istiyorsun. Tesadüfen karşılaştığın eski bir arkadaşınla geçmişi yâd ediyorsunuz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler adına bir karar günü olabilir. Hissettiklerinizi paylaşmak, bir doğrultuda ilerlemek hayat kalitenizi tahmin ettiğinizden daha fazla yükseltebilir. Hayatınıza etki edecek anlaşmalar yapmak için hazırlık yapabilir, görüşmelere başlayabilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularında sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Yabancılarla iletişiminize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Birlikte çalıştığınız insanlarla sıkıntılar çıkabilir. İşleriniz engellere takılabilir. Finansal konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bağlayıcı koşullar oluşabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin güçlendiği bir döneme girmektesiniz. Telepati yetenekleriniz artabilir ve düşündüğünüz bir şeyi çok kısa zamanda karşınızda görebilirsiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Canını sıkacak insanlarla muhatap olmak zorunda kalabilirsin bugün. Karşındaki insan seni bir şey için kendini savunman gerekiyormuş gibi hissettirip üste çıkabilir. Bu tuzağa düşmemeli ve bu kişilerle muhabbetini sınırlı tutmalısın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, gözlemden yanadır. Daha derin ihtiyaç ve arzularınızla bağlantı kurmak için bir şekilde dikkat çekmemeyi veya kendinizi düzenli faaliyetlerden çekmeyi seçebilirsiniz. Gün çevrenizdeki insanlardan işbirliğini destekliyor. Biraz içe dönük olma eğiliminde olsanız da gün yine de biraz sohbetin tadını çıkarmak için güzel. Tek başınıza yapıyor olsanız bile, enerjinizi harcayacağınız heyecan verici ve ilgi çekici bir şeyi kolayca bulabilirsiniz. Duygularınız yoğun ama kontrollü ve özellikle beceriklisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde daha özgür hissediyorsunuz. Beklentilerinizi veya programınızı biraz gevşetmek artık uygun olabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılların kazandırdığı deneyimlerin verdiği birikimleri ile; bir çok konuda fevri davranışlarınız nedeniyle uyaran kişilerin sözlerini yabana atmayın. Gerçi, siz bu maddi konunuzla ilgili çok yönlü düşünmeyi sevmiyorsunuz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlükrutininizi yerine getirmekte zorlanıyorsunuz. Bugünkü koşullarınız pek ümit verici değil ve yapacağınız işlerde başarılı olma ihtimali düşük. Siniriniziarkadaşlarınızdan çıkarmaya kalkışmayın. Ayrıca kendinizi çevrenizdekilere kapatmayın, içinize kapanmanızın size hiçbir yardımı olmayacaktır. Ailenizin yakınlığına sığının ve bu yardımcı kaynaktan uzanan eli kabul edin. Gelen destek sayesinde bu zor zamanı atlatabileceksiniz.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk konusunda şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı sürprizlerle gününüze renk ve heyecan katılacak, her saati ile bambaşka bir gün geçireceksiniz. Sevginizi karşı tarafa ifade etmede zorluk çekebilirsiniz. Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve karşılıklı güven sağlayacak. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmamanız, sonradan zorlanmalara neden olabilir. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

12 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>