Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Eskilerden Haber Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri kısa zaman içerisinde halletmeniz gerekiyor. Şartlara uygun adımlar atmayı başarmalısınız.

Koşullara uygun adımlar atmaya çalışın. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz takdirde pek sorun yaşamayacaksınız. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeniz gerekmekte.

Maddi kazanımlar konusunda oldukça şanslısınız. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Fırsatları net olarak değerlendirmeye almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda ve girişimcilikte şanslısınız. Bu dönemde kariyerinizde ilerleme sağlayabilir, yeni fırsatlar bulabilir ve ekonomik durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Hırslı ve kontrollü olursanız, zorlukların üstesinden gelebilir ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Unutmayın, sorumluluklarınızı ve uğraşlarınızı ön planda tutarak, uzun vadeli başarı elde edebilirsiniz.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, karşınıza çıkabilecek ani fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Kendinize olan güveniniz sayesinde zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. İletişim konusunda hassas olmanız ve anlayışlı davranmanız ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir. Kendinizi aşırı zorlamamaya özen gösterin ve bedeninizi dinlendirmeyi ihmal etmeyin. Keyif aldığınız aktivitelere vakit ayırarak stresinizi azaltabilirsiniz.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yediğin yağlı yiyecekler mideni rahatsız edebilir. Artık akşamları daha sağlıklı ve hafif beslenmeye özen göstereceksin. Yakın bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenebilirsin. Bu haber karşısında sevinçten havalara uçuyorsun. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, eski partnerin seninle tekrar iletişime geçmek isteyebilir.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadın arkadaşlarınızdan destek görebilir, tanınmış kadın figürlerinden ilham alabilirsiniz. Nasıl adım atacağınızı bilemediğiniz durumlarda size birilerinin yol göstermesi önemlidir. Bugün hayatınızda bu konumda olan kişilerin, size verdiği değeri ve emeği göz önünde bulundurarak yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başarı ve performans konularıyla ilgili hareketlenmeler var. Bugün yapacağınız işlerde özenli ve sabırlı olmanızda fayda var. Özellikle para ile ilgiliyse. Öğleden sonra sizi zorlayan durumlar yaşasanız da vazgeçmemelisiniz. Hassas dengeler üzerinden ilerlemeniz gerekebilir. Düşünmeden konuşmamalı ve ne olursa olsun soğukkanlılığınızı korumalısınız.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda darda hissettiğiniz anda yardım gelmesi ilerleyebilmeniz için cesaret verecek. Aşk konularında da umut vaat edici fırsatlar yakalayabilirsiniz.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine vakit ayırmak ve istediğin ufak tefek şeylere odaklanmak daha iyi bir fikir olabilir. İstediğin zaman disiplinli ve organize bir insan olabiliyorsun. Ancak bugün bunu abartmamalı ve hayattan keyif almaya çalışmalısın.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün profesyonel planlarınızı, uzun vadeli hedeflerinizi veya macera arayışlarınızı destekler. Öz disiplininiz güzel bir şekilde artabilir ve sorumlulukların yerine getirilmesi daha kolay olabilir. Yeni bir başlangıç ve iyileştirmeler yapmak konusunda ilham alıyorsunuz ve kararlısınız. Artık bir şekilde ilgi odağısınız ve insanların sizi fark ettiğini göreceksiniz. Bu dönemde kurallara uymanız veya hayatınızın bir alanını düzeltmeniz gerekebilir. Yeni bir plan yaratabilirsiniz ve bu sizi büyük umutlarla ve amaç duygusuyla doldurabilir. Başkalarının sizin kim olduğunuza dair görüşleri hayatınızı muhtemelen sandığınızdan daha fazla etkiliyor ve şimdi bunun ayrıntılarını anlamanın zamanıdır.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Maddi konulara bağlı gelişecek özel durumlar söz konusu olabilir.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan ve yükselen aslan; iş, kariyer veya hayatınızda kadersel değişimler söz konusu olabilir. Bu dönemde finansal konularda kalıcı ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Uzak çevreniz ve eğitim alanındaki iletişim ve kararlar size yardım edecektir.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aktif bir şekilde kullandığınız zihinsel yeteneğinizle, hedefleriniz yolunda karşınıza çıkan engelleri aşacaksınız. Birlikte çalıştığınız insanlardan disiplin doğrultusunda taleplerinizin olması, onlarda tepki yaratabilir. Daha dikkatli olun.

8 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>