Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kişisel Bakımına Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, ilişkinizdeki sorunları ortadan kaldırmakta zorlanmayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi şekillenme ihtimali var. Odak noktanız zamanla değişim göstermeye başlayacak. Canınızı sıkan ne varsa ondan uzaklaşacaksınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Harekete geçme noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Karmaşık durumlardan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda biraz daha temkinli olmalısınız. Cebinizdeki maddi gücü doğru kullanmayı başaramadığınız sürece her şey daha karmaşık olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun temponuza bir ara vermeniz gerekebilir. Gerek kendi isteğiniz gerekse sosyal çağrılar, size bakış açınızı anlık da olsa değiştirerek farklı ve başka şeyler düşünme fırsatı verebilir. Denenmemişi denemek kolay değildir ama asıl zor olan farklı koşullarda devam edebileceğinize de inanmaktır.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu için zorluklarla başa çıkmak için sabırlı olman gerekebilir. Etrafındaki insanlara daha fazla anlayış göstererek iletişimde daha dikkatli olman faydalı olacaktır. Kendine zaman ayırmayı unutma ve içsel dengeyi korumak için huzurlu aktivitelere yönelebilirsin. Enerjini doğru yönlendirdiğinde başarılı olabileceğine inanmalısın. Umarım bugün senin için güzel gelişmeler yaşanır.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, geçmişe dayalı bir borcunun olmamasına özen gösteriyorsun. Seninle ilgilisi olmayan lakin dahil olman gereken bir konuyla karşı karşıya kalabilirsin. Arkadaşlarınla beraber olmak seni her zaman rahatlıyor. Onlarla daha çok vakit geçirmeye özen göstereceksin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gündeminizde bitişler ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Beklentilerinize uygun olmayan anlık kararlar ve heyecanlı davranışlardan kaçının. Ortaklık ve ilişkilerde istediğiniz sonucu yakalamak için yeni bir tutum benimsemeniz gerekebilir. 

9 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çevrenizin kalabalık olduğu bir gün. Arkadaşlarınızla görüşmek, yeni ortamlara girmek isteyebilirsiniz. Bol bol sohbet edebileceğiniz bir gün olabilir. İşiniz ile ilgili bazı gelirler olması da mümkün. Ancak bu sohbetler özellikle de akşam üzeri civarı bazı yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Küçük dikkatsizlikler yüzünden ilerleyen saatlerde tartışmalara yol açabilir.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı başka kişilerle paylaşmamanızda fayda var. Bu konuda dikkatli olmanız dedikodu zincirlerinden koruyacaktır. Karakterinizde olmayan bir sakinleşme sürecine girebilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ufak tefek konulara odaklanabileceğin ve hayat kaliteni geliştirebileceğin bir gündesin. Evde bozulan eşyalarla ilgilenmek, kendine bakımlar yapmak ve genel olarak kafanı verebileceğin ufak sorumlulukları halletmek sana daha iyi gelecek.

9 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, gün artık güçlü bir ilerleme hissini canlandırıyor. Yenilikçi bakış açınız olumlu şeyleri kendinize çekebilir ve sizi hedeflerinize yaklaştırabilir. Teknolojik gelişmeler ve alışılmamış yaklaşımlar hakkında düşünmek için mükemmel bir zaman. Eski rutinlerden, kısıtlayıcı koşullardan kurtulmayı ve özgürleşmeyi deneyimleyebilirsiniz. Biraz daha hareketli ve aktif olmak yeni olasılıkların kapısını aralayabilir. Ayrıca ilişkilerinizi geliştirmek için de iyi bir zaman. Kendinizi benzersiz ve yaratıcı bir şekilde ifade ediyorsunuz. Bu da gönül işleri için harika bir fırsat yaratıyor.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyalleşebilirsiniz. Topluluk, derneklerde kendinizi gösterebilirsiniz ve seyahat, eğitim alanlarında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal çevrenizden destek göreceğiniz bir gün sevgili aslanlar. Yeni tanışmalar, arkadaşlıklar gündemde olabilir. Katılacağınız davetlerde kendinizi ön plana atmak isteyebilirsiniz fakat bugün dostlarınızla birlikte hareket etmek, takım ruhu sizin için daha doğru olacak.

9 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>