Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değer Görmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri daha net belli etme şansınız var. Olumsuzlukları geride bırakmak için uygun zamanı kollamaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. Hata yapmamanız sizin açınızdan çok daha iyi olabilir. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var ve sizin de bundan yarar sağlamanız gerekiyor.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmalısınız. Abartılı harcamalar yaptığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düzenlemek istediğiniz alanlarla ilgilenebilirsiniz. Bu sadeceya da ev ortamında değil, kafanızın içinde de mümkün olabilir. Belli bir düzende kalmanıza engel olan düşüncelerinizi fark edip bunları nasıl çözeceğinize odaklanırsanız sorumluluk almanız kolaylaşacaktır.

15 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu olarak, enerjik ve özgüvenli bir gün geçireceksiniz. İnsanlar sizin liderlik özelliklerinizi fark edecek ve sizden ilham alacaklar. İsteklerinizi açıkça ifade edebilecek ve diğerlerini etkileyebileceksiniz. İçsel motivasyonunuz yüksek olacak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atacaksınız. Kendinize zaman ayırmanız da önemli olacak, böylece enerjinizi yenileyebilir ve stresi azaltabilirsiniz. İlişkilerde ise romantik ve tutkulu bir gün geçireceksiniz. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmenin keyfini çıkaracak ve duygusal bağları güçlendireceksiniz. Eğlenceli aktiviteler yapmak ve hobiye zaman ayırmak da size iyi gelecek. Genel olarak, bugün kendinize güvenin ve vizyonlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçin. Başarı sizinle olsun!

15 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatı devam eden bir Aslan burcuysanız, parlak fikirleriniz yöneticilerinizin gözünden de kaçmayacak. Başarınızın karşılığını maddi olarak göreceksiniz. Bir süredir arkadaş ortamınızda sizi rahatsız eden olaylar yaşanıyor olabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirmeye karar vereceksiniz. Biraz kendinizi geri çekip gözlem yapacaksınız.

15 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular alışkanlıklarınızda belirleyici olabilir. Parasal koşullarınızın ya da çalışma sisteminizin değişmesi durumunda bu alışkanlıkları sürdürememek size zarar verebilir. Bugün kendinize bu konuda yeni kriterler belirleyebilir, önceki tecrübelerinizden pay biçerek gündelik yaşantınızda bazı değişikliklere gidebilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda aksiyon almak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla konuşmalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Fikirlerinizin ifade etmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarına destek verebilirsiniz. İşlerinizi yeniden toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

15 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz başarı ile yükseldiği taktirde güzel fırsatları da kendinize çekebilirsiniz. Bugünlerde yetinememe problemi baş gösterebilir ancak bu süreç geçici olabilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne erken başlamak, işleri erkenden yoluna koymak sana yarayacak. Eğer halledilmesi gereken işler varsa bugünden harekete geçebilirsin. Günün erken saatlerinde daha fazla enerjin olabilir, o yüzden bu detaya dikkat etmen gerekecek.

15 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün başkalarına, özellikle de gençlere tavsiyeleriniz, bilgileriniz ile yardımcı olmak için iyi bir konumdasınız. İnsanlarla barışmanın ve çevrenize daha fazla uyum getirmenin gerçek değerini görebilirsiniz. Güçlü bir tasarım anlayışınız var ve bu aynı zamanda duygusal düzeyde de sizin lehinize çalışabilirçünkü geçmişteki ilişki kalıplarını daha net görebilirsiniz, bu da şu anda daha iyi seçimler yapmanıza yardımcı olur. Gün aynı zamanda planlarınızı daha iyi bir şekle sokmanın önemini de hatırlatıyor.

15 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan, çalışma hayatınız ve gündelik uğraşlarınız öne çıkabilir. Kariyerinizle ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Şans sizinle olsun.

15 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda bir süredir yaşadığınız huzursuzluk sürüyor. Birlikte olduğunuz kişiye karşı daha anlayışlı olmanız gereken bir dönem. Onun sizi anlamadığını düşünerek kırıcı davranabilirsiniz. İş yerinde çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sizin sabırsızlığınızdan kaynaklanıyor. Ayrıca, yanlış anlaşılma ihtimaliniz de var. Güç duruma düşebileceğiniz bir olaydan sıyrılmasını bileceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlar gündemde. Sağlığınız için perhizi ihmal etmeyin.

15 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 15" R
Ay
Boğa
00° 54' 32" R
Merkür
Başak
19° 04' 49" R
Venüs
Terazi
26° 44' 41" R
Mars
Yengeç
09° 06' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 09"
Satürn
Balık
15° 06' 05"
Uranüs
Boğa
27° 06' 36"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 59"
Lilith
Terazi
09° 11' 54"
True Node
Koç
06° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>