Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gözlemcisiniz! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Enerjinizi daha dengeli kullanmayı başardığınız sürece pek fazla olumsuzlukla karşılaşmayacaksınız. Birlikteliğinize yönelmeniz gereken bir gün.

Meslek hayatınıza vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etme şansınız var. İstediklerinize ulaşma şansınızın üst seviyelere çıkmasıyla beraber kendinizi daha da iyi hissedeceksiniz. Sorunların geride kalabileceği bir gündesiniz.

Maddi anlamda var olan olumsuzlukları tamamen geride bırakma şansınız var. Elinizde bulunan maddi güçten doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza yeni heyecanlar katmak isteyebilirsiniz. Duygusal etkileşimler için iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız işlerin ödemesini ya da bunların haberini alabilirsiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz oldukça yüksek olacak ve isteklerinizi gerçekleştirme konusunda güçlü bir motivasyon hissedeceksiniz. Özellikle kariyer veyahayatınızda önemli adımlar atmak için doğru bir gün olabilir. Cesur ve kararlı bir tutumla hareket edin ve hedeflerinize odaklanın. Dikkatinizi dağıtabilecek veya sizi endişelendirebilecek faktörleri önemsememeye çalışın. Kendinize olan güveninizle hareket ederseniz, bugün başarıya ulaşma şansınız yüksektir. Etrafınızdaki insanlara ilham verin ve liderlik yeteneklerinizi kullanın. Fiziksel aktivitelere zaman ayırarak stresinizi azaltabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için fırsatlar yaratın ve kendinizi ödüllendirin. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle!

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ateş burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Belirli başlı konularda gereksiz korku ve kuruntular yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Çevrenize karşı daha gözlemci bir hale bürüneceksiniz. Böylece herkesin gerçek yüzünü daha net bir şekilde göreceksiniz. İlişkiye yeni başlamış bir Aslan burcuysanız partnerinizin çalışma ortamı nedeniyle bazı kıskançlıklar yaşayabilirsiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan neler beklediğinizi sorgulayabilirsiniz. Emek verip karşılığını alamamakla ilgili sorunlar karşısında takındığınız tavırları değiştirerek bu sorgulamayı iyi bir yöne çekebilirsiniz. Parasal konular, ilişkiler ya da sağlıkla ilgili gündemleriniz varsa emin olmadan bir karar almamaya, kendi bildiğinizde diretmemeye özen göstermenizde fayda var.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konulara yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ve akıcı ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle program yapmak size iyi gelecek. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. Öğleden sonra çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızla organize olmaya çalışın.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zamanlama konusunda çok başarılı olduğunuz bir gündesiniz. Enerjinizi doğru kanallara aktararak kendinize başarıyı çekebilirsiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşler söz konusu olduğunda kısmetinin açıldığını daha net görebilirsin bugün. Tam da istediğin gibi gelişmeler yaşanabilir. Bu zamana kadar gerçekleşmesini beklediğin şeyler varsa bu konuda daha şanslı olacaksın. Parasal anlamda kısmetli bir gün seni bekliyor.

13 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün özellikle romantik ilişkiler, arkadaşlıklar ve yaratıcılık konusunda hayatınıza taze ve güçlü bir enerji getiriyor. Masaya yeni bir bakış açısı getirmenin faydasını görürsünüz. Yeni bir sayfa açmanın, eğlenmenin, hobilerin peşinde koşmanın zamanı geldi. Gün duygularınızı, romantik arzularınızı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak. Sizi özgün yaratıcı benliğinizi ifade etmekten alıkoyan her ne varsa, onu ortadan kaldırmaya hazırsınız. Kalbinizin götürdüğü yere gitme motivasyonu artık güçlü ve kendinizi daha sorumlu hissedebilirsiniz. Sorunları çözmek, ayrıntıları sıralamak ve meseleleri daha derinlemesine görmek için iyi enerji bugün sizinle.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddiyata önem vermiyorsunuz. Bugün daha soyut davranmak isteyeceksiniz. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza önem vermelisiniz. Yardımınız gereken bazı kişiler, olaylar söz konusu olabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslanlar; Aşk, çocuklar ve hobilerle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sağlık ve finans konularında dikkatli olmanız önemli,hayatınızda da beklenmedik gelişmeler olabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızda gösteremediğiniz sabrı,yaşamınızda gösteriyor ve karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Kıvrak zekalı, düzenli, ısrarlı ve faydacı özellikleriniz meslek yaşantınızı kolaylaştırıyor. İş hayatınızın yakın geleceği için parlak işaretler var. Maddi bakımdan size endişeler, sıkıntılar veren bir işi paraya fazla ihtiyaç duymadan kolayca halledeceksiniz. Ailenizden göreceğiniz destek ve yardım da sizi rahatlatacak. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız

13 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 40" R
Ay
Boğa
01° 00' 45" R
Merkür
Başak
19° 05' 35" R
Venüs
Terazi
26° 45' 12" R
Mars
Yengeç
09° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 11"
Satürn
Balık
15° 06' 03"
Uranüs
Boğa
27° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 58"
Lilith
Terazi
09° 11' 57"
True Node
Koç
06° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>