Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygusal Bir Sürpriz Kapıda! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İçsel sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı tamamen geride bırakmalı ve ilişkinize yönelmelisiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmanız gereken bir gün.

Mesleki amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Aksi halde, başarıya ulaşmanız pek de mümkün olmayacak.

Harcamalar konusunda kendi kendinizi engellemeye çalışın. Abartılı harcamalar ortaya koymaktan kaçınmalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteklerinizin henüz gerçekleşmemesi onlar için bir fırsatınızın daha olduğunu gösterebilir. Elinizden geleni yaptığınıza emin olun. Şüphe duymadığınız özgüveninizi bu farkındalıkla destekleyin.

12 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve canlı hissedebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal ortamlarda dikkat çekmeyi başarabilir ve enerjinizi çevrenize yansıtabilirsiniz. Kendinizi özgür ve yaratıcı hissedebilirsiniz, bu nedenle yeni projelere veya hobilere odaklanmak için iyi bir gün olabilir. İlişkilerinizde kendinizi daha tutkulu ve romantik hissedebilirsiniz, bu nedenle sevdiklerinizle zaman geçirmekten zevk alabilirsiniz. Bununla birlikte, ego veya gurur sorunlarına dikkat etmek önemlidir. Başkalarının fikirlerine karşı daha açık ve anlayışlı olmaya çalışın. Ayrıca, maddi konularla ilgili olarak harcamalarınızı dikkatli bir şekilde yönetmek ve sizi finansal olarak zor durumda bırakabilecek riskli yatırımlardan kaçınmak da önemlidir. Keyifli bir gün geçirmeniz dilenir!

12 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz işe yeni başlamış bir Aslan burcuysanız bulunduğunuz ortamdan memnun olmadığınıza kanaat getirebilirsiniz. Yenidenarama sürecini başlatabilirsiniz. Çocukları olan bir Aslan burcuysanız, yapacakları sürprizler karşısında göz yaşlarınızı tutamayacaksınız. Ne kadar şanslı olduğunuzu bir kez daha hissediyorsunuz.

12 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde yürümeyen bazı noktalar olabilir ya da bunların farkına yeni varabilirsiniz. İki durumda da bir kayıp yaşadığınızı düşünerek süreci zorlaştırmamalısınız. Bugün kurduğunuz sistemi yapıcı bir şekilde sorgulamayı deneyin; sorunun beraberindeki mükafatı bu şekilde görebilirsiniz. 

12 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyifli bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Gün içinde daha fazla risk alacağınız zamanlar olabilir. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Kararsız adımlar atmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda atılımlar içinde olabilirsiniz. Enerjiniz yüksek.

12 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız mesajların net olması sizi daha ileri gitmeye teşvik edebilir. Duygularınızı açmak istediğiniz ve doğru anın geldiğini hissettiğinizde cesurca adımlar atabilirsiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerin seni zirveye çıkarabilir bugün. O yüzden biraz gerçeklikten uzak bir gün geçirebilirsin. Kendi kafanda hayallerinle baş başa kalmak sana iyi bile gelebilir. Bu tür konularda kendine iyi davranman gerekecek.

12 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün kararlar kolay verilmiyor ve eğer düşünmek ters etki yaratırsa geçici olarak bundan vazgeçmeniz gerekebilir. Nitekim günün çok parlak noktaları da var. Çalışma ortamlarında ilerleme ve iyi niyetli yaklaşımlar olabilir. Yeni iç görüler veya sadece yeni bir tutum, rutinleriniz ve yükümlülükleriniz konusunda hayatınızı kolaylaştırabilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, özellikleveya taahhütlerle ilgili bazı sürprizler yaşanabilir ancak bunlar hakkında endişelenmemeye çalışın. Hemen eyleme geçmek yerine neyin değişeceğini düşünmek en iyisi olabilir. Acele etmenin bugün aleyhinize sonuç verme olasılığı daha yüksektir.

12 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkındasınız ve hırslı yapınız nedeniyle yeni sorumluluklar alma peşindesiniz. Bugün sosyal etkinliklerde aktif bir tavır içindesiniz; olayları hızlıca kavrayan çalışmalarla başarılı bir grafik sergiliyorsunuz.

12 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

12 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, eğlence ve hobilerinizle ilgili keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Hızlı ve olumlu kararlar alarak enerjinizi yüksek tutun. Gününüz pozitif ve neşeli geçsin.

12 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı birtakım endişe ve kuruntularınız bugün fazlalaşabilir. Bunun sonucu olarak kıskançlık hissedip sevgilinize karşı kin beslemeniz mümkün. Ona karşı gerçek verilerle hareket edebilirseniz duygularınızı çok daha iyi gösterebilir ve karşılığını alırsınız. Kariyerinizle ilgili arzular duymanız mümkün. Heyecanlı ortamlar, sinir sisteminizi etkileyerek kendinizi gergin hissetmenize neden oluyor. Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi alt üst edebilir.

12 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 33" R
Ay
Boğa
02° 15' 15" R
Merkür
Başak
19° 14' 52" R
Venüs
Terazi
26° 51' 18" R
Mars
Yengeç
09° 09' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 29"
Satürn
Balık
15° 05' 41"
Uranüs
Boğa
27° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 31' 42"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 46"
Lilith
Terazi
09° 12' 30"
True Node
Koç
06° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>