Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Önceliklerinizi Belirliyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi toparlamaya ve birlikteliğinize odaklanmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece mutluluğa ulaşmanız çok zor olmayacaktır.

İçsel sorunlarınızı meslek hayatınıza yansıtmaktan kaçınmalısınız. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. İçinde bulunduğunuz şartlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız.

15 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, maddi konular ve finansal planlama üzerine odaklanabilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirin ve tasarruf stratejileri oluşturun. Maddi hedeflerinize yönelik adımlar atın.

15 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinden uzak yaşayan bir Aslan burcuysanız aranızdaki bu mesafe artık problem olmaya başlayabilir. Bu durumu çözmek adına keskin konuşmalar yapacaksınız. İdeallerinizi belirlemek istiyor, geleceğe daha sağlam adımlar atmak istiyorsunuz. Bu konuda sizden tecrübeli kişilerden yardım almayı ihmal etmeyeceksiniz. Telefonda fazla vakit geçirmeniz, ailenizle aranızda problem yaşanmasına neden olabilir.

15 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireyleriyle açık bir şekilde konuşmanız gerektiğinde bundan geri durmamalısınız. Konuların önünüze gelmesini, hesap sormayı beklemek yerine sorunlarınızı masaya yatırmak herkesin fikirlerini görmek ve anlamak konusunda daha etkili olacaktır. Eviniz rahat hissedeceğiniz bir yer olmalı ve böyle kalmalıdır.

15 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sözlere ve düşüncelere özellikle dikkat etmek gerekiyor. Akşam saatlerinde evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularla daha çok uğraşabilirsiniz.

15 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz herhangi bir şeyde hızlı bir sıçrayış yaşayabilirsiniz. Aşk konularındaki isteklerinizin artması ile beraber partneriniz hızınıza yetişemediğini hissedebilir.

15 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün tadını çıkarmak için daha istekli olacaksın. Sevdiğin insanlarla beraber keyifli etkinliklere katılmak kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Onların yanında olduğunu bilmek sana güç verecek.

15 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün her zaman kullandığınız bir öğrenim yöntemi, iletişim tarzı, hatta bir ulaşım yöntemi yeni bir başlangıca yol açmak üzere sona erebilir. Günlük rutinlerin yeni ve gelişmiş yollarının zamanı geldi! Bununla birlikte, enerji depolarınızı yavaş yavaş yeniden doldurup enerjiyi geri kazanmadan önce dibi görebileceğinizden, ilk başta bunalmışlık hissi yaşayabilirsiniz. Çok geçmeden başkalarıyla zihinsel uyum geliştirecek, fikir paylaşacak, ilgi alanlarınıza ve çalışmalarınıza ulaşacak veya enerji aktaracaksınız. Yeni başlangıçlara giden yolun açık olması için modası geçmiş tutumlardan veya koşullardan kurtulma motivasyonu olabilir. Sizi yeni bir yöne yönlendirecek haberler gelebilir.

15 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

15 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

15 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan, bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir ama beklenmedik durumlar sizi sarsabilir. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

15 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle kısa bir süreliğine de olsa kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Oysa bunu yaşamanıza hiç gerek yok, çünkü sandığınız gibi bir problem söz konusu değil. İş yerinde çekişme yaşadığınız biri var. Sürdürdüğünüz bu çekişmenin, bugünlerdekiyoğunluğu içersinde iki tarafa da zarar verme olasılığı söz konusu. Bu kişinin hesapçı yaklaşımları, bugünlerde had safhalara varabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz!

15 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 53' 27" R
Ay
Boğa
15° 03' 30" R
Merkür
Başak
20° 51' 37" R
Venüs
Terazi
27° 54' 47" R
Mars
Yengeç
09° 38' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 35"
Satürn
Balık
15° 01' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 16"
Plüton
Oğlak
29° 44' 31"
Chiron
Koç
22° 14' 38"
Lilith
Terazi
09° 18' 16"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>