Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Karar Vermekte Zorlanıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için biraz daha beklemede kalmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz sorunlarla karşılaşacaksınız. Kontrol sizin elinizde olduğu takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamalısınız.

Finansal fırsatlar üzerinde etkinlik göstermekte pek fazla zorluk yaşamayacaksınız. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadıklarınızın etkisinde kalabilirsiniz. Bu normal bir durumdur, durumu anormalleştiren ise bu etkiyi sürekli taşımaya gayret etmektir. Sevdiklerinize ve çocuklarınıza bu durumun yansımaması adına, hem onlar için hem kendiniz için bu gidişata bir dur demelisiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve başarıya aç olacaksınız. Kararlılıkla hedeflerinize odaklanın ve hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atın. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanları etkileyecek ve işbirliği yapmak için fırsatlar yaratacaksınız. Kendinize olan güveniniz artacak ve cesur adımlar atacaksınız. Fakat, acele kararlar vermek yerine dikkatli ve planlı hareket etmeyi unutmayın. Sevdiklerinizle keyifli anlar geçireceğiniz bir gün olacak.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kaldığınız konularda fikirlerine güvendiğiniz kişilere danışmak isteyebilirsiniz. Tıkandığınız konularda destek almak sizi rahatlatıyor. İlişkisi olan Aslan burcuysanız, sevgilinizin sizinle eskisi kadar ilgilenmediğini düşünebilirsiniz. Sevgilinizle konuşup aranızdaki sorunları çözmek istiyorsunuz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın etkisinde kalabilirsiniz. Bu normal bir durumdur, durumu anormalleştiren ise bu etkiyi sürekli taşımaya gayret etmektir. Sevdiklerinize ve çocuklarınıza bu durumun yansımaması adına, hem onlar için hem kendiniz için bu gidişata bir dur demelisiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz bir gün. Kişisel konularda kendinizi göstermek isteyebilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı duygusal konularda karar vermekte problem çekebilirsiniz. Yaşadığınız bazı şeyler sizi planlama hususunda düşünmeye itebilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir insan ile tanışabilirsin. Bu kişi sana kendini yakın hissedebilir. Gerek aşk, gerekgerekse arkadaşlık konusunda karşı tarafla daha iyi bir bağın olabilir. Hayatında yeni bir yeri olacak insanlarla çok daha sağlam iletişimler kurabilirsin.

15 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bazı yönlerden duygusal olarak özgürleştirici olabilir. İletişimlerinizde oldukça çekici bir imaj çiziyorsunuz ve spontane bir yaşam için biraz boşluğa ve alana ihtiyacınız var. Stresi azaltmanın yollarını arayın. Romantik ve sosyal yaşamınızdaki tempo artışı, hoş bir şekilde iletişim kurma gücünüzden kaynaklanıyor olabilir. İnsanlara ve sorunlara rahat bir şekilde yaklaşmak şu anda sizin lehinize çalışıyor ve bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak faydalı olabilir. Bugünün enerjileri, etkileşimlerinizden keyif alma ve ilginç bir şeyler öğrenme şansını yakalamak için iyi. Özellikle dostça hareketlere veya yaratıcı uğraşlara odaklanırsanız, huzursuzluk duygularının üstesinden gelme fırsatları vardır.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, derin ve nostaljik konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Planladıklarınızı uygulama konusunda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Doğru planlama sayesinde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Her şeyin tam da istediğiniz gibi olma ihtimali var.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Hayatta her şey olabilir, biraz da olayları akışına bırakın. Dost bildiğiniz bazı kimseler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak gibi. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

15 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 21' 17" R
Ay
Boğa
06° 59' 41" R
Merkür
Başak
19° 50' 28" R
Venüs
Terazi
27° 14' 39" R
Mars
Yengeç
09° 20' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 38"
Satürn
Balık
15° 04' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 31' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 50"
Chiron
Koç
22° 15' 59"
Lilith
Terazi
09° 14' 37"
True Node
Koç
06° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>