Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çizgilerinizi Net Çiziyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak rahat hareket etmek isteyeceksiniz ancak bunun şu an için çok da mümkün olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Enerjinizden doğru anlamda yarar sağlamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinize yönelik adımlar atmaya çalışın.

Nedenler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Yaklaşımlarınız doğrultusunda hareket ederken daha bilinçli olmaya çalışın. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçmektesiniz.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Doğru adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini de unutmayın. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki kadın dostlarınız ya da ailenizin kadın üyeleriyle aranızdaki bağı düşünebilirsiniz. İnsanların olaylara bakış açılarından ne derece etkilendiğinizi anlamak için bu iyi bir yol olabilir. Günün sonunda vermeniz gereken bir karar olduğunu fark ettiğinizde bunu halının altına sürüklemeyin.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonuna güzel bir kahvaltı ile başlıyorsunuz. Sorumluklarınızı bilmek ve planlı hareket etmek sizi rahatlatıyor. Evli Aslan burcuysanız, evliliğinize 3. Kişiler müdahale edebilir. Bu durum ilişkinizi etkilememesi için partnerinizle çizgilerinizi net bir şekilde çizeceksiniz. Bugün yakın bir akrabanız hakkında şaşırtıcı şeyler öğrenebilirsiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşça büyük ve tanımadığınız kadınlardan gelen tavsiyelere kulak vermelisiniz. Bununla ilgili bir gündem söz konusu olduğunda kendi bildiğiniz doğrultuda kalmak adına çekimser durabilirsiniz. Her şeyi kendiniz yapacak ve yaşayacak kadar zamanınız olmayabilir, zamanı olabilenleri dinleyin.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdekiler ve görüşmeler, ziyaretler daha çok gündeme gelebilir. Sözlerinize daha çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz

16 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanların üzerinizde kurdukları baskıyı engellemek için kendinizi savunmak isteyebilir ve bur ihtiyaç doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

içinde bulunacağın ortamlar seni şaşırtabilir. Yeni insanlarla tanıştıkça vizyonunun geliştiğini fark etmek sana keyif verecek. Bu şekilde yenialanlarıyla daha çok ilgilenmek mümkün olacak.

16 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi etrafınızdaki dünyayla bağlantı kurma ve etkileşim kurma konusunda daha güçlü bir ihtiyaç hissediyorsunuz. Konuşkan ve cana yakınsınız, aynı zamanda kendi kendinizi motive ediyorsunuz ve bağımsızsınız. Bugün çalışmalarla veya zihinsel ilgilerle heyecan verici keşifler olabilir. Kendi hızınızı belirleyebilirseniz iyi durumda olursunuz çünkü etrafınızdaki insanlardan birkaç adım önde olursunuz. İletişimlerinizde canlandırıcı bir dürüstlük ve açıklık olabilir ancak şimdi biraz sabırsızlık da mümkün. Bugün söylenen bir şey sizi harekete geçirebilir. Bunun sonucu daha coşkulu olmaktır ve artık olaylar veya haberler merakınızı uyandırabilir.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değerinizin karşılığı olmayabilir. Partner adayınızın bazı sırlarına tanık olabilirsiniz. Aşkınızı gizli gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınız gittikçe derinlik kazanmaya başlıyor. İçinizde istikrarı sağlamanız çok zor.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün seyahat, eğitim, yakın çevre veya kardeş konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sevgi ve aşkta şans sizinle olacak. Duygularınızı yansıtırken bazı durumları abartabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sizden güven istiyor. İlişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Ona bu güveni verebilmeniz, beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. Bazı işlerinizi tamamlamakta, sonuca ulaştırmakta gecikmeler olabilir. Bu nedenle sabırlı davranmalı, disiplin göstermekte devam etmelisiniz. Neyse ki motivasyonunuzun yüksek olduğu bir dönem! Bu durum direncinizin artmasını ve kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 19' 07" R
Ay
Boğa
21° 24' 38" R
Merkür
Başak
21° 40' 25" R
Venüs
Terazi
28° 26' 47" R
Mars
Yengeç
09° 53' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 05"
Satürn
Balık
14° 59' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 16"
Neptün
Balık
28° 29' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 33"
Lilith
Terazi
09° 21' 10"
True Node
Koç
06° 38' 19"
Son Güncelleme : 21/09/2024 23:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>