Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmiş Konularınız Gündemde Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, zaman zaman canınızı sıkabilecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Karmaşıklık yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Şartlara uygun adımlar atmanız, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Maddiyatla ilgili bir haber alabilirsiniz. Aldığınız haber neticesinde adımlar atmak isteyeceksiniz. Her şeyin daha iyiye gitmesi için uygun şartlara sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diş ve kemik yapınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Estetik ve sağlık amaçlı tedavilere gerek duyabilir, kendinizi bu konuda daha iyi hissedeceğinizi düşünebilirsiniz. Bu vesileyle, fiziksel durumunuzu dikkate alarak gündelik temponuzu da yeniden düzenleyebilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba,Bugün Aslan burcu için enerjiler oldukça yüksek olacak. Kendinizi güçlü ve özgüvenli hissedeceksiniz. İsteklerinizi ortaya koymaktan ve dikkat çekmekten çekinmeyeceksiniz. İçinize kapanma gibi bir eğilim olmayacak, sosyal ilişkilerde aktif olmak isteyeceksiniz.Bu enerjilerihayatınızda da kullanabilirsiniz. Özgüveniniz ve kararlılığınız sayesinde başarılar elde etme şansınız yüksek olacak. Fikirlerinizi cesurca paylaşın ve liderlik pozisyonunda olmanın keyfini çıkarın.Ancak, aşırı özgüvenli ve egosantrik olmamaya dikkat edin. Başkalarının fikirlerine ve duygularına da saygı göstermelisiniz. Empati yapmak ve başkalarının perspektifini anlamak önemlidir.Sağlık açısından, enerjiniz yüksek olacak ancak gereğinden fazla hareketli olmamaya da dikkat etmelisiniz. Dinlenmeye ve bedeninize iyi bakmaya zaman ayırmalısınız.Bugün kendinizi özel hissetmek isteyeceksiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için fırsat bulabilirsiniz. Romantik ilişkilerde hararetli anlar yaşanabilir.Genel olarak, bugün enerjik ve kendinden emin hissedeceğiniz bir gün olacak. Krallığınızı kutlamak ve başarılı olmak için doğru zamandasınız.Umarım bu yönlendirme size yardımcı olur. İyi günler dilerim!

17 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızın size olan ilgisini farklı yorumlayabilirsiniz. Arkadaşınızla bu konu hakkında konuşmalar yaparak düşüncelerinizi netleştirmek istiyorsunuz. Geçmişte geride bıraktığınız bir konu tekrar gündeme gelebilir. Her şeye sil baştan başlamak sizi yoruyor. Kendinize kışlık mont almak için alışverişe çıkabilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzun yüksek olması, gezmeye ve sevdiğiniz konulara zaman ayırmanızı kolaylaştırabilir. Uzun yol ya da uzun süreli seyahat planları yapabilir, çevrenizin desteğini alacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. İkili ilişkilerde birbirinizin ihtiyaçlarını doğru anlamalısınız.

17 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar için yer açmak isteyebilirsiniz. Sizi yıpratan olaylara karşı dikkatli olmalı ve tavrınızı koymalısınız. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın sorunlarına ortak olmanız gerekebilir. Sağlığınıza dikkat edin.

17 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde kendinizi hareketli hissedebilirsiniz. İşinizi gerçekleştirirken kendinizi ufak kazalara karşı korumayı ve dikkatli olmayı ihmal etmemelisiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gönül meselelerinde şansın dönebilir. Ancak yine de her şeyi tadında bırakmakta fayda var. Bir şeylere karşı aşırı ve hızlı bir heves üretmek yerine ayakların yere basar şekilde hareket etmelisin. Kalbine kanat taksan uçacak ancak şu an için sakin hareket etmen en iyisi.

17 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, çatışmalar bugün kolaylıkla çözülebilir veya işler düzelebilir. Egzersiz ve meditasyon yoluyla kırgınlığı veya olumsuzluğu serbest bırakmak artık çok faydalı olabilir. Yavaşlamak ilerlemenize yardımcı olabilir. İster destek veriyor, ister alıyor olun, duygusal konularda harekete geçmek iyi hissettirebilir. Manevi veya yaratıcı bir kaçışa ihtiyacınız var. Şimdi ruhunuzu yükselten ve kendinizi canlı hissetmenizi sağlayan şeylere özellikle ilgi duyabilirsiniz. Aile ilişkileri bugün rahatlatıcı olabilir ve doğru desteği aldığınızı veya verdiğinizi hissedebilirsiniz!

17 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinse, istemeseniz de kayıtsız kalamayacağınız bir dönem. İş konusunda iletişime önem vermek zorunda kalacaksınız. Küçük yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün.

17 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

17 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşındaki insanın yaşadıklarına merhametli bir bakış açısı kazanabilirsin. Sen de o kişinin yerinde olabilirdin. Tüm sorumluluklarını çözmek niyetiyle hareket et. Bütün varlıklara merhametle bak. Pozitif güçlerin düzenleyici ritmi içinde, bugün akışta kal.

17 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle uzun dönemli bir yaşama hazırsınız, fakat bu kararı açıklamadan önce kendinize biraz zaman tanıyın. Çözemediğiniz çelişkileri değerlendirip, yolunuzun doğru olup olmadığını saptamanız gerekiyor. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, ama işteki başarınızın parasal karşılığından pek memnun sayılmazsınız. Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek. Diyetinize eski özeni göstermiyorsunuz

17 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 21' 17" R
Ay
Boğa
06° 59' 41" R
Merkür
Başak
19° 50' 28" R
Venüs
Terazi
27° 14' 39" R
Mars
Yengeç
09° 20' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 38"
Satürn
Balık
15° 04' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 13"
Neptün
Balık
28° 31' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 50"
Chiron
Koç
22° 15' 59"
Lilith
Terazi
09° 14' 37"
True Node
Koç
06° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>