Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düşüncelerinizi Dile Getiriyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız. Her türlü sıkıntının son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Huzura ve mutluluğa ulaşmanız zor olmayacaktır.

Mesleki olarak daha kontrollü olmanız gerekmekte. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da var. Başarıya ulaşmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kontrollü olduğunuz sürece her şey istediğiniz gibi şekillenmeye başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjisiz ve yorgun olmak bugün kendinizi eve kapatmanıza neden olabilir. Dinlenmek, evdeki küçük işlerle ilgilenmek konusunda bugünü iyi bir fırsata dönüştürebilirsiniz. Geçmişten gelen, ailenizle yaşadığınız ya da yaşam koşullarınızı etkileyen durumları dönüştürmek için de iyi bir günde olduğunuzu unutmayın.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, inşa etmek ve büyütmek istediğiniz şeylere odaklanın. Projelerinizi planlamak, finansal hedeflerinizi gözden geçirmek veya yeni bir tasarım fikrini hayata geçirmek için harika bir zaman. Sabır ve kararlılık sizi istediğiniz sonuca götürecek.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün katılacağınız toplantıda fikirlerinizi söylemekten çekinmeyeceksiniz. Her şeyin yola girmesi için fikirleriniz büyük önem arz ediyor. İş arkadaşlarınız bu konuda sizden desteklerini esirgemiyorlar. Evli Aslan burcuysanız, eşinize güzel bir akşam yemeği hazırlamak için mutfağa giriyorsunuz. Yemekte keyifli dakikalar geçireceksiniz.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili soru işaretlerinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Kafanıza takılan her şeyde bir anlam, sebep bulmaya çalışmak yerine akışı izlemek daha sonuç odaklı olabilir. Enerjinizi sağlığınıza ve fiziksel gücünüze harcamanız daha esnek olmanıza yardım edebilir.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde teknik konular gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlardaki değişiklikler sizi strese sokabilir. Ailenizle ilgili işlerin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. Yeni konulara başlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışmak istemeyebilir, günü sosyal geçirmek isteyebilirsiniz. İmkanınız varsa küçük bir tatil ya da akşam üstü doğa yürüyüşü size iyi gelip enerjinizi dengeleyecektir.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlardan destek görmek için iyi bir noktada olabilirsin bugün. İnsanların sana daha fazla bilgi ve birikimle gelmesi olası. Beklenmedik gelişmelerle ihtiyacın olan bilgiyi elde ederek daha rahat hareket edebilirsin.

18 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için enerjik bir gün olabilir. Kendinizi özgüvenli ve cesaretli hissedebilirsiniz. İçsel gücünüzü ortaya koyarak hedeflerinize odaklanabilir ve başarılar elde edebilirsiniz. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanları etkileyebilir ve liderlik rolünü üstlenebilirsiniz. İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve projelerinizi ilerletebilirsiniz ancak ego kontrolüne dikkat etmek ve işbirliğine açık olmak önemlidir. Aşk hayatınızda romantik ve tutkulu bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde sizi destekleyen arkadaşlarınızın yardımıyla birçok organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Yolculuklarla ilgili yapacağınız planlarınızı ertelemek isteyebilirsiniz. Hırslı yönlerinizi dengeli kullanmalısınız.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir. Aile içinde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize hissettiğiniz duygularda karmaşa yaşıyor olabilirsiniz. Sorunları kendi içinizde yaşamak yerine, karşılıklı konuşarak çözmek için gayret gösterin. İlişkinizin geleceği açısından olayları iyi çözümlemekte fayda var. İş ilişkilerinizde belli edilmeden birileri tarafından sınanıyorsunuz. Size karşı bazı güvensizlikler söz konusu. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız kalabilirsiniz. Maddi yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün

18 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 17' 53" R
Ay
Boğa
21° 06' 35" R
Merkür
Başak
21° 38' 05" R
Venüs
Terazi
28° 25' 15" R
Mars
Yengeç
09° 52' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 01"
Satürn
Balık
15° 00' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 17"
Neptün
Balık
28° 29' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 17"
Chiron
Koç
22° 13' 37"
Lilith
Terazi
09° 21' 02"
True Node
Koç
06° 38' 18"
Son Güncelleme : 21/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>