Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmiş Her Zaman Aklınızda Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Başarılı bir ilişki kurma şansınız var ve bundan da en iyi şekilde yarar sağlamaya çalışmalısınız.

Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Olumsuzluklar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilir. Dengeli olmaya çalışın.

Elinize geçen maddi kaynakları net olarak değerlendirmeye çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışında harcamalar yapmanız, her şeyin karmaşık olmasına neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal arkadaşlarınızla beraberyapmak ya da bir fikir etrafında toplanmak isteyebilirsiniz. Bu konuda daha önceki deneyimlerinizden yola çıkarak herkesin sınırını, görevini ve sorumluluğunu belirlemenizde fayda var. İşin ve ilişkilerin birbirine olumsuz etkilerinin doğmaması için buna uyum sağlamalısınız.

19 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir süredir üzerinde çalıştığınız bir proje veya hedefe sonunda ulaşabilirsiniz. Bugün enerjiniz yüksek olacak ve kararlılığınızı kullanarak başarılı olabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artacak ve riskler almaktan çekinmeyeceksiniz. İnsanlar tarafından sık sık takdir edileceksiniz ve liderlik vasıflarınız ön plana çıkacak. Ancak, aşırı özgüvene kapılmamaya dikkat etmelisiniz. Bugünün tadını çıkarın ve yeni fırsatları değerlendirmek için açık olun.

19 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tesadüfen karşılaştığınız kişiler yüzünden hayatınız gözünüzün önünden bir filim şeridi gibi geçebilir. Geçmişi hatırlamak bir an olsun sizi sersemletiyor. İlişkisi olan Aslan burcuysanız, partnerinizle geleceğe dair somut adımlar atabilirsiniz. Çevrenizin vereceği tepkilere el ele göğüs geriyorsunuz.

19 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgilenmeniz gerekirken dikkatinizi buraya veremiyor olabilirsiniz. Biraz akışına bırakmanın, ailenizle vakit geçirmenin faydasını görebilirsiniz. Yapmış olmak için yapmakla gerçekten severek ve isteyerek yapmak arasındaki farkı bile bile kendinizi ve ailenizi bir şeyler için zorlamamalısınız.

19 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı bir konuda daha esnek olmanız gerekebilir başkalarından gelen farklı fikirleri de kullanmaya çalışmalısınız.

19 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi yapıcı hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendiniz partnerinizle yan yana ve sevgi içerisinde hissetmek pozitif enerji yayarak size iyi hissettirebilir.

19 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen bir şeyleri koyvermek gerekir. Bugün bir şeyleri kendi haline bırakmalısın. Zihnini de bedenini de dinlendirmek önemli olabilir. Sakin bir gün geçirmek ve dinlenmek her şeyden önce gelebilir senin için.

19 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün oldukça enerjik ve bazen de yoğun. Bunu ifade etmek için uygun kanalları bulursanız hayatınıza daha cesur bir yaklaşımın kapıları açılır ancak ego çatışmalarına ve sabırsızlığa dikkat edin. Doğrudan olmak faydalıdır ancak bazen fazlası zarardır. Kaba görünebilirsiniz ama her zamankinden daha hassassınız ve başkalarının tepkilerine hazırlıklı olmayabilirsiniz! Sevdiğiniz birini savunmak için harekete geçebilirsiniz. En iyi sonuçları elde etmek için canlandırıcı bir aktiviteye ekstra enerji harcamayı hedefleyin. Aktif ve üretken olmak, bu enerjinin en tatmin edici kullanımıdır.

19 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgüveninizi ortaya koyarak, finans konularınızı gözden geçirmelisiniz. Hayal ettiğiniz her şeyi yeniden yapılandıracasınız. İş yaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayacak ve birçok fırsatı birlikte yaşayacaksınız.

19 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

19 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ödemeler, finansal durumunuz, sağlığınızla ilgili önemli gelişmeler gerçekleşebilir. İş fırsatları sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

19 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle huzurlu bir ortama ihtiyacınız vardı. İş çevresinde memnuniyet verici yenilikler olabilir. Görevleriniz yüzünden tatilinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken ve sizi düşündüren bazı borçlarınız varsa onlarla ilgili ferahlatıcı gelişmeler olabilir. Son günlerde aldığınız kilolarınızı önemsemiyorsunuz.

19 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 16' 48" R
Ay
Boğa
05° 51' 50" R
Merkür
Başak
19° 41' 57" R
Venüs
Terazi
27° 09' 04" R
Mars
Yengeç
09° 17' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 22"
Satürn
Balık
15° 04' 37"
Uranüs
Boğa
27° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 31' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 52"
Chiron
Koç
22° 16' 10"
Lilith
Terazi
09° 14' 07"
True Node
Koç
06° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/09/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>