Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hakkını Arıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gelişmeler sizden yana olacak gibi durmakta. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız. Olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütmediğiniz sürece kendinizi daha net ifade edebileceğinizi de aklınızda bulundurmalısınız.

Keşif duygunuzdan dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda daha kontrollü davranacaksınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Olumsuzlukları geride bırakmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bilgilerinizi tazelemek, hatırlamak, yeniden kullanmaya çalışmak isteyebilirsiniz. Edindiğiniz tecrübeleri sürdürülebilir hale getirmek size zaman yükünü değil ödülünü getirir. Takılıp kaldıkça, duygularınızın ve niyetlerinizin de olumsuz etkilendiğini görebilir ve artık bu gidişatı durdurmak isteyebilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcunu bekleyen güzel bir gelişme var. İletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdakilere duygularınızı açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Ayrıca, içsel gücünüzü kullanarak sıkıntıları aşabilir ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

2 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Verdiğin borçları geri alamamak seni zor duruma sokabilir. Verdiğin paranın peşini bırakma niyetinde hiç değilsin. Gerekirse hukuki yollara başvurmayı düşüneceksin. Evli Aslan burcuysan, son zamanlarda ailene yeterinde vakit ayırmadığını düşünebilirsin. Bu akşam ailenle olmak isteyeceksin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelirinizi ve kendinizi geliştirmeye odaklanacaksınız. Fikirlerinizi hayata geçirmek ve hayat standartlarınızı yükseltmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sağlığınıza ve ilişkilerinize dikkat etmeniz ve yasal konularda yardım almanız gerekebilir.

2 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde tartışmalar meydana gelebilir. Acele verilmiş kararlardan kaçının. Fevri davranmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Parasal konular gündeme gelebilir. Harcamalarınızı düzenlemelisiniz. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda etrafınızı besliyor, onlara iyi geliyorsunuz. Onlardan da alıyor ve böylelikle alış-veriş dengesini tutturabiliyorsunuz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki belirsizlikleri çözmek için iyi bir gündesin. Gereksiz yere sürüncemede kalan konuları çözebilecek ve hayatında olan biteni daha rahat anlamlandırabileceksin. Bazı şeylere çözüm getirmek seni rahatlatacak bugün.

2 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşırıya kaçan veya adrenalin dolu deneyimlerden bir mola verme ihtiyacı hissediyorsunuz. Duygusal yenilenmeyi teşvik eden aktiviteler, ruh halinizi iyileştirecektir. Bugün aynı zamanda mükemmel olma arzunuz da yüksek. İş hayatınızdaki anlaşmalarınızı güçlendirmek ve ilişkilerinizi geliştirmek için zaman ayırmak faydalı olacaktır. Ortak hedefler için birlikte çalışmak ve benzer düşünen insanlarla bağlantı kurmak için iyi bir zaman. İlişkilerinizde cesaret verici gelişmeler yaşanabilir. Günün enerjisini yakalamaya çalışın ancak ölçülü olmayı unutmayın. Bu, hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda dengeli ve mutlu olmanıza yardımcı olacaktır.

2 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi yeniden yapılandırmak için, ruhsal yönü ağır basan düşünceler içine girebilirsiniz.. Yaşama yeni bir tablo ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz. Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz

2 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir ve finansal konularda kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün birçok aktiviteye partnerinizle birlikte katılmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün.

2 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>