Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ailenize Önem Veriyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, duygusal olarak uyumsuzluk yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Dengeli olduğunuz takdirde olumsuzluk yaşanmayacaktır.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmalısınız. Belirsizlikler canınızı sıkacak olsa da üstesinden gelebileceğinizi de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ufak tefek belirsizliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntını geride kalabileceği bir gündesiniz. Cesaretinize de her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

2 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün daha fazla keyif almak ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle uğraşabilir, sanatsal veya sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Eğlenmeyi ve kendinizi ifade etmeyi ihmal etmemelisiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni işe başlayan Aslan burcuysanız, çalışacağınız ortama hızlı adapte olmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bazıarkadaşlarınızın soğuk tavırları sizi olumsuz düşünmeye itebilir. Ailenizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ama yine de onlara saygıda kusur etmiyorsunuz. Hayatınızda her zaman aileniz ön planda.

2 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kayıp giden bir yolda olduğunuzu düşündüğünüzde yukarıdan size ulaşabilecek başka şeyler olduğunu da düşünmelisiniz. Aşağıya bakmak, geldiğiniz yeri görmenizi ve burada yaşadıklarınızı unutmamanızı öğütler. Kolay vermediğiniz hiçbir mücadeleden kolaylıkla vazgeçmeyin.

2 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi gizli kalmış olaylar etkisi altına alabilir. Rahatlamak için iç sesinizi dinlemelisiniz. Yaşayacağınız olaylara karşı kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İlerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün biraz dağınık olabilirsiniz. Dikkatli olmaya çalışın.

2 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sık sık dışarı çıkıp hava almak isteyebilirsiniz. Olumlu bir sürece girdiğiniz için problemlerinizi çözmeyi de bırakabilir, her şeyi çözmeniz gerekmediğini fark edebilirsiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda özenli davranmak ve kendi yeteneklerine güvenmek önemli olabilir. Parasal açıdan bir şeylerin kötüye gittiğini hissettiğin anda bu zamana kadar başardıklarına odaklanmalısın. Kendine yaptığın yatırımların karşılığını alma zamanı olabilir.

2 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sonsuza kadar kendiniz üzerinde çalışıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Sürekli olarak gölgelerinizle yüzleşmenize gerek yok. Ancak kendinizi tekrar tekrar aynı döngünün içinde buluyorsunuz. Sadece bir hatırlatma: Büyüdüğünüz yanlarınızı kabullenmenin zamanı geldi. Artık iyiliğinize hizmet etmeyen parçalarınızla vedalaşın. Hayatınızın bu bölümü, içinizdeki savaşçıyı dışarı çıkarmanızı gerektiriyor. Bu her ne kadar zorlu bir süreç olsa da sonucunda kazandıklarınız bütün çektiklerinize değecek!

2 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

2 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün duygusal olarak kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz ancak aile veyahayatınızda şans sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

2 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda dikkatli olun. Eğer yalnızsanız bugün uzun soluklu bir ilişkiye adım atmak için şans ve yıldızlar sizden yana. Daha pratik olabilmek için işle ilgili alışılagelmiş yöntemlerden sıyrılıp farklı yöntemler denemelisiniz. Maddi rahatlığı seviyorsunuz. Yatırım yapmak size kendinizi daha güçlü hissettiriyor. Eğlenmeyi seviyor ve enerjinizi olabildiğince tüketiyorsunuz. Bu durumhayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

2 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>