Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kıskanılıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken zorluklar yaşanabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün.

Üstünüz olan kişilerle aranızı iyi tutmaya çalışmalısınız. Sınırların bilincinde olabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da aklınızda bulundurmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda daha mantıklı davranmaya çalışmalı ve amaçlarınızı da ona göre belirlemeye çalışmalısınız. Kendinizi her açıdan daha güçlü ve iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Tepkilerinizi doğru anlamda belli edebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

27 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün kendinizi daha iyi ifade edebilir ve çevrenizle iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Romantik ilişkilerde keyifli gelişmeler yaşanabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda kilo aldığınızı düşünüyorsanız detoks yapmaya karar verebilirsiniz. Çalışan bir Aslan burcuysanız,yerinizdeki arkadaşınızın sizi kıskandığını fark edebilirsiniz. Anne ailesiyle ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysanız mevcut projelerini revize etmek isteyeceksiniz. Bu anlamda arkadaşlarınızdan veya yakın çevrenizden destek isteyebilirsiniz. Sabit fikirli olmamalısınız.

27 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne kadar yaşadığınız her şeyi bir kenara bırakarak bugün yeni olarak neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Yeni bir iş, yeni bir çevre gibi büyük başlangıçlar yerine kullandığınız araçları ve mecraları geliştirmeye çalışmak daha iyi olabilir. Yapmak ve yaşamak istediklerinize dair hazırlıklarınız olsun.

27 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi dışadönük ve iyimser hissettiğiniz bir gündesiniz. Önemli başlangıçlar yapacağınız eğitsel çalışmalarda yeni konular üzerinden ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda hayatınıza girecek farklı kişilerden çok şey öğreneceksiniz. Size yarar sağlayacak değişik bağlantılar, beklenmedik sürprizler hayatınıza girebilir. Şu dönem hukuki konularda ilerletmekte zorluklar yaşanabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük değişimler hayatınıza daha iyilerinin davet edilmesi için yer açacaktır. Kusur olarak gördüğünüz, kendinize yüklendiğiniz noktaları çözümleyebilirsiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Canını sıkan geçmiş mevzularla yüzleşmek zorunda kalabilirsin. Bunu yaparken tek başına kalmamak senin için önemli olacak. Sevdiğin insanlardan destek almak bu zor zamanı atlatmana yardımcı olacak.

27 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün pratik ve duygusal işlerinizi halletmek için iyi bir formdasınız. Gerçekte, bugünlerde güvenlik konusunda oldukça bilinçli olabilirsiniz ve bugün kendinizi daha güvende, ve daha rahat hissetmeye kararlısınız. Enerjinizi, zamanınızı ve kaynaklarınızı doğru şeylere harcama eğilimindesiniz. Sorunları çözmek veya geçmişteki hataları düzeltmek bunun bir parçası olabilir. Gerçekten istediğiniz ve değer verdiğiniz şeyin özüne inmek şu anda doğal olarak geliyor ve bu, öncelikleri belirlemeyi normalden çok daha kolay hale getiriyor. Ayrıca sizi rahatlatan ve güveninizi artıran faaliyetlere odaklanmak çok daha kolay.

27 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınızı arttıracak köklü ve radikal isteklerinizi yerine getirmek isteyeceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

27 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

27 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında şans sizinle olacak ancak harcamalarınız artabilir. Size harika bir gün dilerim.

27 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde sevdiğiniz insanla aranızda iletişim kopukluğu var. Bugün geleceğe yönelik kaygılar taşımanız söz konusu olsa da, önümüzdeki günlerde kendinizi duygusal açıdan rahatlamış hissedeceksiniz. İşinizle ilgili bir grup çalışması gündemde. Fikirlerinizi uygulamaya başlamadan önce yakınlarınızın bilgilerine başvurmanız daha iyi olur. Kuruntularınızı bir tarafa bırakın. Bu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Gereksiz yere üzüyor ve üzülüyorsunuz. Maddi sıkıntınız bitmek üzere.

27 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 45" R
Ay
Boğa
12° 38' 24" R
Merkür
Başak
20° 33' 12" R
Venüs
Terazi
27° 42' 42" R
Mars
Yengeç
09° 33' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 00"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>