Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Pişmanlıklara Yer Yok! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizle ilgili konularda şimdiye kadar yapmış olduğunuz hatalardan ders çıkartmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Dengeleri tamamen kontrol altına almanız gerekiyor. Birlikteliğiniz yoksa da aceleci davranmamaya çalışın.

Başarıya giden yolda daha kararlı davranacaksınız. Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Daha dengeli ve kontrollü olmanız gereken bir gün.

Hata yapmaktan kaçınmalısınız. Hiç ihtiyacınız olmayan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Tamamen kontrollü olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizdeki karmaşadan uzak durmanız gerekiyor. Zorlu etkiler altındasınız ve bu durum, yaşamsal konularda kendi kendinizi tedirgin edebileceğiniz anlamına gelmekte. Adım adım toparlanmaya çalışmalı ve ona göre yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Beklentilerinizin sürekli olarak değişim gösterecek olması da zaman zaman hata yapmanıza neden olabilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün finansal konular ön planda olabilir. Paranızla ilgili önemli kararlar alabilir, yatırımlarınızı değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi düzenlemek için adımlar atın.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, toprak burcunda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Çalışan bir Aslan burcuysanız kariyerinize dair her detayda daha temkinli ve garantici adım atmanız gerektiğini düşüneceksiniz. İlişkisi henüz yeni bitmiş bir Aslan burcuysanız, pişmanlıklara yer vermek istemeyeceksiniz. İlişkisi olmayanlardansanız aklınızla kalbiniz arasında kısa süreli kavgalar yaşanabilir. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıktığını bir kez daha göreceksiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçsüz görünmemek için kendinizi bedensel olarak zorlayabilirsiniz. Bunun olumsuz getirileriyle karşılaşmamak için imkanlarınız ve sağlığınız ölçüsünde hareket etmelisiniz. Gündelik işlerinize ve insanların beklentisine zaman ayırdığınız kadar kendinize de ayırmanız gerektiğini unutmayın.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen Ay tutulması işinize yönelik konulara ve sorumluluklara önemli sonuçlar getirmekte. Bu dönemde ev vearasında yeni bir denge kurmak gerekiyor.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı konularda şüpheye düşebilirsiniz ancak ilgili konuların kendiliğinden düzeldiğini gördüğünüzde motivasyonunuz artabilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek senin için daha önemli olacak. Bütün planlarını buna göre ayarlamak isteyebilirsin. Kalabalık içinde bulunmak ve bunun için kendini hazırlamak gününün daha verimli geçmesini sağlayacak.

28 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan; bugün kariyerinize, itibarınıza, yaşamınıza veya çalışma hayatınıza ilişkin görüşünüzü sarsabilir. Koşullar artık size bunun kişisel ve mesleki yaşamlarınız arasındaki dengeyi yeniden kurmanın zamanı olduğunu hatırlatıyor. Bu zamanda, kariyer hedeflerinizi veya odak noktanızı değiştirme konusunda nihai bir karara varabilirsiniz. Daha sonra bir sonuca varabilmeniz, şimdi yaşadığınız farkındalıklardan kaynaklanmaktadır. Tutulma sırasında duygularınız çok güçlü hissedilse de onları işledikçe muhtemelen sizin için doğru yol konusunda muazzam bir netlik kazanacaksınız. Çok fazla şey olduğunda hedeflerin birbiriyle rekabet etme eğiliminde olduğunu unutmayın, bu nedenle hızınızı ayarlamak en mantıklısıdır.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk vehayatınızı karıştırmamalısınız. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz. Maddi konuları yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmelisiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş, kariyer, evlilik, yurt dışı, hukuk, eğitim konularında değişim, dönüşümler sizi bekliyor olacak. Sarsıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Sabitlikten ziyade değişime uyum sağlamanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca maddi konularda ise şans sizinle olacak. Ev değişikliği,değişikliği gündeme gelebilir. Sağlığınıza da dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün başınızda kavak yelleri esecek, büyük bir iyimserlik içinde olacaksınız. Kendinizi çok mutlu göreceksiniz. Yıldızların üzerinde çok olumlu tesiri size bu imkânı verecek. Mesleğinizde hırslı biri olarak tanınıyorsunuz. Hedeflerinizin büyük olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Kenara para ayıracak durumunuz yok. Bu duruma bir çare bulun! Küçükte olsa rahatsızlığınızı görmezlikten gelmeyin.

28 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 38" R
Ay
Boğa
12° 06' 37" R
Merkür
Başak
20° 29' 10" R
Venüs
Terazi
27° 40' 03" R
Mars
Yengeç
09° 32' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 52"
Satürn
Balık
15° 02' 45"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 36"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 08"
Lilith
Terazi
09° 16' 56"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>