Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorguluyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2023, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Daha huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz. İçinde bulunuduğunuz durumlar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Çevresel koşulların tamamen değişiklik gösterme ihtimali var. Başarıya giden yolda daha emin adımlar atacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşanmayacak olması da önemli.

Maddiyatla ilgili konularda ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Karmaşaya izin vermemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yaşamsal olarak daha net ifade etme şansınız var. Kişisel sorunlarınızı ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının yavaş yavaş geride kalmasıyla beraber kendinizi daha da iyi hissetme ihtimaliniz var. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

31 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, sosyal çevrenizle daha fazla etkileşime girmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirip toplumsal konuları tartışmak size heyecan verici gelebilir. Grup etkinliklerine katılın ve toplumsal konularda sesinizi duyurun.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekişmeli bir dava sürecindeyseniz haklarınızı elde etmek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Çalışan bir Aslan burcuysanız merak duygunuz yükselebilir. Çalışma ortamınızı daha sorgulayan, detaycı bir tutum sergileyebilirsiniz. Kamusal alanda çalışanlardansanız, kendinizi daha yükseğe taşıyabileceğiniz bir işe girme kararı alabilirsiniz. Yakın arkadaşınızın dengesiz tutumlarına sessiz kalmayacaksınız.

31 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut çalışmalarınızın dışında bir ilgi alanı belirleyebilirsiniz. Ufak çaplı bir şey olması, kazanç elde etmenize engel değildir. Doğru hayal edilen ve profesyonel çalışılan her konunun getirisini elde edebilirsiniz. 

31 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gelecek planlarınızla ilgili hayalperest olabilirsiniz. İşlerinizde daha özenli olmalısınız. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili grup toplantılarına katılabilirsiniz. Sorumluluğunuzdaki işleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde beklemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda yeni alanlarda tecrübelere açık olabilirseniz önemli başarılar elde edebilirsiniz. Bu da var olan ilişkinizi geliştirecek ya da yeni ilişki çekecek.

31 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeyler başlatmak için çok iyi bir gün. Eskiyi eskide bırakmak ve yeniye odaklanmak sana çok iyi gelecek. Bu durumu evinin düzeni ve alışverişler konusunda da kullanabilirsin. Yeni şeyler almak, yeni şeylere yer açmak ruhen sana çok iyi gelecek.

31 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne bir misyon ve pratik bir zihniyetle başlayabilirsiniz ancak gün ilerledikçe odak noktanız değişir. Şimdi, arkadaşlıklarınıza ve hayallerinize daha çok bağlısınız. Hayata şimdi daha fazla dahil oluyorsunuz veya biraz daha fazla katkıda bulunuyorsunuz. Bugün kendinizi bazı açılardan tıkanmış hissedebilirsiniz ancak bu kısa bir etkidir ve sizi yararlı değişiklikler yapmaya motive edebilir. Çoğunlukla geçmişle, ailenizle veya kökleriniz ve geçmişinizle ilgili bir şeyi veya birini daha iyi anlamanın zamanı olabilir. Üzerinde bir miktar kontrol sahibi olduğunuz bir yaşam alanına bir miktar yapı veya düzen katmanın faydası olabilir. Bu nedenle listeler ve planlar yapmak rahatlatıcı olabilir.

31 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güvenilir, şefkatli, saygı duyulan ve kültürlü bir insansın. Kalbini ve zihnini etrafındakilere açarsan eğer, güvenilir ve gönülden tavsiyeler alabilirsin. Daha iyi hissetmek istiyorsan, yardım işlerini katılabilir ve gönlünü ferah tutabilirsin. Olaylar hızlı bir şekilde ilerliyor. Gecikmeler sona erdiğinde her şey bir anda oluyor. Odaklan odaklan odaklan… Vizyonla hareket et ve iyi bir lider ol. Bunu başarırsan eğer, yaratıcı birinden çok özel tavsiyeler alacaksın.

31 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

31 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Aile içi iletişimde bazı sorunlar gündeme gelebilir. Size harika bir gün dilerim.

31 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızı hareketlendirmek, bir şeyler yapmak isteğinizin size panik yaşatmasına izin vermeyin. Hayatın diğer gerekliliklerinin ilişkiyi kısa sürede tekdüze hale getirebileceğini unutmamalısınız. Mesleğinizde sıkıntılı günler yaşıyorsunuz. Başarılarınıza güveniyorsunuz ama yeni başarılar olmazsa eskiler her an değerini kaybedebilir. Her bakımdan toparlanmanızda bir yakınınızın rolü büyük olacak. Bugün sizi çok mutlu edecek bir para haberi alabilirsiniz. Spora vakit ayırmamanız size kilo aldırıyor.

31 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>