Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Dostluklar Kuruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli adımlar atabilirsiniz. Mümkün olanlara yönelmenizin sizin açınızdan daha iyi olabileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyacınız var. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seyahatleriniz,planlarınız, işiniz gereği maruz kaldığınız etkiler sağlığınızı tehlikeye atabilir. Meslek hastalıkları konusunda şikayetleriniz varsa bunları nasıl azaltabileceğinize odaklanmanızda fayda var. Kendinizi neden bu kadar zorladığınızı düşünmek için bugün iyi bir fırsat olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu olarak kendinizi daha yaratıcı ve ifade edici hissedebilirsiniz. Enerjinizi yakın çevrenizle paylaşmak ve iletişim kurmak için kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde tutkulu ve cesur davranışlar sergileyebilirsiniz. Ancak, ani kararlar almaktan kaçınmakta fayda var. Sevdiklerinizle keyifli ve aydınlatıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Bugün, kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve yaratıcılığınızı özgür bırakın.

2 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurumsal bir şirkette çalışan Aslan burcuysan,için farklı bir şehre gitmen gerekebilir. Gideceğin şehirde yeni tanışacağın kişilerle güzel dostluklar kurabilirsin. Kısa sürede uzun dostluklar kurmak seni mutlu ediyor. Akşam yemeğine aileni davet edebilirsin. Her şeyin kusursuz olması için hazırlıklara erkenden başlıyorsun.

2 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal bir gün olabilir. Sevdiklerinizle ya da ortak paydada buluştuğunuz kişilerle görüşmek, fikir alışverişi yapmak enerjinizi iyi yönde tutmanıza yardım edecektir. İletişim ve ulaşım konularına, resmi işlemlere bir harcama yapmanız gerekebilir; bütçenizin farkında olarak plan yapın. 

2 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve emek konularına odaklanacağınız bir gündesiniz. Plan ve projelerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yeni bir üretim programı veya çalışma düzeni gündeme gelebilir. İş ortamınızda bazı gergin enerjiler gözüküyor. İş arkadaşlarınızla olan iletişiminizde dikkatli olmanızda fayda var. Gereksiz tartışmalardan kaçının.

2 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir zaman dilimine girmektesiniz. Tartışma gibi durumları ilerleyen günlere bırakmanızda fayda var.

2 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini enerjik hissedecek ve işlerine daha sıkı sarılacaksın. Elde etmek istediklerin için gereken kuvveti kendinde bulabileceksin. Sadece bu işlere odaklanırken, eski işleri bitirmeden yenisine odaklanmamalısın.

2 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün inceleme, iyileştirme ve düzenleme çalışmaları için güçlü bir zaman. Duygularınızın zihninize yetişmesine izin vermenin zamanı olabilir. Fikirleri sunarken, yazarken, detaylı çalışmalar yaparken biraz daha dikkatli olmak akıllıca olacaktır. Resmin tamamını göremiyor olabilirsinizancak olaylara sonuçta değerli olacak yeni bir bakış açısıyla bakıyor olabilirsiniz. Geçmişte askıya alınan veya başka bir şekilde gözden kaçırılan çalışmalarınıza veya kişisel ilgi alanlarınıza geri dönmeye bile karar verebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlükve sorumluluklar kendilerini çok daha fazla hatırlatabilir. Detaylarla, titizlik ve çalışma gerektiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kaygı ve kuruntuların üzerinde durmamalısınız.

2 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

2 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinler veya evcil hayvanınızla ilgilenebilirsiniz. Seyahat gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinizi göstermek ve hep ön planda olmak istiyorsunuz. Etkileyici konuşmalarınızla bunu başarabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız negatif görevlerde kendi ilkelerinizden vazgeçmeyin. Özgüveninizi isteklerinizin gerçekleşmesi için kullanın. Gücünüzü, değerlerinize bağlı ve prensiplerinize ters düşmeyecek şekilde kullanmalısınız. Gelişmelerin sizi sevindireceğinden emin olun. Bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmıyorsunuz. Diş bakımına dikkat.

2 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 53' 46" R
Ay
Akrep
09° 53' 25" R
Merkür
Aslan
28° 20' 15" R
Venüs
Terazi
11° 37' 31" R
Mars
Yengeç
01° 56' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 20"
Satürn
Balık
16° 02' 16"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 54"
Lilith
Terazi
07° 49' 38"
True Node
Koç
06° 41' 54"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>