Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aşk Hayatınız Hareketleniyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Sorunların üstesinden gelmek için biraz daha olgun davranmanız gerekiyor. Yaklaşımlarınız konusunda beklenmedik sorunlar da gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Etkin adımlar atmak isteyecek ve koşulları lehinize çevirmenin yollarını arayacaksınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız önemli. Gözden geçirmeniz gereken bazı durumlar var. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Partnerinizin bahsettiği konuların sizin için önemini düşünmelisiniz. Bunlara hayatınızda yer vermek onu önemsediğinizi gösterebilir. Cömertliğinizi göstermeniz gereken bir gün olabilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gün olabilir. Sanatsal veya yaratıcı projelerde yer almak, yeteneklerinizi sergilemek için iyi bir zaman olabilir. Kendinizi ifade etmek ve etrafınıza pozitif enerji yaymak için fırsatlar bulabilirsiniz.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Komşunuzdan gelen seslerle güne başlıyorsunuz. Seslerin gün geçtikçe artması sizi rahatsız ediyor. İlişkisi olmayan Aslan burcuysanız, dış görünüşü farklı olan biri dikkatinizi çekebilir. Bu kişiyle tanışmak için hızlı davranıyorsunuz. İş yerinizde patronunuzla ilişkinizarkadaşlarınız tarafından kıskanılabilir.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yapma şekliniz kadar yaptığınızın işin de değişmesi gerekebilir. Katı kurallara ve belli işlevlere takılmak yerine maddi ve manevi donelerinizi kullanabileceğiniz farklı alanlar üzerine düşünün. Bu da size gündeminizdeki gereksiz konuları görme ve ayrıştırma imkanı tanıyacaktır.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konulara daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Emlak konusu gündeme gelebilir. Bazı konularda değişiklik yapmak ve karar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara da zaman ayırmalısınız. İşlerinizde gizli kalan koşullarla ilgilenebilirsiniz. Engelleri açmak için çaba göstereceğiniz zamanlardasınız.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar maddi konularda hata yaptığınız noktaları görebilir, öz eleştiride bulunabilirsiniz. Maddi hatalarınızı bilerek hareket etmeniz önemli olacak.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şu an yanında olmayan bir arkadaşın hakkında endişelenmen mümkün. Onunla iletişim kurarak iyi olduğundan emin olmak senin için de iyi olacak. İhtiyaç duyduğu yardımı ona sunmakta cömert davranmalısın.

20 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, istediğini elde etmek için çok fazla zorlama isteği bugün güçlü ancak zorlu durumlar nedeniyle istenen sonuçları getirmesi pek mümkün değil. Mesajınızı iletme veya gitmek istediğiniz yere ulaşma konusunda heyecanlı olsanız da dikkatli olmanız en iyisidir. Kendinizi tanıtmak veya başkalarını fikirlerinize ikna etmek için daha iyi zamanlar vardır. Her cephede, özellikle de profesyonel düzeyde işleri ılımlı tutmayı hedefleyin. Bugün yetenekli olduğunuzu hissettiğiniz için yeni işler üstlenmekten kaçınmak önemlidir. Yine de, bugünün bir başka etkisi de hayatınızı daha güvenli veya konforlu hale getirmek için göstereceğiniz çabaların karşılığını oldukça kolay almanızdır.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sözel olarak kendinizi ifade ederken herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Kişisel paylaşımların her açıdan belirleyici ve önemli olabileceğini unutmamalı, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bu süreçten dilediğiniz gibi yararlanma şansınız var.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, çocuk, eğlence, tatil konuları ön plana çıkabilir. Partner veya ortağınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızda hiç olmadığı kadar doğru frekanslarda bir birlikteliği yaşıyorsunuz. Fakat ihmalkarlıklarınız yüzünden pürüzlerle uğraşmak zorunda kalmaya hazırlıklı olmalısınız. Mesleğinizde oldukça yetkinsiniz. Görev insanı olarak önünüz açık olmasına rağmen, kendi işinizi kurma niyetleri içindesiniz. Atmaya hazırlandığınız adımları yere sıkı basmanız gerekiyor. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir

20 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 17' 53" R
Ay
Boğa
21° 06' 35" R
Merkür
Başak
21° 38' 05" R
Venüs
Terazi
28° 25' 15" R
Mars
Yengeç
09° 52' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 01"
Satürn
Balık
15° 00' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 17"
Neptün
Balık
28° 29' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 17"
Chiron
Koç
22° 13' 37"
Lilith
Terazi
09° 21' 02"
True Node
Koç
06° 38' 18"
Son Güncelleme : 21/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>