Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yorgunsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, hızlı hareket etme ihtimaliniz var. Sizi mutlu edecek etkileri aramaya başlayabilirsiniz. Davranışlarınız sürekli değişim gösteriyor olsa da bunun birlikteliğiniz açısından halledilmeyecek sorunlar yaratmayacağını bilmelisiniz. Siz kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle davranın ancak bu süreçte birlikte olduğunuz kişiyi de göz ardı etmeyin.

Alınacak kararlarda peşin yargılı yaklaşımlar ortaya koymamalısınız. İçinde bulunduğunuz olanakları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Zaman zaman zorluk çekeceğiniz noktalar da olabilir. Başarma isteğiniz yoğunlaşmakta. Canınızı sıkan her şeyden uzak durmaya çalışın ve hedefinize odaklanın.

Beklediğiniz finansal desteğin gecikecek olması biraz olsun tadınızın kaçmasına neden olabilir. Sizin yapmanız gereken şey, önünüzdeki olanakları ele alarak hareket etmek olmalı. Canınızı sıkabilecek gelişmelerle karşı karşıya kalacak olsanız da tüm bunları aşabileceğiniz güce sahip olduğunuzu unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinizden arta kalan zamanı değerlendirmek için sabırsızlanabilirsiniz. Ancak bu sabırsızlık zamanında bitirmenize, tamamlamanıza ve kendinize yönelmenize engel olabilir. Her şeyin sıralı ve zamanlı olmasına özen göstermeli, tepkilerinizde tutarlı olmalısınız.

21 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı dengelemek ve mantıklı kararlar almak için içsel bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. Etrafınızdaki insanlara karşı açık ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Bugün kendinizi ifade etmek ve duygularınızı net bir şekilde ortaya koymak size iyi gelebilir. İyi bir iletişim kurarak çevrenizde olumlu etkiler yaratabilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ara verdiğin spora tekrar başlamak isteyebilirsin. Arkadaşlarınla iletişimin azaldığı için son zamanlarda fazla sosyal olmadığını fark ediyorsun. Asosyal olmak istemiyorsun ama kendi kişiliğinden de ödün vermek istemeyeceksin. Akşamüzerine doğru zihinsel olarak yorulduğunu hissedebilirsin.

21 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi girişiminizin olmasını isteyebilirsiniz. Bir yol izlemeniz gerektiğinde resmi kurumlardan destek bulabilir, danışmanlıklar alabilirsiniz. Bazen bir yabancıdan alacağınız fikirleri en yakınlarınızdan duyamayabilirsiniz; yeniliğe ve farklılığa açık olmanın avantajlarını yakalayın. 

21 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. İlişkinizde iletişimle ilgili sıkıntılarınız olabilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğa yürüyüşleri size bir canlılık katabiliyor bu sebepten sosyallik sizin enerjinizde var. İçinizdeki hareketi görüp onunla buluşabildiğiniz taktirde hayat çok güzelleşecek.

21 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır emek verdiğin bir konu bugün güzel bir sonuca varabilir. Emeklerinin karşılığını almak ve geleceğin için daha güzel adımlar atmak sana iyi gelecek. Ancak gün içerisinde yorgunluklara dikkat etmen gerekecek.

21 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi insanlara ve onlarla olan ilişkilerinize yeni bir ışık altında bakıyorsunuz sevgili Aslan. Nitekim duygusal bağlar, ilişkiler ve mali konularla ilgili olarak neyin doğru olduğu ve neyin yalnızca çarpık bir düşünce olabileceği konusunda karara varmak kolay değildir. Paranızı gelişigüzel kullanmanın zamanı değil. Sınırlarınızı zorlayan insanlarla da bazı sınırlar çizmeniz gerekebilir. Bugünün enerjileri size işleri kolaylaştırmanızı hatırlatıyor. Bir ilişki veya mali konu havada asılı kalabilir ancak gözlemleyip beklemek daha iyi olabilir. Paranın ve hatta duyguların kötü yönetimine dikkat edin. Finansal güvenliğinizi korumak için paylaşılan kaynaklar konusunda dikkatli olmayı unutmayın.

21 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamın her adımında bir yerlere, bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor, emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz. Size ispatlanmayan fikirlerle gelmelerinde nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

21 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

21 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, çocuklar ve hobilerinizle ilgilenebilirsiniz, ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz harika geçsin.

21 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizde ısrar etmeyi yeğlediğiniz gün içinde, kişisel başarınızın sizi mutlu ettiğini göreceksiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor. Öğleden sonra, üstlerinizle bazı konularda tartışma ortamı doğabilir.

21 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 17" R
Ay
Koç
25° 17' 52" R
Merkür
Başak
18° 23' 04" R
Venüs
Terazi
26° 17' 15" R
Mars
Yengeç
08° 53' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 46"
Satürn
Balık
15° 07' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 25"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>