Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ailenizden Yardım İsteyebilirsiniz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2023, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Tüm olumsuzlukların son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bundan da doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü ve bilinçli olmanız gerekiyor. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kayıplar da hayatın bir parçasıdır. Kendinizi her zaman kazanmaya ya da bir şeylerin iyi olmasına alıştırmamalısınız. Her şeye bir sınırlama getirdiğinizde, dengenizi ve denginizi bulmanız kolaylaşacaktır.

21 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için enerjik ve hareketli bir gün olabilir. Kendinizi istekli ve hevesli hissedebilirsiniz. İş konularında liderlik becerilerinizi ortaya koyabilecek ve öne çıkabileceğiniz bir gün olabilir. Maddi konularda da şanslı olabilir ve yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak, aceleci davranmamaya ve iyice düşünmeden kararlar almamaya dikkat etmelisiniz. İlişkilerde ise, tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinizle birlikte keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Unutmayın, kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemeniz önemlidir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

21 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mental sorunlarla uzun zamandır boğuşuyorsanız, olayları objektif değerlendirmek, sorunları daha rahat çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle alanında uzman kişilerden destek alacaksınız. Telefonunuzu yeni çıkan bir modelle değiştirmek isteyebilirsiniz. Maddi olarak ailenizin yardımına ihtiyaç duyuyorsunuz.

21 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizi paylaşmak için kendinize göre yöntemler belirleyebilirsiniz. Bunu sadece duygusal konularda değil, hayalini kurduğunuz herhangi bir konuda da uygulayabilirsiniz. Gardınızı düşürün, hayatın sizle bir derdinin olmadığını kabullenin ve yaşamak istediklerinizden geri durmayın. 

21 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün teknik konular sizi biraz zorlayabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Ortak çalışma konularınızda stresler oluşabilir. Çalışmalarınızı sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Borç alacak konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda harekete geçebilirsiniz.

21 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar ilişkinizi düzeltmek için gösterdiğiniz çaba onun gözünde kutsal olacaktır. Bu yüzden bugünlerde cümleleriniz ve tavırlarınız oldukça önemli.

21 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gireceğin sosyal ortamlar senin için oldukça önemli olabilecek insanlarla iletişime geçmeni sağlayabilir. Sana önemli bilgiler sağlayabilecek insanlarla aynı ortamlarda bulunmak birçok konuda yolunu açabilir. Bu tür konulara açık olmalısın.

21 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün düşünceleri ve konuşmaları çok bilgilendirici olabilir. Partnerinizle yaşadığınız özel anlar oldukça besleyici ve ilişkinizi iyileştirici bir özellikte olabilir. Karmaşık konuları tartışmanız gerekiyorsa, bugün bunu yapmak daha kolay olacaktır. Hayatınızdaki önemli insanlar, sizi daha iyi anlamaya ve sizin için daha çok çabalamaya istekli. Zihniniz keskin fikirlerle dolu ve bugün yaşadıklarınızdan da ilham almanız doğaldır. Şimdi hem kendiniz hem de yakın çevreniz hakkında çok şey öğreniyorsunuz. Ayrıca maddi konularda son kararı vermek için de iyi bir konumda olabilirsiniz.

21 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönem.

21 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

21 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finans, ortak para, sağlıkla ilgili konular aile hayatınızı etkileyebilir. Size harika bir gün dilerim.

21 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi dış dünyada ifade ederken daha temkinli ve dikkatli olmaya çalışın. Yaklaşımlarınızı dengelemeyi başaramadığınız sürece her şeyin daha da karmaşıklık içerisine girme ihtimali var. Çok daha emin adımlar atmanız gereken bir süreçtesiniz. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmak için ne gerekiyorsa onu yapın.

21 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 16' 48" R
Ay
Boğa
05° 51' 50" R
Merkür
Başak
19° 41' 57" R
Venüs
Terazi
27° 09' 04" R
Mars
Yengeç
09° 17' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 22"
Satürn
Balık
15° 04' 37"
Uranüs
Boğa
27° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 31' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 52"
Chiron
Koç
22° 16' 10"
Lilith
Terazi
09° 14' 07"
True Node
Koç
06° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/09/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>