Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fırsatları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, duygularınızı kontrol altına almalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Karmaşık düşüncelerin size zarar verebileceğini unutmamanız gerekmekte. Sabırlı olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha aktif hissedeceksiniz. Atacak olduğunuz her adımın ne kadar önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her açıdan kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma koşullarınızı gözden geçirin, yeni araştırmalara yönelin ve sorumluluklarınızı yeniden düzenleyin. Sağlık ve yaşam tarzınıza odaklanın, klasik yöntemleri tercih edin ve doğru konulara odaklanarak emek verin. Zaman harcadıklarınızın karşılığını alacak ve iyileşmeler göreceksiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yoğun bir enerjiyle dolusunuz. Kendinize olan güveniniz yüksek, kendinizi ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. Çevrenizdekilerle iletişiminiz güçlü olacak ve liderlik vasıflarınız ön plana çıkacak. Ancak, kontrol edemediğiniz konularda gerginlik yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken nazik olmaya özen göstermeli ve başkalarının duygularına saygı göstermelisiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. El sanatlarına karşı olan ilgin ve yeteneğin artabilir. Hobilerinden gelir elde etmek adına eline geçen bir fırsatı iyi değerlendirmek istiyorsun. Arkadaşlarından bazıları sana bu konuda destek olurken bazıları köstek olabilir. Saygınlığın sağladığı özgüveni faydalı işlere yönlendirmekte sorun yaşayabilirsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Teknolojik ürünler konusunda desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Mevcut ya da yeni alacağınız ürünlerinizle neler yapacağınıza dair fikir almak, hem zamana ayak uydurmak hem de yeni hedefler koyabilmek için size ilham olabilir. El becerisi ve hayal gücü gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz; bugün yeteneklerinizi deneyimleştirecek araştırmalara da zaman ayırın.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde daha fazla düşünme gereği olabilir. Çabalarınızı organize etmeye çalışmalısınız.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aklındaki kişi ile iletişimi kesilen Aslan'ların yaşaması gereken bir süreç olduğunun ve olgunluklarına katkısının farkında olmaları gerekmekte.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tutkuların çok kuvvetli olacak. Sevdiğin kişiye vakit ayırmak ve onunla daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin. Aranızdaki iletişimi artırmak istemek gün içerisindeki önceliklerini şekillendirebilir bugün.

22 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün çok şey başarmaya hazırsınız. Özellikle sağlam kararlar ve bakış açıları ön plandadır. Kendinizi iyimser ve harekete geçmeye hazır hissedebilirsiniz, görevlerinizi yerine getirmek için motive olabilirsiniz. Eleştiriler yalnızca sizi daha fazla teşvik etmeye yarar. Satır aralarını etkili bir şekilde okuyabilir deneyimlerden yararlanabilir veya ilerlemenize yardımcı olacak bilgileri ortaya çıkarabilirsiniz. Bugün, kendinize daha iyi bakma ve günlük işlerinizle ilgilenme ihtiyaçlarınızla ilgili gözlerinizi açar. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz ve bu büyüme arzusuyla bağlantı kurmak iyi hissettiriyor!

22 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı sürekli denetim altında tutmakla yanlış yapıyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz düşünceler, gerilime sebep oluyor. Herkesin gıpta ile baktığı ölçülü davranışlarınızı biraz esnetmelisiniz. Biraz gevşemeyi deneyin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık ve gündelik uğraşlarınızla ilgili ani gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 41" R
Ay
Koç
25° 24' 07" R
Merkür
Başak
18° 23' 50" R
Venüs
Terazi
26° 17' 46" R
Mars
Yengeç
08° 54' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 48"
Satürn
Balık
15° 07' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 28"
Plüton
Oğlak
29° 45' 17"
Chiron
Koç
22° 17' 53"
Lilith
Terazi
09° 09' 27"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>