Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tarzınızı Değiştiriyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmanız gerekiyor. Duygularınızı ifade etmek isterken daha sabırlı olmaya çalışın. Yeni bir ilişkiye adım atmak için zamana ihtiyacınız var.

Etkin adımlar atma şansına sahipsiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının de üstesinden gelme şansınız var. Kendinize olan güveninizi net olarak ortaya koymalısınız.

Finansal olarak daha ön plandasınız. Harcamalar konusunda dikkatli olmadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler düşünebilir, bu şekilde daha iyi hissedeceğinize ikna olabilirsiniz. Bir kandırmacanın içinde yer almamalısınız. Sizi gerçekte hangi duygunun mutlu ettiğini fark edebileceğiniz bir gündesiniz, olmadık kurgular ve düşüncelerle buna gölge düşürmeyin.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, aileniz ve sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi duygusal ve hassas hissedebilirsiniz, bu yüzden duygusal denge ve rahatlama bulmak için kendinize zaman ayırmak önemlidir. Kendinizi ifade etmek için yaratıcı yöntemler deneyebilirsiniz. İlişkilerinizde hoşgörülü olmak ve anlayışlı davranmak size fayda sağlayacaktır. Kendinizi fiziksel olarak aktif tutmak ve sağlığınıza dikkat etmek sizin için önemlidir. Bugün kendinizi şımartabileceğiniz bazı keyifli aktiviteler yapabilirsiniz. Unutmayın, kendi ihtiyaçlarınızı karşılamanız da kendinize olan sevginizi artırır. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tarzınızı, stilinizi konuşturacak değişimlere yeşil ışık yakabilirsiniz. Öte yandan minimal, sürdürülebilir yaşam modellerini yaşamınıza uyarlayabilirsiniz. Aldığınız kararları hızlıca hayata geçirmek istiyorsunuz. Aceleci davranmanız başınızaaçabilir. Daha sakin almaya özen göstermelisiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın etkisinde kalabilirsiniz. Bu normal bir durumdur, durumu anormalleştiren ise bu etkiyi sürekli taşımaya gayret etmektir. Sevdiklerinize ve çocuklarınıza bu durumun yansımaması adına, hem onlar için hem kendiniz için bu gidişata bir dur demelisiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün krizli koşullar sizi kısıtlayabilir. Endişe duyduğunuz olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınızda tartışmalar olabilir. Kendinizi istemediğiniz olayların içinde bulabilirsiniz. Finansal konularda ani kararlar almayın.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle aile ilişkilerinde ve sosyal ilişkilerinizde endişeleriniz baş gösterebilir ancak sakin olmalı ve realitede bir problem olmadığını hep hatırlamalısınız.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir seni yoran meselelerin artık sona erdiğini görmek seni oldukça memnun edebilir. Artık yorgunluğunu üstünden atma zamanı geldi. Sıkıntılı süreçlerden geçtiysen bunların geride kaldığını bilerek hareket etmek sana çok iyi gelebilir.

22 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün ilişkiler tutkulu ve yoğun olabilir. Kendinizi karmaşık konuları açmaya hazır hissedebilirsiniz. Kendinizi zayıf olduğunuz konularda geliştirmek veya sağlığınızı iyileştirmek için her türlü nedeni bulacaksınız. İşle ilgili en derin tutkularınız ve arzularınızla temasa geçmek için güçlü bir zaman olabilir. Birveya sağlık meselesinde yeni bir çığır açma veya gerçek bir tutkuyu keşfetme potansiyeli artık çok güçlü. İşiniz, özveriniz ve aile yaşamınızla daha fazla gurur duyuyorsunuz. Yaratıcılığınız artar; istediğiniz şeye odaklanabilir ve onun peşinde koşabilirsiniz. Örneğin, daha akıllı çalışma yöntemlerine, ailenizle daha iyi ilişkilere veya sağlık artırıcılara yol açan bir şey hakkında daha derin iç görüler ve farkındalık kazanmaya hazırsınız.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donanıma hazırsınız. Yeni sınavlara doğru gidiyorsunuz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dışarıya karşı kendinizden emin davranışlar ortaya koyacaksınız. Yaklaşımlarınız değişim gösterecek olsa da etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmayı başarabilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru ve gerekli olan adımları atmaya devam edin.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatın küçük lükslerinin tadını çıkar lütfen. Biraz da yalnız başına zaman geçir. Başarılı serbest mesleğin ödüllendiriliyor. Eğer bir kurumda çalışıyorsan da kariyerinde büyüme var. Auranın temizle, evrenin yasalarına uy ve enerjilerini pozitife çevirmeye çalış.

22 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 17' 12" R
Ay
Boğa
05° 58' 01" R
Merkür
Başak
19° 42' 43" R
Venüs
Terazi
27° 09' 35" R
Mars
Yengeç
09° 18' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 23"
Satürn
Balık
15° 04' 35"
Uranüs
Boğa
27° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 31' 17"
Plüton
Oğlak
29° 44' 52"
Chiron
Koç
22° 16' 09"
Lilith
Terazi
09° 14' 10"
True Node
Koç
06° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/09/2024 21:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>